Pa sad nema mnogo smisla jer je na 85%, juče sam pogledao i bilo je oko 4.5h sot sa 2 dana uptime (od subote ujutru do nedelje uveče, 40ak sati).E sada i SS sa SoT zajedno![]()
Pa dobro, kada budes planirao punjac, tada. Da se ima logPa sad nema mnogo smisla jer je na 85%, juče sam pogledao i bilo je oko 4.5h sot sa 2 dana uptime (od subote ujutru do nedelje uveče, 40ak sati).
Bicu srecan da 3h SOT opet bude 40%....Held Awake 1h? I opet 3h SoT sa 40% baterije
(BTW, 2 minuta sam citao 6096 i 4096 umesto 60% i 40%)
Smart capture u opcijama upalis i onda ti se pojavi u donjem levom uglu scroll capture opcijaKako snimate te dugačke screenshotove?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ako mene pitas, ne koristim ni facebook, ni instagram...^^Ti nemaš socijalne žderače baterije.
Ili možda imaš objašnjenje kako je većini ovde otišla baterija u k***c od skoro?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Proveri ti model jos jednom lepo baki.Neverovatno!
Krenem iz Odina da instaliram TWRP koji sam skinuo sa njihovog sajta i zabode u bootloop telefon.
Iz download moda sam ga instalirao, izabrao iz AP taba tar fajl.
U cemu je prokleti problem???
Čekaj, nisi išao novi odin sa 4 polja što treba da popuniš, već onaj stari gde je sve bilo u jedan fajl spakovano i turalo se u ap polje?!Neverovatno!
Krenem iz Odina da instaliram TWRP koji sam skinuo sa njihovog sajta i zabode u bootloop telefon.
Iz download moda sam ga instalirao, izabrao iz AP taba tar fajl.
U cemu je prokleti problem???
Nisam išao install novog roma već install TWRP a. Nisam znao sa mora da se ugasi u Odin auto reboot pa posle install vol down + power + home, pa čim uradi restart vol up + power + home i onda ulazi u TWRP recovery. Ako se ne ugasi auto reboot onda briše sistem custom recovery. Neke sigurnosne gluposti.Čekaj, nisi išao novi odin sa 4 polja što treba da popuniš, već onaj stari gde je sve bilo u jedan fajl spakovano i turalo se u ap polje?!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari