Šta god da promenim isto piše. Pozivi su namešteni da uvek pita, poruke na sim 1, net ovde na sim 1. Kad sve promenim opet isto osim što promeni poziciju za net na sim 2 tj između 2 signala.
Meni baterija primetno bolja. Necu da se izrazavam kroz SOT jer nisam zavisnik od istog al prvi put na 7.0 sam izvukao 7h sot za nekih 30h. Inace mislim da manje trosi bateriju dok slusam muziku u pozadini. Takodje mod za ustedu energije je super i moze dosta da se dobije na bateriji uz podesavanja i kompromise. Iskreno nisam provalio da mi je telefon stojao na FullHD kad sam instalirao sistem, toliko mi je neznatna razlika a baterija i tu moze da se ustedi. Probaj pa ces videti.Znaci nista od 7.1.(1) kako su najavljivali da ce biti u startu?!A ovo za bateriju mi i nije bas ohrabrujuce obzirom da si tek stavio N...za par nedelja ce biti samo gore kada se sistem "raspusti".
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ima li ta tema za s6? Gdje je mogu skinuti?po meni identicna.mislio sam da ce malo bar srediti prednju al nista od toga, samo je malo interfejs izmenjen,ali dobro sto je bar ostao retro mod,nesto mi je slabiji zvuk u sluskama,inace sto se tice tema bas siromasno,nema vise love sigitarius![]()
5 sati skidam update i tek je na 50%...
Lupi mu samo još jednom factory reset da dođe sebi i miran si![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari