Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pozdrav raja, imam Samsung s7 edge, health baterije je spao na 82%. Zanima me sledece: imam garanciju iz Vipa jos 9 meseci. Da li mogu zameniti bateriju u nekom od ovlascenih servisa uz neki popust posto imam garanciju ili kako vec? Hvala svakom ko odgovori

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nazalost Samsung daje samo 12 meseci garanciju na bateriju dok drugi proizvodjac daju 2 god., pricam za modele kod kojih ne mozes ti da zamenis bateriju, meni su davali u ovlascenom servisu Promobi 10% popusta na bateriju preko face za Samsung s7.

Ipak odradih update. Ne primecujem nikakvu razliku u radu fona niti trajanju baterije.

Da ste imali mogucnost da koristite Note 3 Duos, na kome nije moguce da se Google Play Services update-uju sami, videli bi koliko gubite sa update-om.
A uzjedno da ste imali mogucnost da vidite kako radi na 4.3 isti :)

Nismo Proday i ja slucajno protiv Samsung updates :)

Da li neko zna u cemu je fazon sa samsung health aplikacijom, izbacuje mi ovu gresku ali telefon nije rutovan?!
63fea8123ef36cdd75edf4f30fd313a9.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja bih to ipak u download modu proverio, ne izgleda baš kao da nije rutovan.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Primetio sam da se S7 dosta sporije puni u poslednje vreme (oko 3h - originalni usb kabl i punjac, bez qc), uzmem usb sa starog Flexa2, nakacim na Samsungov punjac, vreme punjenja se prepolovi. Tj. vrati se na staro, od pre mesec dana kada mu je trebalo oko 1h i 40, 50 min do 100%. Jel moze neka preporuka za novi usb kabl? Vidim da se kroz temu najvise spominju Aukey i Ugreen, koji od ta dva je po vama bolji, ako uopste ima neke razlike? Ili da kupujem novi originalni usb?

Isto je to sve, vidi koji možeš naći ili koji će ti biti odgovarajuće dužine.

Oba idu od 1 do 3m, a i cene su im vrlo slicne. Pitao sam samo da ne bi neki od tih neoficijalnih kablova naskodili bateriji. Hvala na odgovoru, Voyager :)

Ako se ipak ispostavi da ti je telefon bio rootovan i da ti Knox pokazuje 0x1, onda problem sa S-Healthom reši ovako (trebaće ti opet root)

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=72617179&postcount=3
Nisam se nikada bavio rutovanjem, iskreno nije me ni privlacilo, ako dodje do toga izguglacu, pretpostavljam da nije neka nauka, nego htedoh da pitam jos, one root check aplikacije sa play stora pokazuju da nije rutovan, znaci to je sve smece od app?!

@zveki54 Jedna stvar je da tel trenutno nije rutovan, a sasvim druga da li je ikad bio rutovan odnosno da je 0x0 a ne 0x1 kada uđeš u dl mode.

S-health zahteva non-rooted telefon??

@zveki54 Jedna stvar je da tel trenutno nije rutovan, a sasvim druga da li je ikad bio rutovan odnosno da je 0x0 a ne 0x1 kada uđeš u dl mode.

Aham, eto vidis, svaki dan naucim nesto novo[emoji4] hvala na odgovoru, videcu sta cu, u svakom slucaju osim ovoga radi kao zmaj pa bolje da se ne igram, jos cu napravim neki haos[emoji4]

Izgleda da sam bez razloga strepeo. Sada mi fon radi još bolje. Jeste nedelja, i neradan dan, ali baterija mi je na 82% a skinut sa punjača jutros u 8. Danas 3G ne bio na WiFi non stop.

Ljudi,hoce li biti ovog telefona da se kupi kao nov jOs jedno 3 meseca?Planirao da gauzmem ,ali nisam jos uvek pri lovi,pa zato pitam :D

Ne pise se da gauzmem nego daguzmem - sve zajedno.

Vjerujem da će ga po oglasima biti i za 3 mjeseca.

Багује ли некоме fast charge? Мени некад неће па извадим телефон са пуњача 1-2 пута и онда проради, шта ли то може бити, нов је кабл самсунгов

Primetio sam da se S7 dosta sporije puni u poslednje vreme (oko 3h - originalni usb kabl i punjac, bez qc), uzmem usb sa starog Flexa2, nakacim na Samsungov punjac, vreme punjenja se prepolovi. Tj. vrati se na staro, od pre mesec dana kada mu je trebalo oko 1h i 40, 50 min do 100%. Jel moze neka preporuka za novi usb kabl? Vidim da se kroz temu najvise spominju Aukey i Ugreen, koji od ta dva je po vama bolji, ako uopste ima neke razlike? Ili da kupujem novi originalni usb?

Isto slučaj, kupio Aukey na KP, 700 din 2 metra, radi sve kako treba. Kabl je bezmalo duplo deblji od originalnog, i deluje kvalitetnije.

Upravo mi je stigao update za 1 mart, oko 22MB.
Videcemo kako se ponaša :)

Isto slučaj, kupio Aukey na KP, 700 din 2 metra, radi sve kako treba. Kabl je bezmalo duplo deblji od originalnog, i deluje kvalitetnije.

Danas mi je stigao bas taj Aukey od 2m sa kp, ali kad sam ga prikljucio na originalni punjac pokazuje vreme punjenja od oko 5h?! Duplo vise nego stari, originalni, samsungov usb. Kabl jeste deblji od originalnog i izgleda dosta kvalitetnije, ali ocigledno da postoji neki problem. Jel postoji neka app ili program za laptop (win10) da testiram kabl, da vidim da li je sve u redu sa njim?

Instaliraj Ampere na S7.

Zašto na Samsungovom kablu piše AC punjač, a na Aukey piše USB punjač?!

Evo sta kaze Ampere:
1. Samsung punjac + Samsung USB - https://drive.google.com/open?id=1s2N2yxCnGhaMMhNW3tfHRqVoeSOZSE6h
2. Samsung punjac + Aukey USB - https://drive.google.com/open?id=1E1_aqvKEVcIZmOKh6VWrndG8wMc9urEq

Duplo gori rezultat. Dzabe sam narucivao taj kineski usb. Mozda da problam sa Ugreen? Ili da narucim originalni kabl?
Kod mene Aukey od 2metra

https://drive.google.com/file/d/1UohCsks6R6QcZQT5lStjITIatOWOadKC/view?usp=drivesdk

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Iz čista mira pojavile se providne, crne, vodoravne štrafte na ekranu. Telefon nije ispadao.
Ima li neko iskustva sa ovakvim problemom?

Probaj taj kabl na drugim punjacima, sad me bas zanima jer sam porucio te Aukey kablove sa Alija pre neki dan, uzeo sam neko bulk pakovanje, valjda ce neki da bude kako treba [emoji23]

Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno