serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Objasni to Dači Panteliću [emoji41]Ne razumem potrebu za konstantnim jurenjem poslednjih verzija softvera.
Sent from my SM-G935F
Objasni to Dači Panteliću [emoji41]Ne razumem potrebu za konstantnim jurenjem poslednjih verzija softvera.
To je zato što znaš.... Ništa posebno sve ovo u zadnje vreme.. Slažem se 100%Eto npr ja bih presretan bio da mogu bas na taj 4.4.4 da se vratim
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Setings-Lock screen...-Other security...-Device administrators; a i u Setings-Google-Security...Kako se u smart menageru deaktivira zaštita uređaja?
S7 EDGE
Nema ga u administratorima - to sam već probaoSetings-Lock screen...-Other security...-Device administrators; a i u Setings-Google-Security...
Sent from my SM-G930F
Probao pre ali ništa - ta fora radi na S6 ali na 7 nećeDejane,
Evo nesto sa xda:
"Go to settings>applications>application manager> all , then scroll down until you see 'smart manager provider'. Go into that and manage storage, then clear data and clear cache. When you now open the smart manager app it will show the device security as deactivated. Discovered it myself after not finding any info on the Internet about disabling it."
E ovo je pomoglo - bravo kralju imaš pivo ako se sretnemo [emoji481] [emoji481] [emoji481]A ovo:
Go to settings>applications>application manager> all , then scroll down until you see 'com.samsung.android.sm.devicesecurity'.
Go into that, then Force stop the app. Then, go to manage storage, then clear data and clear cache.
Now the integrated virus protection from Smart Manager is disabled
I've found this solution by myself.
Skini to života ti [emoji1]Evo i mene u ovom taboru. Uzeo danas crni S7 dosta povoljno, star par nedelja.
Nego zanima me zastita za ekran, sta je najbolje a da nije preterano skupo? Trenutno imam neko staklo koje ni ne prekriva ceo ekran...
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
I ja sam uzeo nekoliko folija i stakala i ni jedno nije odgovaralo pa sam batalio, koristio sam s7 jedno 2 meseca bez ikakve zastite i ni jednu packu nije imao... malo pripazis i ne brini.Evo i mene u ovom taboru. Uzeo danas crni S7 dosta povoljno, star par nedelja.
Nego zanima me zastita za ekran, sta je najbolje a da nije preterano skupo? Trenutno imam neko staklo koje ni ne prekriva ceo ekran...
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Šta kaže Praćenje pošiljke kod Pošte?Poručio sam spigen case i foliju na eBay i stiglo je u Bg 14.11. (na tracking_u) se vidi, međutim pošiljke i dalje nema. Da li je ovo normalno?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ako sam u kancelariji krš mi je domet na obe kartice ali totalni krš i svuče mi bateriju brzo. U bbs mi pokazuje nenormalne wake-ove (tipa 3, 4 hiljade) zbog lokacije. Ugasim kad dođem na posao ali često zaboravim da upalim kad izađem.Zašto gasite lokaciju? To utiče zanemarljivo na autonomiju ako se ne koristi za navigaciju.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Na usps trackingu piše da je 14og 11og departed u Bg.. A na sajtu pošte kaže ne postoji pošiljka sa tim brojem LZ61823970.US..Šta kaže Praćenje pošiljke kod Pošte?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari