Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Da li je iko probao ili koristi Unofficial Resurrection Remix 5.8.5 for hero2lte

Da čujem utiske i šta preporučuje od custom romova za S7 Edge SM-G935F?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Od početka koristim Superman ROM, a Digi popularan je Alexander ROM.

Користио супермена доста дуго, последњих месеци користим бетмена, и надам се неком спајдермену ускоро, па да комплетирам причу.

Jel ima neko problema sa fast wireless charging-om?

Odjednom ne pokazuje da je fast iako je sve uključeno..
636262416b866f751717d89e760c2996.jpg

Ja uvek punim sa ukljucenim brzim punjenjem, sa zicom. Platio sam fast opciju, zato je i koristim

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ako si nam rek'o [emoji6]

Do sad sve i jedan mob koji je imao fast charge opciju uvijek sam je koristio. Nikad nisam imao problema sa baterijama.
Čak sam prije par mjeseci uzeo Blitzwolf power bank koji ima 2 usb porta za punjenje, fast charge i quick charge 3.0
15600mha

Od kada sam kupio telefon punjenje zeza, stavim na Fast on puni sporo restartujem telefon i radi kako treba. Uglavnom mi je na sporom punjenju ali i tu ima oscilacija, nekad ga puni 7 sati od oko 20%, a nekad za oko 3 sata, ne znam u čemu je fora, ali moraću u servis her je sve original na njemu, kupljen u Vipu pre 9 meseci.

Preko Tetrapaka sa S7 poslato

Od kada sam kupio telefon punjenje zeza, stavim na Fast on puni sporo restartujem telefon i radi kako treba. Uglavnom mi je na sporom punjenju ali i tu ima oscilacija, nekad ga puni 7 sati od oko 20%, a nekad za oko 3 sata, ne znam u čemu je fora, ali moraću u servis her je sve original na njemu, kupljen u Vipu pre 9 meseci.

Moguće da je do kabla

Takve simptome daje kada je kabli u problemu, ma kako delovalo sasavo ali tako je.

Ja sam zbog toga svojevremeno nosio telefon u ''ovlasceni servis'' (S3), u kome su ''kao strucno'' pogledali telefon, punjac i kabal i rekli mi da moram da kupim novi
punjac ''svesno vacarenje'' jer nije problem bio u njemu vec u kablu.

Ja sam isti problem imao oko punjenja, kabl je bio problem. Za par meseci 3 kabla su mi "crkla"...

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Mozes li da ostavis link gde si kupio power bank?

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
Uzeo na ebayu, prodavac je iz UK.
Inače ja sam u Banjaluci. Stigao mi je za 10tak dana.
Prezadovoljan sam sa ovim power bankom.

^Može link ka njemu?

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

Kad smo vec kod kablova, jel ima neko ovakav, 180 stepeni rotirajuci thumbnail.jpg
Ima li gde jeftinije?

^Može link ka njemu?

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Pokušat ću iskopati sa eBay purchase history.

Inače radi se o ovom modelu sa slike.
Nisam osoba koja puni mob s čim stignem.
Takodje imam Aukey 3 port wall charger. Zmaj od punjača. Uz nega dobio micro USB kabl 1m dužine a naknadno kupio sa eBaya Aukey pakovanje od 5 micro USB kablova. 2 x kratki cirka 15cm
2 x 1m dužine
1 x 2m dužine

Svi kablovi samo za pohvaliti.
Redovno punim svoj S7 edge sa kablom od 2m i uopšte ne osjetim razliku ako predjem na kraći.
Stvarno su im kablovi urađeni kvalitetno.
e58b3599e8976755774be7e02c274cdc.jpg
51f0a915d48893178c912b304c5be31a.jpg

Ovi u nasim prodavnicama kao da misle da sko retardirani pa da nemamo internet pa da vidimo cene kablova i ostalih sitnica, 800 din za kabl alooooo

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ovaj zidni punjač mi extra deluje!

Često je u pitanju i punjač. Na iphonu sam prominenio kablova i kablova, spočetka dobro rade al vrenenim počnu da prekidaju. Slučajno probam punjač od nekog starog LG, evo pola godine nikakvog problema sa punjenjem nemam.

Ovi u nasim prodavnicama kao da misle da sko retardirani pa da nemamo internet pa da vidimo cene kablova i ostalih sitnica, 800 din za kabl alooooo

Mislim da ti je promakao bitan detalj zašto je taj kabl 800 din.

Ljudi koji fw smatrate da je najbolji za nase mreze. Trenutno sam CSC Country CH i CSC kod je AUT. Pitam ovo jer imam u nekim krajevim gde je 2g/3g jedva 1 crtu dok kolega na drugom tel pun signal. E sad sumnjam da je to zbog CH standrada, koji se verovatno razlikuje od naseg. Tel je star 3-4 meseca, uzet nov. Nije to neki veliki problem, dostupan sam 95% vremena uvek, nego iritira kad znam da moze bolje :d Ne bih da stavljam ove nase, jer jedva da dobijaju nekakvo azuriranje.. Nesto priblizno nasem trzistu, da ne izgubim tu podrsku.. Krivo mi je jer telefon radi kao munja sa CH fw i njihovim azuriranjima

Pa stavio šta kolega ima, ako ima isti telefon, a ako nema, onda nema poente porediti jačinu signala.

Poslednja izmena:
Oces da kazes da fw nema veze sa regionom i sl?

Ima, ali ako i kolega nema S7, ne poredis isti hardver... mozda on ima kuciste sa slabijom izolacijom signala, ili jacim modemom.

Poredjen je sa p10lite i s8 i oba su imala bolji signal. Ne verujem da je to toliko lose..

S8 mooozda, PXL tesko.
Pogledaj koliko pise u dBm (Settings->About->Status->SIM Status na oba telefona valjda, na S7 sigurno) da je signal pa uporedi.

Vecina nas je na Holandjaninu.

Vrh Dno