Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Koliko ja vidi, uopste ga nema u ponudi

Nema, nestao je. Kada se pojave običan i edge to budu male količine tako da ako ikad ponovo dođe klikaj što pre.

Inače cena je bila 50k din uz mix xl+ i 72k uz box.

Jel imao neko problem? Inace sam na zadnjem supermanu,nece u neke igrice dw mi udje izbacuje
e19b750c50ba11dfc914743ce1f955ce.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

I meni poslednjih dana nece u deep sleep.. za noc mi stuce ~15%

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Već ubacili gremline, kodnog imena 'buy S8+' [emoji85]

Rano je jos, to ce biti u narednim verzijama. :D

Ako neko ima original Samsung bezicni punjac neka javne na pm. :)

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Gde je podesavanje za fast charging (on/off) na
Supermanu? Zadnja verzija sam.

DEVICE MAINTENANCE-BATTERY-3 tačke/gore desni)-ADVANCED SETTINGS..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Je li zna neko nesto o novom update-u,malopre mi drug pise dobio neki updade 180mb??

Verovatno februarski.

Ja ga nisam ni dobio tako da treba da bude zadovoljan [emoji2]

Hahahaha,kako moze da se vidi,ja se nesto ne secam da sam dobio.
Ima li nekih poboljsanja?

Ja sam odavno na februarskom, nista posebno. Ocekujem da npr. kad ga apdejtujemo na tamo negde junski, iskoci poruka "Dear customer, please buy the S8. This device will auto-destroy in 10,9,8...." Ako ne, svakako ce iskasapiti sve sto valja do tad :D

Meni se desava zadnjih par dana ponekad kada me zovu da nisam dostupan(internet i instant messaging normalno rade) i tek kada ja nekog pozovem u toku razgovora dobijem sms o propustenom pozivu ili pozivima. Je l imao neko slicna iskustva, ne secam se da je to bio slucaj ranije tj pre ove zadnje sigurnosne zakrpe na BTU? Telenor mreza je u pitanju.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Meni svaki put skoci pritisak na dvesta kad mi izadje ona greska na jutjubu. Pomaze samo restart i to privremeno. Ako ne srede to prelazim na apple. Tacno ne vredi vise. ****s funkcionalnost kad te ovako jebu u zdrav mozak.

@CZ99, ja nemam tih problema na MTS i ovaj poslednji BTU. Tako da je gotovo sigurno do mreže.
@tablet_fan, ne znam šta si mu radio, ali očigledno da nisi nešto kako treba. Ja evo takvih problema nisam imao ni na 6.x ni sada na 7. Sa druge strane, ono što jesam primetio da mi je viber na pretposlednjem apdejtu totalno urnisao telefon. Tastatura je kočila katastrofa, pa je došao apdejt i sada je ponovo sve kako treba :)

Stavljao sam ss stranicu dve unazad.

Meni se desava zadnjih par dana ponekad kada me zovu da nisam dostupan(internet i instant messaging normalno rade) i tek kada ja nekog pozovem u toku razgovora dobijem sms o propustenom pozivu ili pozivima. Je l imao neko slicna iskustva, ne secam se da je to bio slucaj ranije tj pre ove zadnje sigurnosne zakrpe na BTU? Telenor mreza je u pitanju.

Ja sam isto imao problem na Telenoru sa tim. Los im je rollover sa 4G na 3G, odnosno spor. Posto ne moze da se razgovara na 4G, otuda i propusten poziv u trenutku sporog prebacivanja. Na VIP-u nemam takvih problema.

Ja sam isto imao problem na Telenoru sa tim. Los im je rollover sa 4G na 3G, odnosno spor. Posto ne moze da se razgovara na 4G, otuda i propusten poziv u trenutku sporog prebacivanja. Na VIP-u nemam takvih problema.
Stoji mi na 3g/2g i to se desava, nisam koristio 4g zbog ustede na bateriji. Sada sam stavio 4g/3g/2g pa cu videti hoce li praviti i dalje problem

Stoji mi na 3g/2g i to se desava, nisam koristio 4g zbog ustede na bateriji. Sada sam stavio 4g/3g/2g pa cu videti hoce li praviti i dalje problem

Ne znam samo odakle si, ali kada je dobar signal 4G trosi manje od 3G-a. Uglavnom cudno je da se to desava 3G/2G... Zato sam i pomislio da koristis 4G.

Ne znam samo odakle si, ali kada je dobar signal 4G trosi manje od 3G-a. Uglavnom cudno je da se to desava 3G/2G... Zato sam i pomislio da koristis 4G.
Iz Obrenovca sam ali to mi se desava i na drugim mestima napr. na poslu koji je udaljen 40km dalje tj signal prima sa druge bazne stanice(repetitora)

@CZ99 Isto mi se dešava u poslednje vreme, MTS.

Imate iste telefone, da nije baseband/modem problem? Update itd?

Jel vama radi slagalica nougatu preko fba .mene izbacuje

Nazad
Vrh Dno