Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Meni Spigen folija stoji na displeju od septembra. Ima sitnih tragova na njoj koji se vide kada je telefon ugašen, ali kada displej sija onda se nista ne primećuje.
Nije baš jeftina sa cenom od oko 9-10$ + poštarina (pogledaj na ebay-u, prodavnica iz USA mada i ona u UK ima slične cene), ali u pakovanju dolaze dve folije pa se to negde kompenzuje.

Ma i ovu sam platio 1000 din pa corak. Vec se potklobucila na delu edge a. Skup sport a rekli su mi na 2,3 mesta,iskreno,da folije i ivaj telefon ne idu. Kazu da je samo pitanje vremena kada će se odlepiti a ne da li ce. Izgleda da ce morati bez folije pa sta mu bude .

Ma i ovu sam platio 1000 din pa corak. Vec se potklobucila na delu edge a. Skup sport a rekli su mi na 2,3 mesta,iskreno,da folije i ivaj telefon ne idu. Kazu da je samo pitanje vremena kada će se odlepiti a ne da li ce. Izgleda da ce morati bez folije pa sta mu bude .
Spigen u kombinaciji sa spigen futrolom bi trebalo da traje duze.. evo moja vec 2 meseca lagano..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zapravo, to što su ti rekli baš i nije u potpunosti istina. Problem sa većinom folija i stakala je što u potpunosti pokrivaju prednju stranu telefona, a na ćoškovima se najčešće prvo podigne i onda prosto krene dalje da se odlepljuje. Spigen folija, za razliku od ovih koje možeš kod nas kupiti, ne pokriva ćoškove i baš zato stoji dugo na telefonu bez obzira imao ili ne još neku zaštitu (silikon ili šta već).

Zapravo, to što su ti rekli baš i nije u potpunosti istina. Problem sa većinom folija i stakala je što u potpunosti pokrivaju prednju stranu telefona, a na ćoškovima se najčešće prvo podigne i onda prosto krene dalje da se odlepljuje. Spigen folija, za razliku od ovih koje možeš kod nas kupiti, ne pokriva ćoškove i baš zato stoji dugo na telefonu bez obzira imao ili ne još neku zaštitu (silikon ili šta već).

Pogledacu onda spigen foliju,kaljeno ne preferiram, pa da idem u nek i shop da mi stave jer je meni to nuklearna fizika

Jelte, šta je ovaj kvadratić oko signala prve kartice i šta znači ovaj kec? Šta god da promenim uvek je tako, jedino mi ovo 4g menja poziciju u zavisnosti da koje kartice vučem net.Screenshot_20170119-154225.jpg

Poslednja izmena:
Inace, koliku povrsinu obuhvata Spigen staklo/folija, jel deo ekrana ne prekriva? Imao sam obicno staklo na obicnom s7 i grebe prst, nervira i cesto ne mogu da spustim status bar od gore..

Edit: Sad vidim da ima glass tR i curved crystal. Ima li neko iskustva, koji je bolji, pretostavljam da curved crystal nije staklo, ali obuhvata celu povrsinu ekrana. Jel ima neko glass tR?

Poslednja izmena:
Instalirao sam Nougat.Zasad odlicno radi.Jako je siromasan izbor tema.Neke sto sam koristio na 6.0.1 i na beti 7.0 uopste nema.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ljudi izvinite ako je bilo ovo pitanje... da li sme da se flesne ova verzija za UK preko odina?
Hvala

b175c8bc4c495c764f17b580815f321f.jpg

Zadovoljan sam kako je ispalo.

Dobar tepih na telefonu [emoji16]

Salu na stranu, totalno originalno.
Cini mi se da je odlican osecaj u ruci.

Alcantara je u pitanju, a naravno, uživo je puno bolje nego na slici, ne može slika da dočara...
8cbc7bda578d3bd232709b24f0c04cca.jpg

96e8a475870926169413f2e0b98769ef.jpg

988b1b66b94e53265a5486da47e1ee94.jpg

3e8783441b7381aa6bd7bd3bb16ff6da.jpg

Jelte, šta je ovaj kvadratić oko signala prve kartice i šta znači ovaj kec? Šta god da promenim uvek je tako, jedino mi ovo 4g menja poziciju u zavisnosti da koje kartice vučem net.Pogledajte prilog 219740
Mislim da znači da ti je prva kartica default za pozive, a to zaokruženo je valja koja je aktivna za net.
Ja sam ih promenio čim sam rootovao fon, pa ih nisam video mnogo.

Šta god da promenim isto piše. Pozivi su namešteni da uvek pita, poruke na sim 1, net ovde na sim 1. Kad sve promenim opet isto osim što promeni poziciju za net na sim 2 tj između 2 signala.

Ljudi treba mi hitno pomoc... Flesovao sam preko odina 7.0 i sve je okey proslo medjutim imam problem sa verifikacijom google acounta...sve sam zivo probao da uradim i nece...dajte savete molim vas. Hvala

Mora da unese nalog koji je bio pre reseta.

Sent from my SM-N920C

Sve zivo sam probao...Uvek isti odgovor da treba da sacekam 24h bla bla dok verifikacija ne uspe... Ne znam sta da radim vise

Pa cekas 24h...ili trazis na yt resenje kako da obidjes tu verifikaciju. Ima neki samsung app koji je putem otg omogucavao ulazak u settings.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Na sammobile ili preko SamFirm.

Ajmo ljudi, cekam proveren info koliko je bolja/losija autonomija nego na 6.0.1?!

I koja je verzija nougata, 7.1 ili?...da li se pojavio root za istu?

7.0 je verzija, a baterija mi je ista kao i na MM.

Ajde neka mi neko od vas koji ste na MM i koji koristite whatsapp (poslednju verziju) proveri da li ima ili nema opciju da ugasi da kad stigne poruke ne ide preko druge aplikacije. Znači tipa u jednoj si aplikaciji ili prosto drziš upaljen telefon, stigne ti poruka i da samo ostane ikonica gore u status baru umesto da se spusti i prikaže pošiljaoca i sadržaj poruke.

7.0 je verzija, a baterija mi je ista kao i na MM.

Znaci nista od 7.1.(1) kako su najavljivali da ce biti u startu?! :( A ovo za bateriju mi i nije bas ohrabrujuce obzirom da si tek stavio N...za par nedelja ce biti samo gore kada se sistem "raspusti".

Nazad
Vrh Dno