Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

E toga se nisam setio... Jel mozes mi poslati na pm link od holandjana ili da mi kazes koju oznaku nosi pa da nadjem sam?

U stock Phone app postoji opcija call duration. Na koji period se to odnosi?
Telefon je star 14 meseci, pre 2 meseca sam uradio hard reset i imam previše sati za ta dva meseca, a premalo za svih 14.

Od kada pamti call log bi trebalo da je, tj. kalkulise na osnovu call log-a.

Испао ми тел пре неки дан и напуко ми екран.
Еби га, наљутио се што оћу да га мењам и отказао послушност. А било је време да и ја олупам неки телефон.

Углавном, телефон ради, нема никаквих проблема са екраном, осим тога што је напрснуо.

Интересује ме да ли је неко од вас и где мењао екран?
Да ли је могуће заменити само стакло, или мора све комплет?

Претражио сам тему, али нема никаквих нових инфо. У сваком случају, никад више закривљени екран :)

Poslednja izmena:
Samo Pro Mobi. Profesionalnost na nivou.

Jedno pitanje za vlasnike S7 telefona crne boje: koje su boje punjac i sluske koji su isli uz fon, crne ili bele ?

Bele i kod mene. Ja sam uzo nov fon pre 3 meseca tako da se do tada nista nije promenilo... Vrv da nece ni da se menja

A call log pamti vremenski ili po broju imena ili po broju poziva?
Ima limit neki po broju poziva, ali bas bas veliki, nije 500 poziva samo sigurno.

Nema veze broj imena koji je u logu izgleda.

Poslednja izmena:
Posle apdejta adhell-a..
5ba5fd3977df76a440f99f8d2d502750.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Radio sam hard reset prvih dana januara, ali sam imao neki backup u cloudu, pa je verovatno imao i call log. Na dnu liste poziva je poziv od maja 2016, a sledeći je od 1.novembra.
Baš ću da pratim na službenom A5. Koristim ga od ponedeljka, danas pet dan, imam preko 150 linija, a u nekoj liniji ima više logova. Ako je 500 limit, to će da potraje dobrih mesec dana :S:

Adhell 2 mi nikako ne radi? Da li ona uopšte radi na našem telefonu? Postoji li mogućnost da se instalira neka starija verzija?

Kod mene posle "kraha" Adhell-a sa playstora ubacio sam bez problema pre nekih nedelju dana Adhell 2 kod mene (s7 edge) koji savrseno funkcionise, dok kod supruge na njenom (isto s7 edge) pokusao sam juce i danas ali nikako ne mogu taj isti Adhell 2 da registrujem. Tj.ne prihvata licencu. Tako da ni ja ne shvatam koji se djavo desava :) Jedino da su i tu mogucnost u medjuvremenu ukinuli...?

Svaka cast...radi! Kod mene nije bio problem generisanje licence sa smsungovog sajta, to je dobro uradjeno nego u samom programu sto je trebalo da se promeni "Package name" za aplikaciju Adhell 2. Kao sto je navedeno u ovom uputstvu sto si naveo i koje moze da se odradi iz aplikacije "APK Editor Pro" ili neke slicne...posle toga samo next,next, install i gotovo :) A da recimo "APK Editor Pro" vise ne postoji zvanicno na PlayStore vec obican "APK Editor" koji nema mogucnost da odradi promenu "Package name" (siva je ta opcija) i zato mora da se skine sa nekog drugog sajta PRO verzija koja tu opciju "otvorenu".

Meni za AdHell 2 ne trazi promenu imena.

Ali stvarno kada vidim da ni ESFE ni MXPlayer nemaju reklame, kako covek da menja ovaj telefon?:)

Platiš esfe i mx [emoji14] :) ...ako ništa drugo, bar ta dva zaslužuju ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

ESFE ne zasluzuje ni da se pomene kao dobar program vise. Sada postoje Total Commander i MiXplorer koji nemaju reklame a mogu da rade iste stvari (TC moze, MiX jos uvek nisam skapirao kako prepoznaje SMB share :D). ESFE je bio fin softver uz poneki ad, ali sada je djubre koliko je napastan i namerno ne zelim zato da ga platim.

Za MX Player si u pravu.. jedino sto nikada nisam kupovao Android softver, ne zelim da pocnem jer pitanje je da li cu stvarno platiti samo sta vredi :) ALi jos bitnije - ne znam ni da li licencu idu za sve moje telefone, da li se bez problema vrate kada se resetuje fon, da li mogu da se setaju medju telefonima?

A uzjedno BS Player radi sto ova dva zajedno i nisam vidjao reklame :) Jedino sto me na BSP-u nervira je sto pri svakom ulasku u dir on reskenira i vrati me na pocetak sortirane liste :( Uzjedno i kada uradim Back iz playback-a, to mi najvise smeta :(

Poslednja izmena:
Za MX Player si u pravu.. jedino sto nikada nisam kupovao Android softver, ne zelim da pocnem jer pitanje je da li cu stvarno platiti samo sta vredi :) ALi jos bitnije - ne znam ni da li licencu idu za sve moje telefone, da li se bez problema vrate kada se resetuje fon, da li mogu da se setaju medju telefonima?

Nije ti baš argument.
Sad zvučiš kao jedan ovde sa foruma koji nije mogao da pregori 100 din za neku app, a sa S7E je prešao na N7, pa na S8, pa na N8... :)

Elem, svaki softver kupljen je vezan za tvoj nalog, ne za telefon, i kao takav će ti uvek biti dostupan na svim budućim telefonima.

Alfa ja oduvek imam es file explorer pro i nemam pojma šta su kad u običnoj verziji brljali sa tim reklamama, ali avo mi je jedan od must have programa (jedino je def tema loša al to se lako sredi).

@Voyager, na svim telefonima, ne samo jednom?
@Proday, ranije je skroz bio OK, pojavi se poneki Ad, ima ono za otkljucavanje nekih feture-a (SMB2 sam recimo otkljucao cisto da vidim, ali nista nije doneo). Sada... pa ovo je smor, ne mogu da izbacim Homepage uopste, a on je sve reklama. Local storage uvek pocne sa "reklamom" za onaj Space checker...

Sada je kasno da im se plati, em reklame, em ima izbora, i koristim TC sada. Nema reklama, prostiji interfejs, manje zauzima telefon (RAM/CPU). One matore verzije, nesto tipa do pre 2 godine, kada je mogao da se iskljuci homepage da nadjem, koristio bi :(

Mislim da plaćenu app možeš na do 5 telefona/tableta tj uređaja da instaliraš

Nazad
Vrh Dno