Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Može li preporuka za neki case za S7 edge, kum treba da mi uzme u Kanadi. Bitno mi je da bude slim da mi ne napravi od telefona tenk.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nillkin Synthetic Fiber je meni najlepši za S7 Edge. Na S7 on ne štiti gornju i donju stranu, na Edge je odličan.

Može li preporuka za neki case za S7 edge, kum treba da mi uzme u Kanadi. Bitno mi je da bude slim da mi ne napravi od telefona tenk.

Fensi ili ne?

Pogledaj ove: Incipio, Ghostek, Patchworks, Ghostek, Caseology, Spigen, Ringke.

Nisam, nemam vremena da instaliram 50+ aplikacija da prebacujem 1000+ slika i isto toliko pesama. Preeeeevise vremena oduzme.
To ti prebaci onaj smart switch ili kako se vec zove. Tako sam ja, cak mi je znao prebaciti i bankovnu aplikaciju i radila je tako 2 ili 3 factory reseta i onda vise ne i ajd u j... banku opet.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Ma znam ali opet ce mu trebati sati i sati da to odradi.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kako radi Nugat na obicnom S7. Kupio sam nov pre par dana na MM. Radi kao zmaj. Ne znam da li da radim update, kakvo je pre svega stanje sa baterijom?

Sent from my iPad using Tapatalk

S7 ili P10? Skoro pa sve isto, tesko je biti pametan :/

Slično,dodyše nešto je fluidniji..

U SRB jeste, tamo gde on zivi nije :)

Ne sviđa mi se Pixel, baš mi je nešto odbojan kao uređaj. Možda neka buduća verzija bude lepša i za oko. Za sad su mi na umu ova dva. A ne znam je li realno očekivati da S7 dobije sledeći update sistema.

Dobice sigurno, pitanje je kad.

Ne sviđa mi se Pixel, baš mi je nešto odbojan kao uređaj. Možda neka buduća verzija bude lepša i za oko. Za sad su mi na umu ova dva. A ne znam je li realno očekivati da S7 dobije sledeći update sistema.
Možda dobije Android O nekada. Evo pogledaj samo za s6, još uvek nije dobio nougat... [emoji4] Tako možeš da očekuješ i za s7...

Otkud ti to? S6 je dobio nugat ima vec mesec dana.

Jel imao neko problem? Inace sam na zadnjem supermanu,nece u neke igrice dw mi udje izbacuje
e19b750c50ba11dfc914743ce1f955ce.jpg

Može biti i do teme, meni su neke apps pucale zbog one Dark teme, kako sam se vratio na stock, sve radi.

Može biti i do teme, meni su neke apps pucale zbog one Dark teme, kako sam se vratio na stock, sve radi.

Nije, sve probo,nije do teme,probo sa difolt,rezolucije ekrana ,nit fonta ,cak stavio i rezim za igre, instalirao g pl igre,a i azurirao game tools....na offical nougat vrv da radi.nisam probo

Poslednja izmena:
Moguce da je do Slagalice.I meni se na njoj desava sto i tebi.Skini verziju 2.1 Ona mi radi bez problema.Takodje sam na Superman romu.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

E tnx,ova radi [emoji12]

Je li i kod drugih ovakva situacija. Na jednu sliku dje je normalna rasvjeta nema rasipanja svjetla, a na drugu dje je rasvjeta jača u ovim slučaju kao reflektor dolazi do rasipanja svjetla?
3d171e03c15d3bfe51c7f394b72dd402.jpg
5dffc8544af02cf8df4ac5164980ce53.jpg

Moze pomoc ?
Zenin burazer doneo iz Amerike s7edge,star par dana,medjutim...crkao je ekran.Covek ima samo fiskalni racun.Tamo su mu rekli da ima garanciju na telefon godinu dana samo u Samsung servisu.
Da li bi ovde u Beogradu moze da se ostvari garancija ?
Drugo,ponekad ekran pokaze bateriju..
Nije mu ispao fon.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Ne kosta te nista da probas.

I meni treba pomoc ali prostija...kako bese pravim snimak ekrana ali video, ne sliku nego bi da slikam celu konverzaciju sa vibera...kako se bese to radi?

AZ screen recorder sa google play-a.

Cekaj zar ne mogu nekako "fabricki" kao sto pravim i screen schot?

Screenshot i dole levo scroll capture. Ali onda nije video nego dugačka slika.

Poslednja izmena:
Vrh Dno