Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Baterija mi mnogo manje traje otkad sam uključio onaj Samsung antivirus, a sad ne mogu da pronadjem kako da ga isključim, pa bi malo pomoću dobro došlo

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ista stvar. Evo rešenja

Idi u settings>applications>application manager> all , onda skroluj do stavke 'com.samsung.android.sm.devicesecurity'.
Udjes tu pa idi Force stop the app. Zatim ideš u manage storage, i ideš na clear data and clear cache.
Kod mene je tako i sada je ponovo na 90% i manje troši bateriju.

Sent from my iPad using Tapatalk

Pojavila mi se zuta linija debljine 1 cm, koja je verovatnoca da mi to uvaze? Imam garanciju.

Velika ako ti je knox 0x0. Displej je sastavni deo telefona i sve dok nema mehaničkih oštećenja ti imaš pravo na popravku.

Jeste. Nzm ni kako se ovo pojavilo, i to u ravni power dugmeta vidi se najvise na belom.

Nosi u servis, ne gubi vreme! Nadam se da ti je promobi nadležan!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Tek u ponedeljak.. Javljam sta sam uradio :D

7 dan sa stock romom i više se ne može. Količina Samsung-ovog sr... je impresivna.

Prijedlog za custom Rom? Supermen pretpostavljam.

Vidim da se gubi garancija, ali moje iskustvo sa "domaćim" 1 godina garancijama je svakako takvo da one vrijede sve dok ne izvadiš telefon iz kutije :)

Supermen nego šta. Sačekaj samo još dan dva, reče Luka da će izbaciti novu verziju do kraja nedelje da ne moraš posle opet da se cimaš sa instalacijom ili dirty flešem obzirom da je aktuelna verzija već prilično matora.

marko_ns rečeno ti je već šta je dobro u klasi, ako su pare problem, iscimaj se sa tim sa amazona pa podeli utiske, sumnjam da je to iko uzimao.

7 dan sa stock romom i više se ne može. Količina Samsung-ovog sr... je impresivna.

Prijedlog za custom Rom? Supermen pretpostavljam.

Vidim da se gubi garancija, ali moje iskustvo sa "domaćim" 1 godina garancijama je svakako takvo da one vrijede sve dok ne izvadiš telefon iz kutije :)
Možeš i da pozamrzavaš sve te aplikacije, pa vidi da li ti to pomaže.

469a7c91eb03b27c62e78017b275a331.jpg

Meni i sa stock rom radi odlično uz par ugašenih Samsung bloatware app. Mislim i S health da ću da ugasim ionako imam Mi Band.
U odnosu na S5 sa 6.0.1 je fantazija od sistema.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Oo znaci uskoro novi superman...pa javnite kad izadje

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa samo blokiraj bloat sa package disable. Ne bih menjao ovaj stock za 20 supermena i ponistavao garanciju. Nikakvih problema nema na stocku sa ugasenim bloatom.

Je li uspeo neko na Superman romu da ne instalira sva Samsung sra*a a da mu ne izbacuje greške svaki čas? Nekad ostavim par aplikacija što bih koristio i opet ne vredi. U nekim slučajevima ne mogu da odradim početno konfigurisanje pri startovanju androida. Na kraju sam ostavio ono što je već čekirano u aromi i radi ok, ali me nervira gomila nepotrebnih stvari.

Ne znam gde mi nestade odgovor. Elem, ovo je ono što ja imam ugašeno i nemam problema. Kad mi je trebala registracija broja na S-healthu, vratio sam sve apps i registrovao broj, a onda opet sve pogasio.

wFbflwn.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam gde mi nestade odgovor. Elem, ovo je ono što ja imam ugašeno i nemam problema. Kad mi je trebala registracija broja na S-healthu, vratio sam sve apps i registrovao broj, a onda opet sve pogasio.

18c08c6e7c1725578cfd03f911ae4f97.jpg

Ne vidi ti se na ovoj slicni nista.

Koji disabler koristis?
Meni su neka 3 bagovala na S5, nisam jos nijedan probao na S7.

nije obrisano ništa, stoji gore da vide ljudi kako ne treba da se kači :D

post #11506

Je li uspeo neko na Superman romu da ne instalira sva Samsung sra*a a da mu ne izbacuje greške svaki čas? Nekad ostavim par aplikacija što bih koristio i opet ne vredi. U nekim slučajevima ne mogu da odradim početno konfigurisanje pri startovanju androida. Na kraju sam ostavio ono što je već čekirano u aromi i radi ok, ali me nervira gomila nepotrebnih stvari.
Čekajte, da li ovo znači da i Root i Supermen (ili neki drugi suoerheroj) podrazumjevaju da se moraju imati Samsung aplikacije ako se želi normalno funkcionisanje sistema?

Ja imam samsung health i music, ostalo sam sve izostavio iz instalacije na supermenu...ali 2.0 ver koristim za sada!

uputite me na foliju koja pokriva ekran u celosti i trebalo bi da je zakrivljena,dobio sam neku uz case ali fali po "cenat" sa strane...........nesto sto nece spasti nekoliko meseci(bar) a moze lepo da se postavi da ne bude mehurica i sl. ?!?!?

Opa, sad će godišnji za par dana pa ću da se nadogradim konačno :)

Imaš i Batman, njegov portovan SI ROM, ali nešto nemam želju da ga probavam :)
Dosta dugo se mučio sa kamerom koja nije radila na S7, ali su i to konačno rešili skoro.

uputite me na foliju koja pokriva ekran u celosti i trebalo bi da je zakrivljena,dobio sam neku uz case ali fali po "cenat" sa strane...........nesto sto nece spasti nekoliko meseci(bar) a moze lepo da se postavi da ne bude mehurica i sl. ?!?!?
To i mene zanima
Ima na Aliexpresu za 2,e
3$.

@komsa ultimateshield, ponovljeno bezbroj puta u temi

mozda jeste ponovljeno, ja ne čitam od juče, hvala svakako [emoji16][emoji16][emoji16]

from komsa's edge 7

Uradio sam factory reset, jer ga nisam radio od kada sam prešao sa Androida 6 na 7 (prešao sam maltene čim je izašao ali me mrzelo da instaliram sve opet).
Nisam razliku neku primetio, bar ne na bolje
:) ali problem mi je što mi je izbrisao Google Assistant i ne mogu da ga vratim...

Instalirao Play Store 8 tačka nešto, nije pomoglo, update-ovao Google Play Services na verziju 11.0.62 i i dalje ništa. Jel zna neko kako da ga vratim?

Cisto ako nekom bude trebalo, resio sam problem, nije se pojavljivao samo zato sto mi je jezik u telefonu bio English UK a ne English US, kada sam ga prebacio na US odmah se pojavio.

Nazad
Vrh Dno