Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Posle ovog novog update_a kad otkljucam s7 edge, pojavio se novi efekat, kao da slika na displeju ide od zumirane ka normalnoj.. Strasno nervira. Postoji li opcija da se to isključi. Inače koristim novu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Verovatno u podešavanjima lockscreen-a. Procackaj tamo malo.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Cackao, gledao, nema ništa.. Negde nađoh da su to podešavanje izbacili.. Ako je tako e svaka im čast na ukusu.. Ovo je odvratno

Settings>developer options>window animation scale>off i rešio si problem ako ti taj zum out kod otkljucavanja.

Da samo što sad nema nikakve tranzicije. Nekome i tako više odgovara doduše ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Koje sve funkcije ne mogu da rade ako rutujem telefon? Citao sam nesto za Samsung Pay i za S Health, dok ovo drugo moze da se zaobidje valjda?

Svaki put kada iskljucim Youtube aplikaciju meni se uredjaj restartuje to je od kada sam ga stavio na 7.x.x. update.
Ima neko slican problem?

Jesi li radio factory reset posle update-a?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nisam probao, posto ne koristim toliko cesto YT, ali probacu to, nisam nigde nasao drugo resenje za napomenuti problem, hvala.

U zadnjih popa sata mi se dešava nešto neobično. Ne mogu da pošaljem poruke ni na viberu ni na Wapp-u. Iskljucivao sam wifi, probao na mobilnoj mreži, resetovao telefon.

Nisam ulazio u settings da bi se desilo da sam greškom nesto promenio, ali ako nešto zna do čega može da bude neka piše, pa cu procackati

Ps. Izvinjavam se, sada vidim da viber šalje poruke, tako da je problem samo do Wapp.

Poslednja izmena:
U zadnjih popa sata mi se dešava nešto neobično. Ne mogu da pošaljem poruke ni na viberu ni na Wapp-u. Iskljucivao sam wifi, probao na mobilnoj mreži, resetovao telefon.

Nisam ulazio u settings da bi se desilo da sam greškom nesto promenio, ali ako nešto zna do čega može da bude neka piše, pa cu procackati

Ps. Izvinjavam se, sada vidim da viber šalje poruke, tako da je problem samo do Wapp.

Isto. Problem je do vacapa.

Whatsup je pukao sinoć svuda u svetu

Da li je moguce da ne mogu da instaliram ni jedan icon pack sa gugl play-a vec samo one iz samsung store-a. Sramota je sta oni zovu icon pack. Sve ukupno imaju po 25 ikonica.
Takodje live wallpaper je nemoguce postaviti (bar ja nisam nasao nacin).

Meni na Novi radi LW
evo slike
60a6c297836cbbba0c5f10bee95beeed.jpg

Poslato sa telefona.

Jel se desava nekom da youtube prestane da pusta zvuk? Izadjem iz klipa i pustim neki ponovo i on radi normalno?

@Hector Ruiz
Mislio sam na stock launcher.

Mislim da samo xiaomi ima tu opciju da se ubace ikonice..

Da, sa stock teško da će da se usreći čovek po pitanju ikonica. Mada ja eto koristim novu i stok samsung ikone, nekako su mi skroz ok (čak lepše i od ovih iz s8 što dolaze)!

Jel neko koristi performance mode ?
Nzm dal ima neke razlike u odnosu na normal. Cini mi se da malo vise laguje sa vecom rezolucijom..

Da li se i vama smanji kvalitet slike kad je saljete preko vibera i da li se to desava na vacap-u

Jel neko koristi performance mode ?
Nzm dal ima neke razlike u odnosu na normal. Cini mi se da malo vise laguje sa vecom rezolucijom..

Cista glupost. Performance mode ne radi nista osim sto podigne rezoluciju i osvetljenje.

To sam video, nego pitanje je jel uopste ima poente staviti vecu rezoluciju. Ne vidim neke razlike, ili sam corav.

Na vipov s7 stigao update nugata. 170mb.
Ne vidim razliku, za sada sve radi isto

To sam video, nego pitanje je jel uopste ima poente staviti vecu rezoluciju. Ne vidim neke razlike, ili sam corav.

Ja jedinu razliku koju sam primetio kad stavim vecu rezoluciju je to da mogu da pustim yt snimak u 1440p

Da li se i vama smanji kvalitet slike kad je saljete preko vibera i da li se to desava na vacap-u

Šalji kao send media as file i biće bez gubitaka.
10b2635c167872c4b598d013cde76e57.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Hvala za inf,ovo nisam znao [emoji4] doduse malo je jeba jer nema ikolica al snadjes se

Nazad
Vrh Dno