Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Sve bih ja vas na 4.4.2 android vratio [emoji2]
Kupiš telefon od nekoliko stotina € i koristiš bajat sistem ***

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Eto npr ja bih presretan bio da mogu bas na taj 4.4.4 da se vratim

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da sam hteo da prvi imam update uzeo bih Nexus ili Pixel. Samsung je tu zbog nekih drugih razloga :)

Šta znam, razumem tu logiku, ali više volim ovako ...
To čak ni Epl korisnici ne rade [emoji2]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koristio sam ovu Grip verziju, crno siva varijanta, za 18 meseci se pokazala fantastično. Imam samo reci hvale za Speck. IPhone ne znam koliko mi je puta ispao sa tom maskom i apsolutno mu ništa nije bilo.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kako se u smart menageru deaktivira zaštita uređaja?

S7 EDGE

isto kao i Blue Coral-ko zna kad ce se pojaviti kod nas

Setings-Lock screen...-Other security...-Device administrators; a i u Setings-Google-Security...

Sent from my SM-G930F
Nema ga u administratorima - to sam već probao
9438ce604da62ddfac02732dba7553c4.jpg
7f10b9b9fc0bd8de2a9372cf3f28106a.jpg

Probao sam i da obrišem podatke i keš ali je i dalje uključen
696d6de0f3cf9410a640e2ef80dcd3f9.jpg

S7 EDGE

Vidiš da si zaštićen, što bi zagasio to [emoji57]

Sent from my SM-G935F

Dosad je bilo isključeno pa bih da tako i ostane ako može [emoji1]
A to će me zaštititi u 3 materine [emoji14]
Može samo da smeta verovatno

S7 EDGE

I ja sam svojevremeno to bio slucajno upalio i vise nikad nisam uspeo da ugasim...al ubrzo sam menjao tel pa mi nije smetalo :)

Dejane,

Evo nesto sa xda:

"Go to settings>applications>application manager> all , then scroll down until you see 'smart manager provider'. Go into that and manage storage, then clear data and clear cache. When you now open the smart manager app it will show the device security as deactivated. Discovered it myself after not finding any info on the Internet about disabling it."

Dejane,

Evo nesto sa xda:

"Go to settings>applications>application manager> all , then scroll down until you see 'smart manager provider'. Go into that and manage storage, then clear data and clear cache. When you now open the smart manager app it will show the device security as deactivated. Discovered it myself after not finding any info on the Internet about disabling it."
Probao pre ali ništa - ta fora radi na S6 ali na 7 neće

S7 EDGE

Poslednja izmena:
A ovo:

Go to settings>applications>application manager> all , then scroll down until you see 'com.samsung.android.sm.devicesecurity'.
Go into that, then Force stop the app. Then, go to manage storage, then clear data and clear cache.
Now the integrated virus protection from Smart Manager is disabled
I've found this solution by myself.

A ovo:

Go to settings>applications>application manager> all , then scroll down until you see 'com.samsung.android.sm.devicesecurity'.
Go into that, then Force stop the app. Then, go to manage storage, then clear data and clear cache.
Now the integrated virus protection from Smart Manager is disabled
I've found this solution by myself.
E ovo je pomoglo - bravo kralju imaš pivo ako se sretnemo [emoji481] [emoji481] [emoji481]

S7 EDGE

Evo i mene u ovom taboru. Uzeo danas crni S7 dosta povoljno, star par nedelja. :D
Nego zanima me zastita za ekran, sta je najbolje a da nije preterano skupo? Trenutno imam neko staklo koje ni ne prekriva ceo ekran...

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Evo i mene u ovom taboru. Uzeo danas crni S7 dosta povoljno, star par nedelja. :D
Nego zanima me zastita za ekran, sta je najbolje a da nije preterano skupo? Trenutno imam neko staklo koje ni ne prekriva ceo ekran...

Skini to života ti [emoji1]
Ja odkad sam kupio nisam nosio ništa i nema ni jednu tačkicu a juče sam kupio u Vip-u s view cover pa eto ako ti odgovara

S7 EDGE

I ja sam uzeo nekoliko folija i stakala i ni jedno nije odgovaralo pa sam batalio, koristio sam s7 jedno 2 meseca bez ikakve zastite i ni jednu packu nije imao... malo pripazis i ne brini.

Neko je pitao za bateriju na dual sim varijanti.
Evo ga, ceo dan na mobilnom netu. Upaljen wifi i bluetooth (vezan sa satom), lokacija ugašena. MTS i Telenor kartica, obe po pola dana net. Dosta priče, zaboravio da pogledam ali baš dosta.
Screenshot_20161123-203051.pngScreenshot_20161123-203056.png

Poslednja izmena:
Zašto gasite lokaciju? To utiče zanemarljivo na autonomiju ako se ne koristi za navigaciju.

Nikada ne gasim location, i to uvek stoji na high accuracy, i nikada ali nikada nije ni procenat baterije potrosila osim ako ne radi navigacija.

Poručio sam spigen case i foliju na eBay i stiglo je u Bg 14.11. (na tracking_u) se vidi, međutim pošiljke i dalje nema. Da li je ovo normalno?

Šta kaže Praćenje pošiljke kod Pošte?

Zašto gasite lokaciju? To utiče zanemarljivo na autonomiju ako se ne koristi za navigaciju.

Ako sam u kancelariji krš mi je domet na obe kartice ali totalni krš i svuče mi bateriju brzo. U bbs mi pokazuje nenormalne wake-ove (tipa 3, 4 hiljade) zbog lokacije. Ugasim kad dođem na posao ali često zaboravim da upalim kad izađem.

Šta kaže Praćenje pošiljke kod Pošte?
Na usps trackingu piše da je 14og 11og departed u Bg.. A na sajtu pošte kaže ne postoji pošiljka sa tim brojem LZ61823970.US..
Jadna smo mi država...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno