Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

@Ivan I.
Pa znam za stare korisnike i paralelne monute. Ja sam takodje uzeo tu akciju od 3gb i duple megabajte za mladje od 30. PA imam 4.2 ukupno uz nova 2. I za 10% popusta znam
ali sam mislio da daju ili telefon uz povoljniju cenu ili 25% posto na pretplatu.. Sve u svemu bolje nisi mogao proci. Po isteku ugovora definitivno ciljam nova 4 uz moguce popuste kao i ti :D...

I da znate ko obnavlja ugovor u Vipu moze pored svega toga i na mob dodatnih -3k da dobije.PoZz!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ispade VIP povoljniji od MTS-a... :trust: Jel zna neko kako kod njih idu one nestandardne povoljnosti za stare ili korisnike sa visokim racunima... ?

Nije teme btw, ali...

Alo ljudi, u egde temi ste. Imate posebne teme za provajdere.

[emoji1]

na s7e,koliko vam ,kad napunite do 100%, sistem pokaze da ce vam baterija trajati?meni uvek oko 20 sati,msm da bi trebalo nesto vise,i koliko vam je u vecem periodu dana ram-a slobodno ,kod mene oko 1.2 obicno,ne kesira bas najbolje..?Inace sam na superman romu..sot mi varira,od 4-6 sati...

Poslednja izmena:
na s7e,koliko vam ,kad napunite do 100%, sistem pokaze da ce vam baterija trajati?meni uvek oko 20 sati,msm da bi trebalo nesto vise,i koliko vam je u vecem periodu dana ram-a slobodno ,kod mene oko 1.2 obicno,ne kesira bas najbolje..?Inace sam na superman romu..sot mi varira,od 4-6 sati...

Kod mene sad na 98% pokazuje 42 h i 30 min. ,isto superman 1.19.

Da znate slusanje zike preko sluski cedi bateriju vise nego sto bi trebalo...zato se nemojte cuditi ako vam je sot low.

Poslednja izmena:
Greenify i Amplify kod mene Superman rom

Poslednja izmena:
Da znate slusanje zike preko sluski cedi bateriju vise nego sto bi trebalo...zato se nemojte cuditi ako vam je sot low.

Ja koristim Firetube vrlo cesto i nisam primetio neku preteranu potrosnju. Offline mora jos manje da bude. A vrlo cesto pojacavam na 13, 14/15.

Da potvrdim i ja ovo.. Posto dosta slusam muziku preko sluski dok putujem busom cesto mi isprazni bateriju poprilicno. Imao sam iPhone SE pre S7 i imam osecaj da na S7 muzika trosi bateriju 3-4 puta jace (bez preterivanja).

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ok, jel mogu sad klasičan xposed install kad već nisam iz arome stavio?
I da li mogu sad da instaliram samo xposed iz arome a ne ceo rom?
Da imaš na prvoj stranici roma.
Dirty flash iz arome može ali ja uvek radim čistu instalaciju.

Poslednja izmena:
Bila je neka priča da će ići odmah na 7.1.1, ali ovo je samo nekima pušteno, tako da ko zna šta će se izdešavati u narednih par dana kada krene za široke narodne mase ;)

Aj videcemo, uf kad bi bilo za Bozic.. :) Da dok imam vremena odradim i reset i sve zivo, ubi mi sistem bateriju... :(

Ljudi imam mali problem. Evo sad sam uporedio fotke sa drugim s7 edge. Oko svakog izvora svetlosti svetlo se rasipa na sve strane. Ista prica i prednja i zadnja kamera. Da li je do nekog podesavanja ili da reklamiram?

Proveri da li ti je čista kamera, obriši je o nešto pamučno

@Vojkan Hvala puno, uspanicio sam se, nisam u Srb, turisticki sam u Nemackoj i da opalim par fotki sve mutno i odmah frka i post na bench :D sve je ok posle brisanja :)

Iskren da budem u mrezu i slicno se bas nesto i ne razumem. Nikada nisam ni pomisljao da koristim 4g jel uglavnom sam zadovoljan 3g brzinom i prenosom i gde god da sam povezem se na wifi (u 90 posto slucajeva). Medjutim sad bih hteo da krenem da koristim 4g pa me interesuje sta mi je potrebno za 4g? Novu karticu sam uzeo pre par meseci misleci da cu imati pristup 4g mrezi (znam da trenutno ne postoji 4g signal svuda). Nikada nisam uspeo da dobijem LTE/4G znak/ikonicu gore pored sata i znaka baterije (iako sam imao opciju za lte only u mreznim postavkama, samo se izgubi signal) dok su drugi dobijali 4g signal na nekim mestima bez ikakvih problema

Pored lokacije, proveri i da li ti je aktivirana 4G usluga. U mts se često dešavalo da prosto ne aktiviraju pa moraš ponovo u poslovnicu.

Vrh Dno