Meni se desava zadnjih par dana ponekad kada me zovu da nisam dostupan(internet i instant messaging normalno rade) i tek kada ja nekog pozovem u toku razgovora dobijem sms o propustenom pozivu ili pozivima. Je l imao neko slicna iskustva, ne secam se da je to bio slucaj ranije tj pre ove zadnje sigurnosne zakrpe na BTU? Telenor mreza je u pitanju.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Stoji mi na 3g/2g i to se desava, nisam koristio 4g zbog ustede na bateriji. Sada sam stavio 4g/3g/2g pa cu videti hoce li praviti i dalje problemJa sam isto imao problem na Telenoru sa tim. Los im je rollover sa 4G na 3G, odnosno spor. Posto ne moze da se razgovara na 4G, otuda i propusten poziv u trenutku sporog prebacivanja. Na VIP-u nemam takvih problema.
Nemam takvih iskustava. Jesi probao factory (kako si najavio)?
Stoji mi na 3g/2g i to se desava, nisam koristio 4g zbog ustede na bateriji. Sada sam stavio 4g/3g/2g pa cu videti hoce li praviti i dalje problem
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Iz Obrenovca sam ali to mi se desava i na drugim mestima napr. na poslu koji je udaljen 40km dalje tj signal prima sa druge bazne stanice(repetitora)Ne znam samo odakle si, ali kada je dobar signal 4G trosi manje od 3G-a. Uglavnom cudno je da se to desava 3G/2G... Zato sam i pomislio da koristis 4G.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari