Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Onda nije stiglo sa carine ili tako nešto. Pošta ima ažurne podatke. Meni se desilo da je pisalo "uručenje, ostavljen izveštaj" a nigde papira. Na kraju sam podigao u pošti sa brojem pošiljke. Navodno bi zvali petog dana da nisam došao po paket.

Kakva je pošta u Rumuniji, naša pošta je spejs šatl za ovu.

Mislim da tracking number od usps ne važi i kod naše pošte. Valjda bi trebao drugi broj da se dodeli.. U svakom slučaju nešto tu nije u redu.. Vidim da će naši carinici da se časte novim case_om i folijama.. A ja ostajem bez 3.5k dinara..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hocu da uradim clean instal softver na s7e ,kako da uradim a da ne zeznem garanciju? [emoji4]

PoZz!!!

Zašto bi to radio?
Ako hoćeš telefon u fabričkom stanju, sve što trebaš da uradiš je da odeš u recovery i uradiš prvo wipe cache, pa onda i wipe data/factory reset. Posle toga ideš na reboot i to je to. Imaš čist telefon bez aplikacija i svega što je na njemu bilo.
Ako povrh svega hoćeš i neki drugi stock rom. Skini ga sa SamMobile i iz odina ga prevuci. To je barem jednostavno.

Mislim da tracking number od usps ne važi i kod naše pošte. Valjda bi trebao drugi broj da se dodeli.. U svakom slučaju nešto tu nije u redu.. Vidim da će naši carinici da se časte novim case_om i folijama.. A ja ostajem bez 3.5k dinara..

Prema svemu što si napisao, prepoznajem moj slučaj sa Spigen narudžbom preko ebay-a. Potpuno iste stvari sam naručio - case i foliju. Video na trackingu da je paket navodno u BG, čekao par dana, ne isporučuje mi se ništa i ja počnem na svakih par dana da sam idem u poštu i raspitujem se. Ništa, niko za njega nije čuo, poštar me ubeđuje da za mene nije bilo paketa i da bi se on sigurno setio...

Odjedanput se na trackingu pojavi da je paket u USA. Postavim ja pitanje Spigenu šta se dešava, oni kao pa niste bili na svojoj adresi (?!), pa je paket vraćen. I prihvataju da mi vrate celu sumu novca. Kad je to rešeno, ja ponovo naručim i dobijem sve za 5 dana. Usput, folija im nije nešto...

Hvala puno na info. Da znam sta me čeka.. Samo sledeći put pošiljka ne ide za srbiju..

Ovaj S VIEW COVER je super
U slučaju da neko razmišlja da ga uzme
Od kvaliteta do izgleda sve je na mestu

S7 EDGE

Ovaj S VIEW COVER je super
U slučaju da neko razmišlja da ga uzme
Od kvaliteta do izgleda sve je na mestu

S7 EDGE
Sačekaj par dana. S-view sam koristio i na s4 i na s5 a sad i na honoru 5x. Kad ti se nahvata prašina i otisci na prozoru nećeš moći ni varikinom da ga očistiš 5[emoji1] . Zato sam ja uzeo Led View cover koji je daleko bolje rešenje.
Imao sam i onaj Clear View cover koji bi bio dobro rešenje da nije fingerprint magnet pa sam ga utopio.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Koristio sam i ja ovako nešto na g2 i nisam imao problema
Ajd videću posle par dana kako kažeš - ali obrišem svaki dan i nema još ništa
Znam da je na S6 edge zuljao staklo

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Sačekaj par dana. S-view sam koristio i na s4 i na s5 a sad i na honoru 5x. Kad ti se nahvata prašina i otisci na prozoru nećeš moći ni varikinom da ga očistiš 5[emoji1] . Zato sam ja uzeo Led View cover koji je daleko bolje rešenje.
Imao sam i onaj Clear View cover koji bi bio dobro rešenje da nije fingerprint magnet pa sam ga utopio.

Kako magnet na clear view cover? Ima magnet sa obe strane futrole ili?

Magnet za otiske prstiju

Bezite sto dalje od clear view cover,imao ga na s6.To je magnet za prste a tek sto se grebe.Mislim kad bi hteo da ga izgrebes vise se izgrebe sam od sebe i morate imati foliju ili staklo na ekranu da biste zastitili ekran jer postoji prazan prostor izmedju i kad nesto upadne lepo se melja od clear view i ekrana.

Ja imam s view cover - drugačiji je u odnosu na clear view

S7 EDGE

Bezite sto dalje od clear view cover,imao ga na s6.To je magnet za prste a tek sto se grebe.Mislim kad bi hteo da ga izgrebes vise se izgrebe sam od sebe i morate imati foliju ili staklo na ekranu da biste zastitili ekran jer postoji prazan prostor izmedju i kad nesto upadne lepo se melja od clear view i ekrana.
Ne grebe više ekran. To se dešavalo na prvobitnim za s6. Sammobile je pisao o tome dosta a i Jack Springer je to objasnio na YT.

Ajd kad smo kod tih cover-a ubacio sam moj tel kod drugara u originalni i pojavila mi se opcija accessories instalirao sta treba vratio u moju flip up i nemam vise tu opciju. Hocu da resim zakljucavanje telefona jednostavnim preklopom nezelim stalno da stiskam dugme pa onda fingerprint. Da li neko zna kako da nabidzim to ko prati strane forume. Mnogo bi mi znacilo. Ne bih da bacam pare na originalnu futrolu samo zbog te opcije.

Sta ima u toj futroli da on automatski izbaci opciju? Uh kad bi resio to

Protiv stiskanja dugmeta imaš app easy home [emoji1]
Probaj super je a ovo ostalo nemam pojma
S7 EDGE

Pa namesti da se zakljuca čim se ugasi ekran
f4a47db046078c60cd8121c747485417.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Pa da kad je covek glup onda tako. A reci mi Deki jel ovajScreenshot_20161124-195134.png

Najmanjeee!! Hihi ..ja mislim da sam je instalirao po ovoj slici ali je nemam u menijuScreenshot_20161124-201607.png

Najmanjeee!! Hihi ..ja mislim da sam je instalirao po ovoj slici ali je nemam u menijuPogledajte prilog 215471
Nemam ni ja u meniju -ako je tako instalirano ti je - idi na play Store pa ako je imaš biće samo opcija da deinstaliras
Otkaci kao na slici onu zadnju opciju i u status baru klikni na nju i videćeš
Možeš i da bude administrator
969845f79a1cecf7d5c2eda2229fb9e5.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Nisam razumeo gde da idem imam je u instalirane aplikacije na play storu. Al ne znam ovo setings gde se to nalazi i kako da izgleda.

Nisam razumeo gde da idem imam je u instalirane aplikacije na play storu. Al ne znam ovo setings gde se to nalazi i kako da izgleda.
Ako imaš onda ništa - gotov posao
Otkaci je u administratorima
U settings-u u aplikaciji skroz dole -
Pošto ne radi home kad si u settings-u u telefonu imaš blacklist - udji tu i skini i radiće ti stalno
17cdeb7d02fc0ae4ec6813e1552123c6.jpg
64c40467de074c5eeca7fd2c9d110e08.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno