Mislim da znaci da tvoj kod nije single, vec za ceo region.![]()
Ovo znaci da je moj CSC kod MID?
A sta znaci ovo dostupni CSC kodovi?
☆S7 edge☆
Ja mislim da product code ima veze odakle ti je telefon.. Moj je out of the box imao DBT.a kod mene u product code stoji AUT kao što je pisalo i ranije što verovatno znači da će opet biti flesovanja kada bude neki novi update ili security patch [emoji1]
S7 EDGE
I ja mislim - moj je Švajcarac - AUTJa mislim da product code ima veze odakle ti je telefon.. Moj je out of the box imao DBT.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kako onda nije isto kao kod mene?Ja sam stavio home csc pri flesovanju.
Pogledajte prilog 220849
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Verovatno ti je otpocetka bio multi csc pa je ostalo na kraju isto.I ja mislim - moj je Švajcarac - AUT
Kako onda nije isto kao kod mene?
i ja sam stavio Home csc
S7 EDGE
Nije bio multi - ima par strana nazad SS bas sam to pitao - poredio sam moj i zenin S6 edgeVerovatno ti je otpocetka bio multi csc pa je ostalo na kraju isto.
Imas temu na xdaPogledajte prilog 220859
Da li neko zna sta bi ovo moglo da bude,samo od sebe se pojavilo. S7 je u pitanju ?
koja je to država sead?Kako da skinem svoj firmware na postojećem MM kako bi mogao da se eventualno vratim s nougata
Nikako da nadjem taj firmware na sammobile
Ako moze link do firmware
![]()
![]()
Imas u opcijama -hearing - gde mozes da iskljucis sve zvukove. Proveri da to nisi slucajno uradioKoja je verovatnoća da se kod koleginice koja ima J5 javio isti bug u isto vreme, doduše ne znam koji je os na J5, ali isto, nestale sve zvučne nofifikacije???
Definitivno nisam, u tu opciju nisam ušao u životu.Imas u opcijama -hearing - gde mozes da iskljucis sve zvukove. Proveri da to nisi slucajno uradio
Imas temu na xda
Nesto nisi uradio kako treba ko kanda, ne videh da se iko vise zali na to.
Srbija Emirata Arapskih Državakoja je to država sead?
S7 EDGE
Koja je ovo tema u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari