Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Jesi ti beše kukao na bateriju pošto je ovo odlično?

Sent from dark edge
Noup. Kukao sam na fluidnost i brzinu rada, na šta i dalje kukam. [emoji1]
To mi je privatni tel., baterija mi na njemu nije primarna potreba. Za pos'o i rmbačenje imam Šomija, RN4.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Somi :d

Noup. Kukao sam na fluidnost i brzinu rada, na šta i dalje kukam. [emoji1]
To mi je privatni tel., baterija mi na njemu nije primarna potreba. Za pos'o i rmbačenje imam Šomija, RN4.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posle iOS 11, meni ovaj radi isto :d

Ne vredi ti da se nerviras. Svako od nas ima drugačiju potrošnju.

Ja normalno kad mi je radni dan, mogu da punim na dva dana, dok kad mi je vikend punim svaki dan doduše ostane 30-40%, pa ga dopunim za nedelju.

Kad je bilo lepše vreme skoro, baterija je otišla za pola dana, jer jako osvetljenje + 4G su je pojeli kao i na svakom telefonu.

Sent from dark edge
Ma kapiram, ali ne mogu da izvučem dva dana ni sa sat vremena ekrana garantujem. A vidim da čovek ima instaliranih većinu jedača baterije. Ne znam, ne znam...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

U kakvom ti je stanju baterija? Šta kaže accubattery?

Sent from dark edge

Ma kapiram, ali ne mogu da izvučem dva dana ni sa sat vremena ekrana garantujem. A vidim da čovek ima instaliranih većinu jedača baterije. Ne znam, ne znam...

Opušteno, ima ih koji gase sve živo na telefonu i stavljaju airplane dok spavaju, sa tim naravno ne možeš da se meriš ;) Ja moj punim 2-3x na dan ako će ti biti lakše, a nemam nigde curenje bat

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja konkretno ništa ne gasim, sve osim NFC-a popaljeno non-stop. Osvetljenje na 50,60% unutra, napolju na 80.
Mada meni je relativno nova baterija.

U kakvom ti je stanju baterija? Šta kaže accubattery?

Sent from dark edge
Instalirao sam tek pre dva dana. Jel ovo treba nekoliko punjenja da se odradi pre nego što izbaci neku vrednost ili kako?
e9516b6dd62b92aab9bd7b81dc58d5f6.jpg

Treba da, najbolje 10ak punjenja kad odradiš, onda radi ss :)

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Gledaš i da budu puna punjenja, a ne ona sitna, čisto zbog preciznijeg očitavanja.

Sent from dark edge

Ja koliko vidim on nije dao nikakve permisije programu i zbog toga mu ne radi kako treba

šta je trebalo da uradim? Zar ne radi sve po default-u?

Očigledno ne...jel si joj dozvolio ovo...

49c0455bd7279ebef45e8367a62c13d3.jpg

Evo danas kod cure na S7 gledam accubattery, godinu dana star, fast charge uvijek radi, 79% kapacitet baterije.

Upravo videh da mi je up time 1928 sati :) verovatno se poslednji put ugasio telefon kada sam stavio poslednji update.

Evo danas kod cure na S7 gledam accubattery, godinu dana star, fast charge uvijek radi, 79% kapacitet baterije.
Prilično oronula baterija za godinu dana mada i očekivano ako je uvek fast charge.
Upravo videh da mi je up time 1928 sati :) verovatno se poslednji put ugasio telefon kada sam stavio poslednji update.
Respect, toliko nikad izvukao nisam! Garant ne koristiš samsung galeriju ili ne ulaziš često da gledaš slike :)

Bas naprotiv. A kakve to veze ima?

Posle 500h uptime počne da secka slika kada se otvara i zatvara preko galerije (ima oko 3fps) i mnogo je iritantno...posle nekih 800h još gore bude...na 1900 se plašim i da pomislim ;)

Drugari samo da se pohvalim. Odneo sam telefon u ProMobi prekjuče oko dva popodne. Juče oko pet popodne su mi javili da je telefon gotov. Nisam stigao sinoć da odem pošto sam radio do osam.
Otišao sam jutros. Zamenili mi ekran i stavili novu bateriju :)
Telefon je uzet 15 Februara ove godine a po Accubattery bila je na 2900mAh
Još jednom sve pohvale za ProMobi u Požeškoj.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Šta sam ti rekao [emoji4]

Eto, rekoh ti ja da su maksimalno profesionalni! Neka te služi sad bez dalje problematike

Lepo si ti prošao da ti kažem. Jel i dalje vodootporan posle tog remonta?

Jeste. Imaju te vakuum masine.

Edit: Vid nije otkucao. Vidim ja posle 10 godina ova tastatura ce morati da se zameni :d

Poslednja izmena:
Imaju, sa jos jednim u :)

Fali ti jos jedno i ili '[emoji39] Mijenjaj tastaturu i telefon...[emoji987]️[emoji390]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Drugari samo da se pohvalim. Odneo sam telefon u ProMobi prekjuče oko dva popodne. Juče oko pet popodne su mi javili da je telefon gotov. Nisam stigao sinoć da odem pošto sam radio do osam.
Otišao sam jutros. Zamenili mi ekran i stavili novu bateriju :)
Telefon je uzet 15 Februara ove godine a po Accubattery bila je na 2900mAh
Još jednom sve pohvale za ProMobi u Požeškoj.

Koliko kosta zamena ekrana?

Kad se pozivaš na garanciju, ništa

Dok sam čekao da mi donesu telefon čuo sam da je zamena ekrana na S8 - 28.000
Za S7 Edge najbolje da ih pozoveš i pitaš.

Dzabe :)
Inace, stvarno secka kada udjem u galeriju ali da mi niste rekli ne bih ni provalio :d
Na 2000 up time cu instalirati nov update pa ce se restartovati fon, sada sam na 1951 :smoke:

Vrh Dno