Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Onda je oko 250e.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dzabe :)
Inace, stvarno secka kada udjem u galeriju ali da mi niste rekli ne bih ni provalio :d
Na 2000 up time cu instalirati nov update pa ce se restartovati fon, sada sam na 1951 :smoke:
Haha kralju!! I mani se updatea...s7e perfektno radi sa tim juli/avgust updejtom, ništa ja tu nebi dirao;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja volim da sve bude default tako da cu vrv opaliti update :)
Btw. 1955, na 2000 pravim zurku, taman u petak :)

Slobodno pusti update. To proday ima noćne more od ranije [emoji3]

Meni AccuBattery pokazuje health 82%, a SOT mi izgura baš dosta dugo. Jel moguće da ta aplikacija AccuBattery ne pokazuje tačno i da nije pouzdana. Nešto mi ovde ne štima?
https://prnt.sc/hfdnxr
https://prnt.sc/hfdo5f
https://prnt.sc/hfdobs
Meni je 84% health a izgura jedva 5 sati. Kako ti uspjeva toliki sot?
49c7bc0d0b480e9ddfd7fd011e3da883.jpg
5024c41bf34d6b55f0d016bfce0104b2.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

https://prnt.sc/hfdo5f
U ***! Stavljaj to na oglase, trazi 500e, imaces dva zainteresovana kupca odmah :)

Meni je pre dve-tri dana sa tipicnih ~8h SoT spao na 6h :( Taman se Google PLay Store update-ovao. Mada mi tu nesto ne stima, da je Google Play Services, pa da razumem, ali sav Store (app) update (+check) je iskljucen.

Vojkane, gde su SS, zabusavas?:)

Poslednja izmena:
Jel moguće da ta aplikacija AccuBattery ne pokazuje tačno i da nije pouzdana. Nešto mi ovde ne štima?

Mislim da je moguce da jednostavno zabaguje na nekim uredjajima, npr. kapacitet 2+ godine stare Z2 baterije procenjuje na 3272 mAh (health 102%) :d i to posle 5-6 meseci koriscenja same aplikacije i ko zna koliko ciklusa punjenja, nije da sam je juce instalirao pa da zbog toga ''laze''.

Yaaap. Na ženinom P10 lite uopšte ne očita kapacitet već nudi da uneseš sam..
:-/

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Stigao je i moj ekean na redu, danas mi je pao telefon i skroz je puko.
Da li imate neku preporuku, u koji servis da idem?
Pitao sam u Promobi i kod njih je za S7 18200 din zamena. Da li su oni ozbiljni (stavljaju original delove) i koja je cena kod drugih?
Da li da menjam i bateriu? AccuBattery kaze da je na oko 84%.
Baterija je jos 5000din

Eee, šteta, je li nisu imao nikakvu zaštitu oko telefona ili je otišlo i pored zaštite?

Imao sam staklo na ekranu ali udario je na kamencic tacno u nezasticenu ivicu

Stigao je i moj ekean na redu, danas mi je pao telefon i skroz je puko.
Da li imate neku preporuku, u koji servis da idem?
Pitao sam u Promobi i kod njih je za S7 18200 din zamena. Da li su oni ozbiljni (stavljaju original delove) i koja je cena kod drugih?
Da li da menjam i bateriu? AccuBattery kaze da je na oko 84%.
Baterija je jos 5000din
Nema drugih, amoled nema skartova. Pričao sam sa drugarom koji ima servis i kaže mogu da ti ugradim, ali bolje idi u ovlašćeni servis skuplji samo 10-ak eura.

Još nešto da napomenem. Zamenom ekran dobio sam i novi ram tako da mi je sad telefon ko nov a imao sam neke sitne ogrebotine i po ekranu i po ramu.

To kod svih menjaju i ram ili si ti trazio?

Sta da radim za bateriju?
Da li vredi da je menjam?

To kod svih menjaju i ram ili si ti trazio?

Sta da radim za bateriju?
Da li vredi da je menjam?
Pa ako je oslabila 15-20% što da ne. Ionako je to sića u odnosu na ekran :) dobiješ maltene nov telefon na kraju. Po meni je odluka ili ništa ili sve. Vidi koliko možeš da dobiješ za mob u takvom stanju, dodaj na to 200e koje si spreman da daš na servis, ako si na 350 ili više eur možda je bolje da uzmeš nov tada.

Stvarno mi niste jasni da na telefonu od 350 evra menjate ekran za skoro 200.
Prodaj i kupi nov lepo. Kupi Ringke Onyx futrolu i nemaš brige. Meni je S7 ispao 10x puta na beton i nema čak ni futrola tragove. Nikad bolji case nisam imao, plus je plaćen 12-13 evra.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja ne mogu da nadjem nov S7 za 350€.
Ne znam ni koliko mogu da dobijem za njega sa razbijenim ekranom ali recimo max 100€ i ono sto placam menjanje erkana je 155€ plus baterija 45€, izadje sve ukupno 300€.
Za tih 300€ ne mogu da nadjem nov S7

@marko_ns Da li si ovo narucio: LINK

Poslednja izmena:
Nova baterija i maticna, novi SOT na holandjaninu.

Accu batery vec pokazuje da je bat na 92%...

d026c6872f92ee7a9f88e5b250ab97a6.jpg
18651076e7daf642ccd8a2fc2808b1f9.jpg
66c44319523628144355af6358e880a0.jpg

9847e661cf7628a32eb340f7252e3adb.jpg

Poslednja izmena:
Ja ne verujem da stvarno mislite da taj accubatt i slicne gluposti pokazuju tacne informacije.

Ja sam i dalje ubeđen da pokazuje tačno, a vi kako volite ;)

Ja ne verujem da stvarno mislite da taj accubatt i slicne gluposti pokazuju tacne informacije.

I ja se pridruzujem 1+ ekipi :D

Isto sam primetio posle ovog poslednjeg ubate da oce FPS da padne kada skrolujem na fb-u i insta ali cime krenem da vracam na gore i opet krenem na dole onda prestane pa pocne ponovo. Nez da li neko ima slicni slucaj

Poslednja izmena:
Jednostavno su krš aplikacije, ne rade cache kako treba i to je to.

Na p10, s7, s7e i s8 nisam imao tih problema.

I ja se pridruzujem 1+ ekipi :D

Isto sam primetio posle ovog poslednjeg ubate da oce FPS da padne kada skrolujem na fb-u i insta ali cime krenem da vracam na gore i opet krenem na dole onda prestane pa pocne ponovo. Nez da li neko ima slicni slucaj
Meni se slično dešava kad odem na Pidešavanja pa uđem u Aplikacije. Kad počnem da skrolujem telefon se prvih par sekundi jedva kreće kroz aplikacije. Posle nekoliko sekundi počne glatko da skroluje. Pokušavao sam i sa čekanjem - sačekam nekoliko sekundi da telefon učita sve aplikacije pa onda počnem da skrolujem - isto se dešava. Nisam dobio nikakav Update, ovako je otkako sam kupio telefon i instalirao preko Odina Nougat na njega.

Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno