Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Jasno, medjutim koliko sam video SEE nema decembarski na sammobile i ostalim sajtovima, a ovaj moj ima? Poklapa se CSC, ostali brojevi su različiti, u cemu je stvar? Nisam se nikad igrao sa Stock romovima na Samsungu pa nisam u toku.. Evo sve na skrinsotovima:

9610ca26ba9b35d8282ca5f18f95cbe2.jpg

2d569358ed716049e5d3d397dbe4183e.jpg

1fd77d6086fb82940206f69b858df9a4.jpg

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nemam pojma što nisi dobio - probaj ručno u settings-u ako nisi do sad

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Ovi datumi mi svi ispali izmesani.. Drugi SS je upravo sa ručnog pokušaja. Ako neko bude imao volje da mi pomogne nek se javi, ako ne, nema veze, cekamo sedmicu

Ota stigne malo kasnije. Meni je tako za septembar stigao dan ili dva kasnije.
Proveravaj peške ili ga prevuci iz Odina ako ti već gori pod nogama.
u suštini, ovaj apdejt ništa novo ne donosi, u pitanju su sigurnosne zakrpe, tako da nema neke prevelike potrebe juriti i po svaku cenu ga staviti momentalno.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ovi datumi mi svi ispali izmesani.. Drugi SS je upravo sa ručnog pokušaja. Ako neko bude imao volje da mi pomogne nek se javi, ako ne, nema veze, cekamo sedmicu

Nisam video SS - probaj onda Smart Switch pa preko kompa

S7 EDGE

Gde ima da se kupi sem u Samsung store S VIEW COVER srebrna?
Može I na PM ako neko zna

S7 EDGE

Bilo je u Tehnomaniji (u NS) tih nekih futrola, ali su im cene da padneš na dupe... oko 6 crvenih čini mi se...

Tako je isto i u Samsungu
Nema sad sam zvao

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Izgleda neka nestasica, nigde nema na stanju...u VIPu je bila za 4800, sad ima crna i zlatna samo.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Jel se zna mozda kada ce ta finalna verzija Nougata?

Nakon 20ak dana koriscenja spigend folije, mogu reci da je zesce sr*nje! Uspela je da se izgrebe od prsta gde se najvise skroluje..ne znam kako, ali je uspela... uzasan kvalitet

Pa šta si očekivao od folije? :)
Svaka će se izgrebati, to je neminovno. Jedino te staklo može toga spasiti, mada i ono zna da se izgrebeš vremenom. Ja drzim spigen foliju negde od avgusta ili septembra, ima sitnih tragova na njoj, ali se oni ne primećuju u radu već kad je displej ugašen a telefon gledam pod jakim svetlom i određenim uglom.

Ja nemam ništa sem ove s wiew koja više stoji kući nego na telefonu i nigde ništa od oštećenja nemam
Tako da može i bez folije i stakla

S7 EDGE

Mislim da je radilo i sa finger i sa iris skenerom. To je vest od juče ili preključe. Definitivno sve sa Note 7 prebacuju na S7, što i jeste ok.
Eno jutros čitam da se u nekom momentu i u nekom od apdejtova sledeće godine pustiti i Samsung Pay kao stock aplikaciju umesto da se skida naknadno. Još samo ovi naši da se konsoliduju pa da umesto gomile aplikacija koristimo tu jednu za više banaka i sva plaćanja.

Samo je pitanje kada ćemo dobiti. Secure Folder izgleda kao odlična stvar, pogotovo za one koji žele da podignu bezbednost svojih podatak u telefonu na viši nivou. Neka se malo Samsung potrudi i isporuči nam sve ovo do NG :)

Poslednja izmena:
Pridružujem se s7 klanu. Superman rom, nista stock. ☺️

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"Not bad at all" [emoji5]

Screenshot_20161215-130902.png
Screenshot_20161215-131015.png

Pa šta si očekivao od folije? :)
Svaka će se izgrebati, to je neminovno. Jedino te staklo može toga spasiti, mada i ono zna da se izgrebeš vremenom. Ja drzim spigen foliju negde od avgusta ili septembra, ima sitnih tragova na njoj, ali se oni ne primećuju u radu već kad je displej ugašen a telefon gledam pod jakim svetlom i određenim uglom.

To sam i ja mislio dok sam imao foliju... Ali kad sam je skinuo video sam da je slika bar 30% bolja i tada sam rekao nikad više folija na ekran. Eventualno staklo ali ni za to nisam siguran.

od pre par dana postax clan s7 edge porodice ,(iako sam se dugo lomio izmedju njega i 6p nexusa,)ima li se negde naci futrola koja ide samo okolo lasne za njega?Posto uredjaj uzasno klizi bez maske,inace sam ga nabavio polovnog sa blagim ostecenjem stakla samo pri dnu na jednom mestu kod pritiska za brisanje aplikacija,sto se tece kamere zaista je dobra sem sto ponekad neke slike ispadnu sa previse ostrine odnosno kontrasta, zna li neko kako to da se regulise? i da li je i dalje vodootporan ako je staklo naprslo.?Ne planiram ga potapati al ono... :D

Sta da ti se pametno kaze, izmedju nadam se citavog nexusa 6p ti uzmes s7e sa ostecenim ekranom i jos pitas da li je vodotporan
Ja na tvom mestu ne bih proveravao

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Loša kupovina i velika greška. Taj prethodni vlasnik ga je sa razlogom prodao, a razlog košta brat bratu 150-200€.
Telefon se nikada, ali baš nikada, ne kupuje sa razbijenim displejom.

Vrh Dno