Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Edge 7
c286424f9aea5df9f602bd1913daa38e.jpg
1513085e28f8a06bd0f69743b20c5211.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Konačno cu sjutra da podjem da zamijenim bateriju, jer je stanje užasno. A i vjerovatno nedje curi baterija opasno. Ugl ovdje sam 80-90% vremena bio na mobilni net. Vrlo malo sam koristio tel, rezultati sve govore.
4ad88061970aa6a8db813077256b0d8d.jpg
d63ed9dd242473003df510a7c93e21c0.jpg

Realno žali bože baterija. Ja sam imao sličan slučaj, zamenili mi i bateriju i ploču na telefonu.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Konačno cu sjutra da podjem da zamijenim bateriju, jer je stanje užasno. A i vjerovatno nedje curi baterija opasno. Ugl ovdje sam 80-90% vremena bio na mobilni net. Vrlo malo sam koristio tel, rezultati sve govore.
4ad88061970aa6a8db813077256b0d8d.jpg
d63ed9dd242473003df510a7c93e21c0.jpg

Meni je isto takva baterija. Ne pomaže ni root, greenify nešto previše.
Ili baterija je loša zbog 75% health ili je jednostavno upucao Šljamsung.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Po meni je baterija oslabila za više od trećine, a i jos nedje curi i dobije se onda ovakav horor. Nadam se da će poslije zamjene baterije stanje biti bolje. Ugl sve javljam za nekoliko dana kad malo testiram.

Stigao upravo januarski patch za Nemca.

Po meni je baterija oslabila za više od trećine, a i jos nedje curi i dobije se onda ovakav horor. Nadam se da će poslije zamjene baterije stanje biti bolje. Ugl sve javljam za nekoliko dana kad malo testiram.

Javi molim te. Meni je S7 savršen telefon sve sem baterije.
Spreman sam ovaj da prodam I uzmem nov ako bi dobio normalnu bateriju. Mada sve više mislim da sve ispod S8 od Samsung ne može da ima normalnu bateriju.
Razmišljam i o Huawei telefonima tipa P10 ili G6.

Kod mene S7 edge, dual sim, znači UAE...oktobarski patch...baš se uspavao, uopšte ne nudi update. Kakva je situacija kod vas?

Sent from my BAH-L09 using Tapatalk

Spreman sam ovaj da prodam I uzmem nov ako bi dobio normalnu bateriju. Mada sve više mislim da sve ispod S8 od Samsung ne može da ima normalnu bateriju.

Javljam, bez brige :)
Djevojka mi ima s8, I baterija joj gura otprilike 4-5h sot. A nije zahtjevan korisnik. Žensko kao žensko ugl, društvene mreže i viber koristi. Pa nek ti to bude orjentir

Poslednja izmena:
Jel može preporuka za punjač na kabli za S7 ( običan)? Ovaj moj oslabio, usporio, nešto se dešava, a sa punjačem od ženinog A5 kida... Gledam na KP za oko 1k rsd "Samsung" punjači, pretpostavljam da su to klonovi za raznih kineskih sajtova? Vidjam neke Aukey punjače sa QC ovo-ono? Hvala [emoji4]

Sent from S⅞

Imam obican S7 star 17meseci. Baterija je oslabila ali od ujutru do uveče izdrzi. Sa nekim prosekom od oko 3.5h SOT. Sve sto ima je popaljeno, veci deo dana je na 3g. Tako da baterija nije losa uopste. Ja svako vece pred spavanje stavim na punjac bio prazan ili ne i imam za sutra uvek.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Jel može preporuka za punjač na kabli za S7 ( običan)? Ovaj moj oslabio, usporio, nešto se dešava, a sa punjačem od ženinog A5 kida... Gledam na KP za oko 1k rsd "Samsung" punjači, pretpostavljam da su to klonovi za raznih kineskih sajtova? Vidjam neke Aukey punjače sa QC ovo-ono? Hvala [emoji4]

Sent from S⅞
Naruči nešto dobro sa Aliexpresa.

Ugreen npr. Mada vidim skupe je baš.

Plati zamenu baterije, zasto bi menjao fon... :)

Sent from my PandaS7Edge

Novo je novo. Zamena baterije je preko 5 soma, a dodam oko 70 i imam nov.

Imas tih kablova i punjaca kod nas, jesu nesto skuplji, ali nema cekanja... Ja sam uzimao Aukey, i kucni dupli brzi punjac, i brzi auto punjac, uz to i nadobijao se masu kablova svih duzina. Odlicno rade posao.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kucaj Aukey ma KP... Mislim da je bio lik iz Panceva, nesto Milano Deal, tako nesto... Imao je i tih Ugreen

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Samo da javim što je bilo u vezi baterije. Imao sam nekih problema oko garancije i u Samsungu nisu htjeli da mi promijene bateriju, pa su mi samo instalirali novi sistem. Mada kasnije sam taj problem sa garancijom rijesio, ali već sam izgubio mnogo vremena i nisam mogao da čekam da mi odrade zamjenu koja može da traje do 2,3 dana, a jer moraju oni sve da testiraju. Ugl mislio sam da će novi sistem da smanji curenje, ali noćas sam za 7h izgubio 8% što je opet puno. Baterija jeste malo bolja ali def je oslabila. Testiracu još neki dan bateriju, mozda treba sve da se slegne ali nisam optimista. Prije sam imao preko 6h Sot, nekada i 7h a sada jedva krpi do 5h. Evo trenutnog stanja baterije
2c2bfc1b743555503f195ed4ecf288f2.jpg
7ae663384270893be5a5569e7bb42a29.jpg

Naravno da mora da se saceka. Mora proci servisnu proceduru. Kako ce na lepe oci da ti daju novu bateriju?

Pa nije da nisam lijep ali eto ni to nije pomoglo :D salu na stranu, kad ugrabim nedje vremena odradicu zamjenu baterije, pa se nadam da ću biti miran opet god dana :)

Što da menjaš bateriju ako imaš 5 sati SOT?
Ja bi se šutirao u .... da mi toliko drži telefon.
Kad je bio nov, S7E FD 4,5 sata. Za godinu dana palo na 3 sata, a evo i sad S8 +FD retko prebaci 4, 5 sata. Krš mi je signal na obe kartice na poslu a vikendom nemam klasični upotrebu...

Razmisljam se da zamenim svoj godinu dana star S7 DS za S7edge DS nov ili malo koriscen. Sta mislite o ovoj akciji ? Isplativo , ima smisla ili ?

Pa ako ti ne smetaju veće dimenzije, nije loša investicija. Najviše ćeš profitirati od baterije...em novija em veća.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Nazad
Vrh Dno