Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Da ali samo sa sleep, ne i za wake up...ili ja nisam provalio?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mislio sam na sleep. Ne vidim funkciju za wake na ispravnom telefonu

double tap to wake up bi bila najbolja stvar kada bi seljaci hteli da ubace
nadam se da će biti na s8 pošto neće biti ogavnog Home dugmeta

S7 EDGE

Da na LG G2 npr (tamo je za opcija bila fenomenalna), na telefonu sa fingerprint opcijom nema svrhu.
Mada svako ima pravo na svoje želje.

Ima LG, HUAWEI, SONY... (koji imaju fingerprint) pa zašto ne bi i ovi ubacili
bez obzira što ima fingerprint - moraš nekako da upalis telefon da bi ga koristio- inače Huawei je to super napravio sa njegovim fingerprintom

S7 EDGE

Poslednja izmena:
To mi tek nije jasno, zašto nemaju fingerprint kao Xiaomi npr, da samo pipneš senzor. Bez pritiskanja tastera.

Nije samo xiaomi . Maltene sada svi imaju taj aktivan senzor za otisak ,samo prislonis i to je to. (Čak i a5 2017)

Zapravo jedini mobovi gde je drugačije su s6,s7 ,mi5 i valjda v10 ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja ne znam jesam jedini kome odgovara upravo ovakav fp sa pritiskom na home dugme? [emoji1] Na 5X me je nervirao iskreno što je pozadi, a ovde opet mogu kameru da otvorim dvostrukim pritiskom umesto otključavanja, što je korisno.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Nisi jedini. I meni se sviđa zbog toga, ali ono tapkanje je ok i to nije baš nikakav problem jer se i do sada to rešavalo promenom kernela (koji je zadužen između ostalog i za ovo).

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja sam se navikao. Trebalo je malo vremena posle Xiaomija ali ok mi je sad. Na Supermanu sam pre mi je dt za gašenje ekstra selo kao i swipe down bilo gde na ekranu za spuštanje notification bara (isto fora sa miui). Opcija duplog pritiska za kameru isto odlična.

I meni je super, verovatno stvsr nsvike

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

I meni je super, verovatno stvsr nsvike

Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Nije stvar navike. Ja sam na OnePlus 2 imao taj aktivni fingerprint i užasno me je nerviralo. Pipnem li telefon da vidim vreme, uklonim neku notifikaciju ili da ga samo izvadim iz džepa, otključam ga. Baš mi je to smetalo, a dugme na S7 je odlično leglo.

Sva sreća pa će ga izbaciti na s8 [emoji1]
Bilo bi dobro da sad ubace double tap

S7 EDGE

Ala bi se tebi svideo Huawei Honor 8, ima kuc kuc za koji kukaš, senzor iza ima dosta operacija, ima pritisak kao na taster što je novina od tog modela, privlačenje, možeš sa njim ako prevučeš prst na dole da spustiš roletnu za obaveštenja, pogledaj na YT... Ima i P9 te fore ali manje, nema taj nov na klik senzor.

Ala bi se tebi svideo Huawei Honor 8, ima kuc kuc za koji kukaš, senzor iza ima dosta operacija, ima pritisak kao na taster što je novina od tog modela, privlačenje, možeš sa njim ako prevučeš prst na dole da spustiš roletnu za obaveštenja, pogledaj na YT... Ima i P9 te fore ali manje, nema taj nov na klik senzor.
Mislim da i Mate 9 ima to sve i već razmišljam jedno vreme da ga uzmem [emoji1]

S7 EDGE

Počeo je da mi se javlja čudan problem na Nougat na S7,i ne znam tačno ni da opišem, ali samo odjendnom prestanu da rade zvučne nofifikacije tipa viber, wa, fb,alarm, kao da je na mute. Da stvar bude interesantnija, ne mogu da pustim video na YouTube (piše unable to play). Proradi posle reboot a ili ako pritisnem Optimize now. Jako čudno. Imam identične aplikacije kao na MM,i telefon nije rootovan.

Jesi radio wipe cache i wipe data posle dizanja na Nugat?

Znam da tada obriše sve iz telefon tj uradi factory reset, ali ne obriše i keš.
Moj savet je da ideš u recovery i prvo probaš sa brisanjem keša, ako problem ostane ili se nastavi, onda uradi i jedno i drugo. Ja nemam tih problema, ali sam uradio to odmah po dizanju na Nugat...

Znam da tada obriše sve iz telefon tj uradi factory reset, ali ne obriše i keš.
Moj savet je da ideš u recovery i prvo probaš sa brisanjem keša, ako problem ostane ili se nastavi, onda uradi i jedno i drugo. Ja nemam tih problema, ali sam uradio to odmah po dizanju na Nugat...

Interesantno. Nisam znao da ne briše keš. Probaću,ne košta me ništa.

Nekad ostanu repovi koji prave problem. Isti kao i na svim drugim brendovima i sistemima...

Pošto mi je sad CSC posle fleša ovog UK promenjen dali dobijam OTA od UK ili moram opet da flesujem?

S7 EDGE

Jel si ti provetio to da ne briše cache? Prosto mi je to neverovatno da factory reset ne obriše cache...

Naravno da brise cache kao i sve ostale particije, ne znam odakle ta glupa informacija...

Pošto mi je sad CSC posle fleša ovog UK promenjen dali dobijam OTA od UK ili moram opet da flesujem?

S7 EDGE
Ako si flesovao ceo komplet UK firmware sa sve CSC-om njihovim dobijaš 100%.

U tom slucaju nisam siguran, nek neko drugi potvrdi

Nazad
Vrh Dno