Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa 7.1.1 su ostavili za S8, nema drugo sta.... Pa posle toga će možda i S7 dobiti 7.1.1

Sent from S7

n7 je svakako fluidniji nekako mi je sad sve jos brze,ali baterija je bar kod mene losija ,Screenshot_20170120-161542.pngScreenshot_20170120-161550.pngdoduse tek prvo punjenje....videcemo kad izadje root,odnosno superman za njega, inace zna li neko sto ne moze knox da se instalira,pise mi nemate dozvole zato sto nije officijalnii firmare,kako nije a skinut sa sammobile ?:Di koji csc se stavlja u odina,home csc ili oxa csc, mada vidim da su iste velicine, ja stavih csc oxa onaj po redu..

Poslednja izmena:
po meni identicna.mislio sam da ce malo bar srediti prednju al nista od toga, samo je malo interfejs izmenjen,ali dobro sto je bar ostao retro mod,nesto mi je slabiji zvuk u sluskama,inace sto se tice tema bas siromasno,nema vise love sigitarius :(

Poslednja izmena:
Šta god da promenim isto piše. Pozivi su namešteni da uvek pita, poruke na sim 1, net ovde na sim 1. Kad sve promenim opet isto osim što promeni poziciju za net na sim 2 tj između 2 signala.

Ja sam sad ubacio drugu, stranu karticu i postavio da mi idu i pozivi i sms i net preko nje, pa mi je sad taj kvadratic na drugom signalu, od sim 2. Postavio bih ti screenshot, ali ne mogu da uploadujem sliku na nench sa telefona, uvek gresku prijavljuje.

Inace, jel ima opcija iz bench aplikacije da se izadje iz homea, u teme, osim da svaki put miram da aktiviram asistent meni i kliknem odatle na cuvene 3 tackice?

Znaci nista od 7.1.(1) kako su najavljivali da ce biti u startu?! :( A ovo za bateriju mi i nije bas ohrabrujuce obzirom da si tek stavio N...za par nedelja ce biti samo gore kada se sistem "raspusti".

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Meni baterija primetno bolja. Necu da se izrazavam kroz SOT jer nisam zavisnik od istog al prvi put na 7.0 sam izvukao 7h sot za nekih 30h. Inace mislim da manje trosi bateriju dok slusam muziku u pozadini. Takodje mod za ustedu energije je super i moze dosta da se dobije na bateriji uz podesavanja i kompromise. Iskreno nisam provalio da mi je telefon stojao na FullHD kad sam instalirao sistem, toliko mi je neznatna razlika a baterija i tu moze da se ustedi. Probaj pa ces videti. ;)

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

po meni identicna.mislio sam da ce malo bar srediti prednju al nista od toga, samo je malo interfejs izmenjen,ali dobro sto je bar ostao retro mod,nesto mi je slabiji zvuk u sluskama,inace sto se tice tema bas siromasno,nema vise love sigitarius :(
Ima li ta tema za s6? Gdje je mogu skinuti?

Tapa...

za 6 ima ukucas u pretrazi.. nzm po kojoj to teoriji 7 sati sota a 30 sati na njemu,jedino ako si gledao 2 filma ili bio po kalkulatoru, a da pritom nemas ni fb ni msg ni watz ni viber :DDD

Gledao sam YT jedno 2h, jedino ako ga je to izvuklo. Koristim fb, messenger, viber, whatsapp, instagram, snapchat, ako si na to mislio :)
Nemam SS jer rekoh, nisam zavisnik od sota, bitno mi da telefon izdrzi od jutra do mraka, a to zadovolji.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

ja postao zavisnik od SOTA ahahaha salim se mada moram se malo odvici,meni realno drzi kako kad al generalno do sad na mm varirao je ugl je dosta menje drzao na 4g tad je stand bay bas izuvao,sad drugo punjenje na n7 nesto bolje pa ono videcemo,ugl vise free rama imam na n7 kaao i vise prostora

Ima li neki link gde mogu da se skinu teme za s7/s7 edge a da nije preko Samsung themes?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Zato se skida sa Samfirm-om.

Lupi mu samo još jednom factory reset da dođe sebi i miran si :D

Naravno da ne osim ako nemas snapdragon varijantu koju verovatno nemas ;)

Stize i meni poklon sd kartica i to jutro posle rodjendana :)

e851de9e6ab71681c43a857f81bf1794.jpg

9f44a9b1e8bd2f44962b251a9a36725b.jpg

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Poslednja izmena:
Ako 7 dana treba za UK btu, realno do marta će da dodje na red SEE.
USA ide sledeća?

Sent from my iPhone using Tapatalk

USA je već krenula koliko znam - neće trebati toliko- do kraja meseca će verovatno svi dobiti

S7 EDGE

Hm skinuo sam sa updato btu 7.0 okle sad 5 md5 fajlova u zipu jel mora svaki da se ubacuje ponaosob. Zar nije bio jedan koji se ubaci u pda, a vise nema ni pda polje. Fak da nisam skinuo pogresan odin. Jel moze mala pomoc zardjao sam u pitanju je sm-g930f

Vec neko vreme ide tako sa 5 fajlova sa tim da od poslednja dva ubacijes samo jedan (csc, ili home csc u zavisnosti od licnih preferenci da ne kazem potreba).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

znaci tri fajla na svoje mesto i u zavisnosti da li ocu da zadrzim fajlove csc ili home

Ekipo..jel ima neki program koji vraca obrisane slike,a da ne zahteva root? Uglavnom na takve nailazim..Hvala...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh Dno