Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Napisao sam već za ovaj nillkin, ali nema crni. I ja preferiram identičan već generacijama telefona unazad i skroz mi je super (mada je slaba zaštita, napred pogotovo). Jedina mana je što požuti vremenom, ali na crnom telefonu se toliko i ne vidi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Bas taj imam sad i hocu da ga se resim, pozuteo vremenom, deo oko kamere preterano strci. A ono sto mi najvise smeta je osecaj u ruci ono sa strane hrapavo nekako mi grtko kad ga nekad drzim. Da ima crni i da nema ovo hrapavo sa strane mogao bih nekako da ga svarim jer sve ostalo je OK.

Poslednja izmena:
Imam problem sa s7 edge. Kada hoču da pozovem nekog ne čujem tu osobu niti on mene ali kada sam na diktafonu uključio da vidim da radi zvučnik, zvučnik radi. Znači problem je u pozivima. Da li neko može da mi kaže o čemu je reč?

Jesi li restartovao telefon?
Probaj pozive sa Skypom ili Viberom.
Factory reset je onda naredni korak.

Dobio sam uz telefon izgleda Mađarski sistem 7.0.
Da li da radim flash na naš sa Telenora? Ne znam dal ću dobijati update?
I dobio sam staklo na ekranu koje nije do ivica i ima vazduha sa strane? Nije valjda svako takvo?
Malo laguje sistem, može li neki YT video šta se može podesiti sem gašenja animation u developer options.

^Dobijaces update nema potrebe da flesujes.. stakla su generalno sva losa..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kako mogu da vratim izbrisane slike(ako moze ikako) nenamerno izbrisane,slike su bile na telefonu.helpp

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Verovatno nikako ako ih u medju vremenu nisi upload-ovao negde.

Jel koristite Samsung Switch kad prelazite sa jednog na drugi Samsung? Jel to stvarno apsolutno sve kopira i radi posle dobro na novom uređaju?
Kakva ladovina ovaj S7, CPU mu šljaka na 30 tak stepeni kad gledam YouTube klipove, dok je na S5 I preko 70 C.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Nisam siguran da sswitch kopira i programe sa svim podešavanjima. Ja koristim samsung cloud samo za wifi passworde ostalo vučem sa googla.

Baterija mi mnogo manje traje otkad sam uključio onaj Samsung antivirus, a sad ne mogu da pronadjem kako da ga isključim, pa bi malo pomoću dobro došlo

Nisam znao da oni imaju antivirus. Na šta tačno misliš?

Bas to. Sad ne vidim tu opciju za deactivate. A to sam samo uradio da bih isprobao uticaj na bateriju i da bih podigao ocenu bespotrebno.

Ako nema "isključi" onda moraš da se igraš i tražiš:
037367df3e6c27b62384bf0186c8625c.jpg

Šta uzeti za posao od tough case za S7 običan?
Spigen Slim, Tough, ili Nillkin defender.
Imam valjda tough armour za S5 sa Aliexpresa već 2 godine, odlično me je poslužio.
Ne vidim da ima tih kopija tamo više. Ima na eBay za oko 10$,kontam isto kopije ali kakav kvalitet?
Ne bi bilo loše da neko pošalje link sa proverenom radnjom, prodavcem.

Šta uzeti za posao od tough case za S7 običan?
Spigen Slim, Tough, ili Nillkin defender.
Imam valjda tough armour za S5 sa Aliexpresa već 2 godine, odlično me je poslužio.
Ne vidim da ima tih kopija tamo više. Ima na eBay za oko 10$,kontam isto kopije ali kakav kvalitet?
Ne bi bilo loše da neko pošalje link sa proverenom radnjom, prodavcem.

Of Spigena imaš i Neo Hybrid koji imam već godinu dana, S7E mi je u njemu ispao možda dva puta, jednom pravo na prednju stranu, ni tačku nema na sebi.
Boja je gunmetal, i prezadovoljan sam :)

Ok, a gde si uzeo futrolu?
Kakve su ove očigledno kopije od 10tak $ na eBay?
Ne daje mi se 30$ ako su i kopije odlične kao ova moja za S5.
Ta Neo Hybrid je slaba za moje potrebe.

@marko_ns UAG imaš u oglasima na benchu ;) Možeš je pogledati u Ns pa ako ti odgovara...

Je li imao neko na Superman romu problem sa VPN-om, onim ugrađenim u sistem? Kada hoću da napravim novi, izbaci mi neki prozorčić da kucam neku šifru, što nema logike, i ništa drugo ne mogu da uradim.

Je li imao neko na Superman romu problem sa VPN-om, onim ugrađenim u sistem? Kada hoću da napravim novi, izbaci mi neki prozorčić da kucam neku šifru, što nema logike, i ništa drugo ne mogu da uradim.
Inače koristim Unlimited VPN koji ima svoj klijent i Open VPN Connect, ali sam napravio sada novu L2TP konekciju kao bih testirao ugrađenu VPN komponentu i nisam imao problema, radi normalno.

Praviš li PPTP ili L2TP konekciju? Je li ti ikada ranije radilo ovo na stock ROM-u?

Inače koristim Unlimited VPN koji ima svoj klijent i Open VPN Connect, ali sam napravio sada novu L2TP konekciju kao bih testirao ugrađenu VPN komponentu i nisam imao problema, radi normalno.

Praviš li PPTP ili L2TP konekciju? Je li ti ikada ranije radilo ovo na stock ROM-u?

Je li ti to ovaj https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplexsolutionsinc.vpn_unlimited?

Namestio sam nakraju. Treba da se ukuca PIN ali ne izbaci polje kao za kucanje PIN-a.

Namestim PPTP. L2TP nisam probao. Radilo je na svim romovima i na stock-u. Radi sad i Superman-u.

Jeste, taj je. Pored njega imam i Celo.net. Na oba imam lifetime naloge, plaćeni su oko 30ak USD u toku kojekakvih promocija i vrlo sam zadovoljan "obojicom". Dovoljno zemalja, imaju torrent-friendly servere, podrška je brza, a za te pare se više ne razmišljam o VPN-ovima.

Imam jedno pitanje. Kako da vidim externu sd karticu preko total commandera i es file explorera. Preko airdroida ili kabla se externa vidi normalno, međutim preko ftp apsolutno ne. Da li ima neka caka?

Moj FX Explore karticu kojoj nije imao dozvolu pristupa drži u meniju sa strane, pa kad probaš da je otvoriš onda ti kaže da će ti sistem zatražiti dozvolu da dozvoli pristup programu kartici i kad to dozvoliš, FX će imati pristup. I tako i bude.

Moj FX Explore karticu kojoj nije imao dozvolu pristupa drži u meniju sa strane, pa kad probaš da je otvoriš onda ti kaže da će ti sistem zatražiti dozvolu da dozvoli pristup programu kartici i kad to dozvoliš, FX će imati pristup. I tako i bude.
Skontao... U ES, remote manager treba samo ući u settings i promeniti root folder na SD i vidi se preko pc ftp servera normalno..

Vrh Dno