Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Možda mu je prodata kopija, a ne original Aukey kabl?

Послато са SM-G950F

Ako je ono roze, poznat problem. Odnesi u servis ako imas garanciju.

Nije roze nego široke, providne, crne, vodoravne štrafte.
Na ovu foru,
adfc926611f76d68f136e5808522af5e.jpg

Mislim da je nedavno neko imao isti problem. Dobio je savet kako da reši, ali neminovno da nešto odlazi u večna lovišta.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Možda mu je prodata kopija, a ne original Aukey kabl?

Послато са SM-G950F

Ne znam kako bi trebalo da izgleda original, ali ovaj moj primerak deluje dosta uverljivo. Stigao je u ovakvoj kutiji sa stikerima i zahvalnicom/garancijom unutra.
https://drive.google.com/open?id=1yMFHBTJrpj2DN127VPB5Y-CPHVZjQy3n
https://drive.google.com/open?id=1qFWTs6Cb4KHE7lxfn9fG73YE-zLI8z3M
Sva slova sa prednje strane, kao i logo i slika kablica su reljefni, kao npr naslovi novih knjiga na koricama, ako me razumete :)

Probaj taj kabl na drugim punjacima, sad me bas zanima jer sam porucio te Aukey kablove sa Alija pre neki dan, uzeo sam neko bulk pakovanje, valjda ce neki da bude kako treba [emoji23]

Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk

Evo punjac za S6 + Aukey - https://drive.google.com/open?id=1Lm_egRB1LK7IrYcUr7IAI3Z760pQnG5F
Punjac za Flex 2 + Aukey - https://drive.google.com/open?id=1Lm_egRB1LK7IrYcUr7IAI3Z760pQnG5F
U masi tih cackanja i premestanja Aukey-a sa jednog punjaca na drugi, na kraju sam ga opet vratio na originalni s7 punjac i desilo se ovo - https://drive.google.com/open?id=1alrfrwyQW30RH-gX0m73ApYeJsTkV0N5
Kako i zasto, nisam pametan.

Kontakt los negde u kablu ili konektoru.

Drugar je resio da sledeceg meseca naruci sa alija ili ebay-a kompletan ekran za samsung s7 edge sm-935f.Na ekranu mu se pre pola godine pojavila ona famozna roze linija u desnom delu ekrana,plus je pre dve tri nedelje seo na ekran i dodatno ga polomio.Touch radi normalno ali ga nervira koliko ostecenje ima sam ekran pa bi hteo da zameni.
Moje pitanje je da li neko moze da okaci neki link odakle je sto se kaze sigurno poruciti u smislu da je ekran original a ne neka kopija?
Zna da nije cena mala za porucivanje ekrana.Resio je da ga popravi i zadrzi za sebe.Koliko sam gledao na aliju cena se krece od 150 eura pa na gore.
Pa ako je neko vec porucivao sa neta kompletan ekran zamolio bih ga za preporuku odakle poruciti.Za jedno dve tri nedelje ce poruciti pa dajte neke predloge odakle da se poruci.

Zašto ne kod nas u ovlašćenom servisu? Kako misli da zameni ekran?

150€ ekran + troskovi carine i poreza + 50-70€ minimum za zamenu, dodje na isto kao da odes u Promobi da zamenis i budes siguran da je to to.

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

150€ ekran + troskovi carine i poreza + 50-70€ minimum za zamenu, dodje na isto kao da odes u Promobi da zamenis i budes siguran da je to to.

Za te pare kupi polovan telefon u dobrom stanju. A tvoj prodaj. Pogledaj i kp mozda nadjes neispravan sa dobrim ekranom, pa u servisu zamena ako je moguce. Mada iz mog iskustva menjanje ekrana se ne isplati!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Btw. Jel neko instalirao ovu najnoviju verziju alexandr roma? Hvale je na xda!

Baš htedoh da napišem isto...+ zadržavaš ip67 i verovatno imaš garanciju 12m na taj novi displej.

^ jer Titanium backup ne postoji? :p

Nadjoh Samsungov Clear View Cover za S7, cijena 38€. Dali da kupim ili ne? Tj., interesuje me iskustvo korisnika.

+1
Ja sam ga platio oko 45e za S8 i mislim da ne vredi te pare. Za neku cicu da jer ima ogledalo efekat, za mene ne

Sent from...

Trenutno imam neko zastitno staklo od 4€ i obicnu silikonsku navlaku. Staklo je nakon pola godine napuklo i zamijenuio bih ga, a ovaj Samsungov cover mi se ucini kvalitetan i praktican, ali je i cijena jaka.

@Dragan7 da ti prodam UAG kućište za upola para... staklo ti ni ne treba, a zaštita telefona je dobro poznata sa istim ;)

Za te pare kupi polovan telefon u dobrom stanju. A tvoj prodaj. Pogledaj i kp mozda nadjes neispravan sa dobrim ekranom, pa u servisu zamena ako je moguce. Mada iz mog iskustva menjanje ekrana se ne isplati!

Pa tako je resio.Mada on misli da nece platiti nikakvu carinu na ekran posto je to rezervni deo_Odnosno da ce ga izaci 150 eura ekran plus zamena ekrana u nekom servisu 20 eura.Racuna na cenu od 170 eura da ce ga sve izaci.Sad da li ce to sve ispasti tako na kraju ne znam.
Ja sam narucivao par ekrana sa alija za neke telefone drugarima i nijednom nije nista naplaceno sto se tice pdv-a ili carine.
Inace smo gledali ranije na kp sajtu da li ima neki sa neispravnom plocom pa da zameni ali nismo nasli.Svi neispravni su imali problem sa ekranom sa onom famoznom roze linijom.Izgleda da s7edge ima odlicnu plocu koja ne crkava ali zato ima neki bug sa ekranom.
Ne znam koliko kosta zamena ekrana u promobi servisu?Pretpostavljam da nije malo posto imaju malo jace cene.

Nije izgleda već dokazano ima problem sa ekranom!

@bojke1 nije ti naplaćeno ništa od carinskih dažbina ne zato što je u pitanju rezervni deo (i grafička karta je faktički rezervni deo jer tek u kompjuteru nešto radi, a sama po sebi ne može ništa), već zato što je paket verovatno stigao kao pismo, a takve pošiljke carina uglavnom ne otvara.

Kakvo je to UAG kuciste? Zastita ekrana mi treba, telefon ponekad stavim u dzep sa ključevima.

Jednostavnije da nabaviš futrolicu za ključeve, ozbiljno :)

@Proday
UAG za S7 ili S7e?
Novo-staro, nošeno-nenošeno, slike cena? [emoji1]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da li je izvodljivo da radi edge people light u oficijalnoj futroli? Da li postoji neka fora?

Nazad
Vrh Dno