Možda mu je prodata kopija, a ne original Aukey kabl?
Послато са SM-G950F
Probaj taj kabl na drugim punjacima, sad me bas zanima jer sam porucio te Aukey kablove sa Alija pre neki dan, uzeo sam neko bulk pakovanje, valjda ce neki da bude kako treba [emoji23]
Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk
Za te pare kupi polovan telefon u dobrom stanju. A tvoj prodaj. Pogledaj i kp mozda nadjes neispravan sa dobrim ekranom, pa u servisu zamena ako je moguce. Mada iz mog iskustva menjanje ekrana se ne isplati!150€ ekran + troskovi carine i poreza + 50-70€ minimum za zamenu, dodje na isto kao da odes u Promobi da zamenis i budes siguran da je to to.
Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
Baš htedoh da napišem isto...+ zadržavaš ip67 i verovatno imaš garanciju 12m na taj novi displej.150€ ekran + troskovi carine i poreza + 50-70€ minimum za zamenu, dodje na isto kao da odes u Promobi da zamenis i budes siguran da je to to.
Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
Ostajem na prethodnom dok mogu fizickiBtw. Jel neko instalirao ovu najnoviju verziju alexandr roma? Hvale je na xda!
Nikad nisam shvatio kako da njime sve sacuvam i ne ukucavam nove lozinke, usernames, podatke^ jer Titanium backup ne postoji?![]()
Znas da mozes sam da izbrises poruku?Brain fart, molim modove da obrišu![]()
Za te pare kupi polovan telefon u dobrom stanju. A tvoj prodaj. Pogledaj i kp mozda nadjes neispravan sa dobrim ekranom, pa u servisu zamena ako je moguce. Mada iz mog iskustva menjanje ekrana se ne isplati!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari