Kod mene ga nema u potrošačima a koristim ga dosta
Obriši keš i podatke ili deinstaliraj pa ga podesi ponovo
S7 EDGE
A ***...jos nas drzi alkohol...pa zalutali. [emoji2]Alo ljudi, u egde temi ste. Imate posebne teme za provajdere.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
na s7e,koliko vam ,kad napunite do 100%, sistem pokaze da ce vam baterija trajati?meni uvek oko 20 sati,msm da bi trebalo nesto vise,i koliko vam je u vecem periodu dana ram-a slobodno ,kod mene oko 1.2 obicno,ne kesira bas najbolje..?Inace sam na superman romu..sot mi varira,od 4-6 sati...
Ja koristim Firetube vrlo cesto i nisam primetio neku preteranu potrosnju. Offline mora jos manje da bude. A vrlo cesto pojacavam na 13, 14/15.Da znate slusanje zike preko sluski cedi bateriju vise nego sto bi trebalo...zato se nemojte cuditi ako vam je sot low.
Ok, jel mogu sad klasičan xposed install kad već nisam iz arome stavio?Greenify i Amplify kod mene Superman rom
Da potvrdim i ja ovo.. Posto dosta slusam muziku preko sluski dok putujem busom cesto mi isprazni bateriju poprilicno. Imao sam iPhone SE pre S7 i imam osecaj da na S7 muzika trosi bateriju 3-4 puta jace (bez preterivanja).Da znate slusanje zike preko sluski cedi bateriju vise nego sto bi trebalo...zato se nemojte cuditi ako vam je sot low.
Da imaš na prvoj stranici roma.Ok, jel mogu sad klasičan xposed install kad već nisam iz arome stavio?
I da li mogu sad da instaliram samo xposed iz arome a ne ceo rom?
+1Aj videcemo, uf kad bi bilo za Bozic..Da dok imam vremena odradim i reset i sve zivo, ubi mi sistem bateriju...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari