Nije stvar navike. Ja sam na OnePlus 2 imao taj aktivni fingerprint i užasno me je nerviralo. Pipnem li telefon da vidim vreme, uklonim neku notifikaciju ili da ga samo izvadim iz džepa, otključam ga. Baš mi je to smetalo, a dugme na S7 je odlično leglo.I meni je super, verovatno stvsr nsvike
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Mislim da i Mate 9 ima to sve i već razmišljam jedno vreme da ga uzmem [emoji1]Ala bi se tebi svideo Huawei Honor 8, ima kuc kuc za koji kukaš, senzor iza ima dosta operacija, ima pritisak kao na taster što je novina od tog modela, privlačenje, možeš sa njim ako prevučeš prst na dole da spustiš roletnu za obaveštenja, pogledaj na YT... Ima i P9 te fore ali manje, nema taj nov na klik senzor.
Ma ja sam sa MM prešao na Nougat preko odina, dakle bio je zapravo factory reset, sve sam sveže nameštao.Jesi radio wipe cache i wipe data posle dizanja na Nugat?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Interesantno. Nisam znao da ne briše keš. Probaću,ne košta me ništa.Znam da tada obriše sve iz telefon tj uradi factory reset, ali ne obriše i keš.
Moj savet je da ideš u recovery i prvo probaš sa brisanjem keša, ako problem ostane ili se nastavi, onda uradi i jedno i drugo. Ja nemam tih problema, ali sam uradio to odmah po dizanju na Nugat...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ako si flesovao ceo komplet UK firmware sa sve CSC-om njihovim dobijaš 100%.Pošto mi je sad CSC posle fleša ovog UK promenjen dali dobijam OTA od UK ili moram opet da flesujem?
S7 EDGE
sve sam stavio ali na kraju sam stavio Home csc - mrzelo me da podesavam posleAko si flesovao ceo komplet UK firmware sa sve CSC-om njihovim dobijaš 100%.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari