Messages - Settings - More Settings - Text Messages - Delivery ReportDrustvo, jel ima negde opcija da se ukljuci delivery confirmation za sms?
Ne mogu nigde to da nadjem a nekako sam navikao da imam tu funkciju.
S7E je kod mene.
Ja sam taj slučaj imao na Nokia E51, pa na E52, pa na Samsung S4... problem je bio u tome što mi drugar u servisu rasklopi telefon, očisti i sve bude kao novo, uz napomenu da je meni javljao da su priključene slušalice a nikad u životu ih nisam koristio i onda je telefon radio samo preko spikerfona. Kasnije sam sam duvao u otvor rupice kad počne da zeza i radio je fino.Pozdrav svima, imam jedan problem sa mojim S7 SM-G930F.
Kada pokusavam normalan poziv preko sim kartice niko me ne cuje sa druge strane, a kada pokusam da stavim na zvucnik cujem eho svog glasa. Pozivi preko vibera i messingera rade normalno.
Sad citao sam na netu da je to veliki problem kod S7 serije i pokusao sve sto sam nasao da su ljudi tvrdili da im je pomoglo kao:
-Ciscenje/izduvanje mikrofona
-Reset telefona
-Fabricki resete
-Update (manuelno) android verzije sa 6.0.1 na 7.0
Nista nije pomoglo. Zanima me ima li neko neku ideju sta bi moglo biti pre nego ga budem morao slati za BG i cekati bog zna koliko dugo? Da napomenem da telefon nije pod garancijom.![]()
Messages - Settings - More Settings - Text Messages - Delivery Report
(Na nekom romu sam ali mislim da se poklapa sa stock)
Ali ne svidja mi se sto stigne bas zvucno obaveste je, ide na zivce malo..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Koja si mreža? I odakle je telefon?Kad misle da meni puste apdejt? Ja sam jos na februarskom![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Da li su vama na Gbord slova postala crnja/tamnija? Ima li veze sa nadogradnjom app ili Samsung nadogradnjom? I uopšte je postao brži Gbord.
Koji ROM imaš na GNE? Ja imam neki MM, ali je fon baš spor. Treba mu 5-10x više vremena da instalira program sa Play Storea.Pozdrav. Vredi li kupovati ovaj telefon trenutno (G930F) ? Najvise me zanima dev podrska za custom romove i kernele (ukljucujuci i aosp) za bar 3god. Trenutno imam Galaxy Nexus (Izasao 2011, a ima 7.1.2 custom rom) tako da sto se tice specs sve mi odgovara i bat. takodje. Isto me zanima gde ima najjeftinije da se kupi telefon (free-sim, ne kod operatera). Hvala unapred.
Koji ROM imaš na GNE? Ja imam neki MM, ali je fon baš spor. Treba mu 5-10x više vremena da instalira program sa Play Storea.
Koju masku za 7edge preporucujete?
A znači nisi terao 7.1.2 kao glavni ROM. Nije to onda to. Postoji Android i za moj frižider, ali džaba kad nije frižider predviđen da radi sa njim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari