Django92
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 11.10.2016
- Poena
- 70
Druze ovde niko ne koristi ni fast cable osim ako ne gori kuca. U pogresnoj se crkvi molis.Jel ima neko problema sa fast wireless charging-om?
Odjednom ne pokazuje da je fast iako je sve uključeno..![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
I ja isto, mada običan fast charging redje jer obično punim mob u toku nociJa uvek punim sa ukljucenim brzim punjenjem, sa zicom. Platio sam fast opciju, zato je i koristim
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Moguće da je do kablaOd kada sam kupio telefon punjenje zeza, stavim na Fast on puni sporo restartujem telefon i radi kako treba. Uglavnom mi je na sporom punjenju ali i tu ima oscilacija, nekad ga puni 7 sati od oko 20%, a nekad za oko 3 sata, ne znam u čemu je fora, ali moraću u servis her je sve original na njemu, kupljen u Vipu pre 9 meseci.
Preko Tetrapaka sa S7 poslato
Čak sam prije par mjeseci uzeo Blitzwolf power bank koji ima 2 usb porta za punjenje, fast charge i quick charge 3.0
15600mha
Od kada sam kupio telefon punjenje zeza, stavim na Fast on puni sporo restartujem telefon i radi kako treba. Uglavnom mi je na sporom punjenju ali i tu ima oscilacija, nekad ga puni 7 sati od oko 20%, a nekad za oko 3 sata, ne znam u čemu je fora, ali moraću u servis her je sve original na njemu, kupljen u Vipu pre 9 meseci.
Preko Tetrapaka sa S7 poslato
Uzeo na ebayu, prodavac je iz UK.Mozes li da ostavis link gde si kupio power bank?
Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
Pokušat ću iskopati sa eBay purchase history.^Može link ka njemu?
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Ma Aukey je extra odnos cena /kvalitet, ja ovaj furam, oba izlaza podrzavaju brzo punjenje.Ovaj zidni punjač mi extra deluje!
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Mislim da ti je promakao bitan detalj zašto je taj kabl 800 din.Ovi u nasim prodavnicama kao da misle da sko retardirani pa da nemamo internet pa da vidimo cene kablova i ostalih sitnica, 800 din za kabl alooooo
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari