Ok, zato kažem, ne kažeš gde idete, samo uđeš u radnju i da izabere. Ili ako prodavac na oglasima ima oba, neka ponese, pa neka se dete odluči na licu mestaHvala vam. To je iznenađenje za rodjendan i upis u sr školu![]()
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Znam da se o ukusima ne raspravlja i izvinjavam se sto nisam dugo bio ovde... Klincu bih uzeo s7e ali se dvoumim izmedju crne i zlatne. Koju biste mi preporučili? Hvala
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ma komu j... m... I to mu je previšeOk, zato kažem, ne kažeš gde idete, samo uđeš u radnju i da izabere. Ili ako prodavac na oglasima ima oba, neka ponese, pa neka se dete odluči na licu mesta
Meni bi više smetalo da mi se odabere pogrešna boja nego da ne bude iznenađenje do poslednjeg minuta![]()
Šta je to? I šta je to u potpisu? Ja mislio ovde sve stara dobra ekipa kad ono... Ovi iz Novog Sada prsli skrozŠta si se stis'o kupi mu Pixel [emoji12]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ma komu j... m... I to mu je previše
Šta je to? I šta je to u potpisu? Ja mislio ovde sve stara dobra ekipa kad ono... Ovi iz Novog Sada prsli skroz
U mobilnom telefonu nemaš nikakvog benefita od te brže karte (pričam o brzinama većim od nekih ~35mb/sec za upis).Ja bih npr. uvek pre uzeo brzu od 64 nego sporiju od 128 za iste pare, tako da je to individualno![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nije STOP nego PAUSE*** prestao si sa kuvanjem, raspalo se sve [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
E neka si:'D
Ja se morao odseliti iz NS da sačuvam razum)
Upravo to. Samo se plaća nešto što ne možeš da iskoristiš.U mobilnom telefonu nemaš nikakvog benefita od te brže karte (pričam o brzinama većim od nekih ~35mb/sec za upis).
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja imam obican s7, radi kao sat od juna meseca. Baterija oko 5 sati sot al ga koristim, nema mazenja, jedino igrice ne igram.Bio sam se zagrejao da uzmem S8+ a ovaj Edge da poklonim ali sam definitivno odustao. Nije vredno prelaska. Ipak cu za poklon uzeti S7 pa me interesuje da li ima nekih skrivenih mana, znam da je hardverski isti, ali cisto da proverim. Hvala.
Ja imam obican s7, radi kao sat od juna meseca. Baterija oko 5 sati sot al ga koristim, nema mazenja, jedino igrice ne igram.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Ni bi trebalo da zabada. I treba da odradi update.Jedno brzinsko pitanje:
Danas mi troje rece da im S7Edge zabada posle prelaska na Nugat pa se clan sire familije sada tripuje da uradi OTA apdejt.
Da li je to zaista tacno ili likovi lupaju posto su inache totalno anti-tech.
Jedno brzinsko pitanje:
Danas mi troje rece da im S7Edge zabada posle prelaska na Nugat pa se clan sire familije sada tripuje da uradi OTA apdejt.
Da li je to zaista tacno ili likovi lupaju posto su inache totalno anti-tech.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari