Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

@Vojkan Hvala puno, uspanicio sam se, nisam u Srb, turisticki sam u Nemackoj i da opalim par fotki sve mutno i odmah frka i post na bench :D sve je ok posle brisanja :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kao da si jeo burek na njemu [emoji1]

Meni se desilo u mts-u da sam zamenio karticu a nije bila aktivna 4G usluga, pa sam morao naknadno. Čini mi se da sam zvao call centar i aktivirao.

Na home skrinu ima mogucnost da se bira gustina grida ali u app delu toga nema, a smetaju mi ogromne ikone. Ima li neki tweak da se to sredi? A da ne mjenjam launcher.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Probaj settings, pa display, pa display scaling, pa stavi condensed.

Jel zna neko kako je najbolje podesiti greenify i amplify,odnodno kod prvog koje app je najbolje hibernizovati,i gde bi se mogla skinuti amplify pro verzija

Poslednja izmena:
Rijesio.
Povecao sam grid size na home screen i to je uticalo i na app screen.

Jel zna neko kako je najbolje podesiti greenify i amplify,odnodno kod prvog koje app je najbolje hibernizovati,i gde bi se mogla skinuti amplify pro verzija
Ja sam tek pre dva dana počeo da se igram sa ovom kombinacijom pa za sada ne mogu ništa konkretno da kažem. Za sada testiram agressive doze i doze on the go. Sto se amplify pro tice, u samoj amplify aplikaciji odradi donaciju developeru i dobićeš pro funkcije (nije mi jasno sta bude posle menjanja telefona tj sistema, da li ista ostaje ili...ali videćemo još)!

Resiste li probleme sa baterijom?
Kod mene ovaj decembarski daleko najbolji do sada. Baterija lagano 5h svaki dan na 30-ak %. Takodje i vrlo dobro radi, lagovi su bas mali.
2c009ef63fca9c7ed5f20a1569dacdb3.jpg

46e654363fe8cc1671316c5efe0b736e.jpg

Mislim da je povecana potrosnja baterije na standby-u, a da tokom koriscenja nije povecana u odnosu na ranije. To sam barem ja primetio, da je ranije ako imam mali soc, imao sam i slabu potrosnju, a sada posrce bateriju, a soc mali. Kada aktivno koristim, soc mi bude slican.

1528d407373c9d2a8444ee9ad9113afb.jpg

4ec23777522dc37d96dd122a284e29b5.jpg

Sent from my SM-G935F

Ma jok, ocaj i dalje... Msm ocaj, *****m i ja, tu je negde oko ST 3,5-4h . . Ali pimetno losije nego pre 4-5h..

Mislim da je povecana potrosnja baterije na standby-u, a da tokom koriscenja nije povecana u odnosu na ranije. To sam barem ja primetio, da je ranije ako imam mali soc, imao sam i slabu potrosnju, a sada posrce bateriju, a soc mali. Kada aktivno koristim, soc mi bude slican.

1528d407373c9d2a8444ee9ad9113afb.jpg

4ec23777522dc37d96dd122a284e29b5.jpg

Sent from my SM-G935F

ja xeroju nzm sta ti radis pa na tvom edzu kad izvuces 8 sati sota :D to mi dodje kao da ti je od toga kalkulator radio 5 sati a net bio ugasen :D a jos plus 24 sata na njemu :D ne bi se ja sa 8 sati sota bunio oko stand baya :D
i ja sam misljenja da u stand bay se baterija trosi vise nego sto bi moralo,kod mene je awake sc off time uvek oko 4 sata to je mnogo,a nesto ne slusam muziku i to...mislio sam da ce to biti reseno greenefjem i aplify al za sad nista,videcemo kako ce dalje da se ponasa...do tad valjda na 7.1.1 to bude malo bolje,ja bi sa 6 sati sota na auto 3g 4g bio zadovoljan dok tipa na wifiu da izvuce 7 sati, 8 i po mi je nekako fantastika :D

Poslednja izmena:
Nadam se da ce popraviti i to uz sedmicu.

Btw, meni je konstantno ukljucen gps, 4g i lokacija, a s health mi prati aktivnost. Brightness na malcice ispod polovine.

Sent from my SM-G935F

Pa ovo je izvukao toliko jer je gazio YT. :)
Poznato je da on mnogo malo trosi na Amoled ekranima. Kod mene je i standby dobar, skine 3-4% za 8-10h.

Troši malo kad gledaš neke tamne filmove možda i to offline. Ne troši on malo jer je to video nego zato što su takve scene. Kad gledaš yt klipove i to recimo review telefona na nekom svetlom stolu ili tako nešto to šuri bateriju sasvim fino :)

Na to sam i mislio, na tamno. A ima dosta takvih scena tako da... :D

U kolima je pustan yt, spotovi na bluetooth, oko 2 sata dok smo se vozili i pustali svakakvu muziku.

Kada sam slabo koristio fon, na manje od 4 soc mi je za 2 dana potrosio bateriju.

Sent from my SM-G935F

Pa to je to, yt. Samo jedna ispravka, SOT se kaze, screen on time. SOC je system on chip. :)

service tebi 3-4% dok spava a meni sinoc za 8 sati skinuo 10% u stand bay,mada tipa kad ga stavim u razim stednje energije u toku noci onda skine 5-6%..msm da je prob u chat app , previse vuku i drze fon stalno budnim,(a da ix greenifujes nema vajde)posle kineza elephone g7 koji je jedva vuko 3 sata sota,ovih skoro 5 nije tako ni lose :D valjda se sa nougatom popravi,kazu da je na zadnjoj beti 6 to popravljeno pa ga valjda lepo upakuju za kraj januara

Poslednja izmena:
Koji fw imas?
Jesi li radio factory reset? Sta ti je sve aktivno u pozadini od zderaca?

pa imao sam i zadnji firmare a sad sam na super manu,u principu je isto,u zderace se naj i ne razumem al u bbs mi pise ssp wake lock,neki gsm servici i tako to, ima i nekog decon-a koji ebe stvari ocito..generalno msm da mi je problem u awakeu sc off time jer ga imam previse, recimo za 24 sata na bateriji oko 4 sata awake sc off time

Odradi lepo log i postavi u BBS temu pa da neko pogleda. :)

Pa to je to, yt. Samo jedna ispravka, SOT se kaze, screen on time. SOC je system on chip. :)

Da, ne znam ni kako sam se nesvesno prebacio na soc :)

Sto se tice stand by vremena, mozda neko iskljucuje sve zivo kada legne da spava, pa mu ne trosi nista.

Sent from my SM-G935F

Poslednja izmena:
@Xeroj87 možda si pisao post dok si pio kafu :)

Hah, moguce :D

Sent from my SM-G935F

Ja na običnom S7 trenutno mislim da nema šanse da izvucem više od 3.5 - 4h sot.... Sa nekim uobicajnim koriscenjem.... Mozda bi se situacija popravila kad bi odradio Factory reset pošto od kad sam kupio fon ni jednom nisam odradio... Čekam Nougat, pa ću onda da resetujem, pa videćemo....

Sent from S7

Obrisi kes iz recovery-ja za pocetak. Mozda pomogne.

Da li je neko probao neki od prvih custom romova koji nisu bazirani na stock fw-u? Evo jedan moj video na temu jednog od njih.

https://youtu.be/DP5SX8rUxd8

Uskoro cu ga testirati i do samog kraja :)

Iskljucis telefon. Zatim drzis pritisnuto home + power + volume up. Zatim ides na clear cache (ili kako vec pise), restart i to je to.

Cemu to sluzi? I sta se cisti povodom toga? Da li moze na tel koji nije rutovan?

Vrh Dno