Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Hvala ali kupujem sve aplikacije koje mi trebaju. Nisam znao da pro ima ovu opciji da cuva stalno app u memoriji, par puta sam morao da radim stop and run, a uopšte mi nije zao dati 1,5$ za ovako korisnu aplikaciju. Hvala za info, kupljena upravo!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima li uticaj na bateriju mozda? Da li je neko obratio paznju?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Hvala ali kupujem sve aplikacije koje mi trebaju. Nisam znao da pro ima ovu opciji da cuva stalno app u memoriji, par puta sam morao da radim stop and run, a uopšte mi nije zao dati 1,5$ za ovako korisnu aplikaciju. Hvala za info, kupljena upravo!

Nisi morao - imaš free na Aptoide
Ali kako hoćeš [emoji1]
Daj joj administratorsku dozvolu

S7 EDGE

Hm, nesto mi pravi problem activate touch sound opcija; iako je isključena u settings i dalje se čuje zvuk kada stisnem back ili recents...@dejan1001 jel tako i kod tebe ili da probam restart?

Hm, nesto mi pravi problem activate touch sound opcija; iako je isključena u settings i dalje se čuje zvuk kada stisnem back ili recents...@dejan1001 jel tako i kod tebe ili da probam restart?

Kod mene se ne čuje
Da nije u podešavanju telefona?
2c317742923cbe0e9701e0b1bd1b544b.jpg

S7 EDGE

Da, nekim čudom mi se sama aktivirala opcija u podešavanjima za sounds u opcijama. Rešeno, hvala jos jednom!

Da, nekim čudom mi se sama aktivirala opcija u podešavanjima za sounds u opcijama. Rešeno, hvala jos jednom!

Ako ti ne radi iz settingsa imaš u blacklist opciji i otkaci je pa će sve raditi
Nema na čemu [emoji1]

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Treba li nesto dodatno u pro verziji da se podesava?
Samo ono na dnu da je aktivira ako je sistem ugasi?

Aktivirana je stalno ako imaš pro verziju - i admin dozvolu
Ono na dnu te vodi na play Store da kupiš I ne mora da bude otkaceno

S7 EDGE

Ok, hvala. Utice li na bateriju kod tebe?

Odlicno. Stavio sam je, hvala. Samo shit sto i dalje ne radi u podesavanjima.
Ukljuci speed mode ako nisi. Dosta brze vraca na home.

Poslednja izmena:
Radi, nisam obratio paznju. Hvala jos jednom.

Resio...operu obrisao sad preko chroma pa da vidimo sta kaze

Nisi morao - imaš free na Aptoide
Ali kako hoćeš [emoji1]
Daj joj administratorsku dozvolu

S7 EDGE
Ne radi se o tome da li moraš ili ne. To je stvar ispravnog moralnog izbora.
Neko će ti sutra ukrasi telefon, jer je mogao.
Nije imao moralnu kočnicu da to ne uradi. A isti je princip kao i kad se ciganiš za par dolara.

Ja se ne ciganim nego nemam opciju da kupim

S7 EDGE

Ajde molim te, pričaj to nekome drugom. Da imaš i jedan drugi telefon, pa da poverujemo :)
Evo Telenor banka daje jeftinu debitnu karticu, nema održavanja, ubaciš na nju neku siću i imaćeš dovoljno za sve aplikacije koje ti mogu zatrebati.

Piraterija? Zar je dozvoljeno na forumu? Zar je potrebno crtati?
Činjenica da se kraducka od nekoga ko od toga živi?

Dobro ajde sad malo oladi-nemoj čitati ako ti smeta

S7 EDGE

Zabraniti objavljivanja u ovoj temi dok se ne pojavi N.... Svaki put pomislim evo ga... kad ono, medjutim...

Opusteno ljudi, svako ima svoja shvatanja i ophodi se shodno istima. Bitno da je problem resen.

Da ali jednostavno poštovanje developera treba da postoji. Ima opcija refund ako se ne dopada app i to je to.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

On čovek poštuje one druge koji su se potrudili da tu aplikaciju u ful verziji učine dostupnom za široke narodne mase :d

Sve moralisti za dolar, dva a filmove i muziku niko ne plaća [emoji38]
Ko hoće neka plati, ko neće neka se snalazi.

Poslednja izmena:
Sve moralisti za dolar, dva a filmove i muziku niko ne plaća [emoji38]
Ko hoće neka plati, ko neće neka se snalazi.
+1
Torrent je mama [emoji1]
Inače svi ovde "pošteni i moralni" trče da kupe film ako hoće da pogledaju ili CD ako hoće da slušaju nešto
Ja sam skinuo možda 2-3 aplikacije koje se plaćaju-da imam račun platio bih nije mi žao a da idem u banku da ga pravim za to sitno ne pada mi na pamet
I uopšte koga zabole.... - gledajte svoja posla

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Malo cu upadnem na vasu temu kao padobranac al zanima me da li je resena ova mana amoled ekrana u vezi sa urezivanjem ikonica i statusne trake po ekranu? Ja imam matori sgs3 mini i tacno se ocrtavaju tragovi po ekranu.

Послато са GT-I8190

Vrh Dno