Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ovako ne počinje dobar forum. Bolje da si/ste vreme utrošili na pisanje dobrog sadržaja za blog, nego na spamovanje po forumu i privatnim porukama.

Edit: modovi su obrisali spam poruke.

Poslednja izmena:
^ O čemu se radi?

Sent from my SM-G935F

O tome da su u 1000 tema stavili link za neki seljacki forum i smaraju na pm

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Aha, ne videh to, mora da su modovi obrisali.

Sent from my SM-G935F

Jedno brzinsko pitanje da ne preturam stranice.Koji je bolji Exynos 8890 ili Snapdragon 820?Jedni pisu ovako a drugi onako a testovi pokazuju da svaki ima svoje prednosti.U globalu sta je bolje?

Kod nas teško da ćeš naći Snapdragon, a Exynos ima bolju autonomiju baterije, tako da ne razmišljaj mnogo.

Ma imam Snapdragon duos u ponudi povoljno pa zato pitam koliko bih se zaebo da da uzmem Snapdragon?

Ljudi jel znate sta je ovo ? I ima li ovo veze sa to sto i nakon sto mi je podeseno automatic updates na off opet se novi update skinuo?
I dali da ostavim ovo na ON ili da iskljucim?
Screenshot_20161113-202100.png

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma imam Snapdragon duos u ponudi povoljno pa zato pitam koliko bih se zaebo da da uzmem Snapdragon?
Nešto kraća baterija (još uvek malo bolja od ostalih telefona sa Snapdragon 820) i malo bolji za igranje najzahtevnijih naslova od Exynosa.
Nisam lično koristio i uporedjivao ali po svim testovima na netu to su razlike.

Jel postoji dual sim verzija telefona? Citam nesto na GSM areni, nije mi bas najjasnije.

Pa ako postoji sd i dual Sim to je za kinu mob. A inače u Indiji se prodaje dual Sim exynos

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sad vise nisam pametan.Gledao sam testove i to mi je jasno,ali bitno je sta praksa kaze.Razumem ja da su pravljeni za dva trzista pa dal su napravili za amere bolji ili za nas.Koja je to opste politika da li jeftinija proizvodnja Snapdragona ili bas je za nase trziste Exynos skuplji pa zato bolji?

I ja mislim da duos sa snapdragonom ne postoji, a oznake za običan i za edge dual sim su SM-G930FD i SM-G935FD

Sad vise nisam pametan.Gledao sam testove i to mi je jasno,ali bitno je sta praksa kaze.Razumem ja da su pravljeni za dva trzista pa dal su napravili za amere bolji ili za nas.Koja je to opste politika da li jeftinija proizvodnja Snapdragona ili bas je za nase trziste Exynos skuplji pa zato bolji?
Sigurno je jeftiniji exynos zato što ga oni prave za sebe ,ali ne radi se ovde o ceni nego o 4g mrežama u Kini i usa .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Izvinjavam se svima u pravu ste ipak nije Snapdragon nego exynos 8890.Sta li je on utripovao ne znam ali verovatno covek nije znao,nego racunao kupio ga preko pa valjda je to razlika.U svakom slucaju uzimam ga.Hvala svima na podrsci i vec sam ga narucio pa za sat vremena stize,kome nije daleko do sela Makce kod okoline Pozarevca neka dodje na cast.Ima oko 2000 litara vina na lageru,oko 500 litara domace rakije razni sorti i kafe iz automata,pa da se malo zalije telefon da bolje sluzi.

Poslednja izmena:
Dual SIM Snapdragon? Nisam siguran da su se ti modeli pravili kao dual SIM, jer dual SIM nije bio za američko tržište, samo za azijsko i bliskoistočno. Neko drugi će da potvrdi ili opovrgne.

Izvinjavam se svima u pravu ste ipak nije Snapdragon nego exynos 8890.Sta li je on utripovao ne znam ali verovatno covek nije znao,nego racunao kupio ga preko pa valjda je to razlika.U svakom slucaju uzimam ga.Hvala svima na podrsci i vec sam ga narucio pa za sat vremena stize,kome nije daleko do sela Makce kod okoline Pozarevca neka dodje na cast.Ima oko 2000 litara vina na lageru,oko 500 litara domace rakije razni sorti i kafe iz automata,pa da se malo zalije telefon da bolje sluzi.
A nešto na čačkalicu? [emoji14]
Hebem ti zivot bez rakije

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Ma cackalicu samo industriski proizvodi domace smo izjeli odavno pa se sad ceka koljevina domace svinjetine.Ajd sad malo opet da se igramo kviza ja pitam a vi odgovarate?U planu mi je wiereles punjac,naravno kvalitetan.Gde ima najpovoljnije a uskoro planiram da posetim i tc usce pa ako su slicne cene uzecu ga tamo ali svaki info dobro dosao.Drugo pitanje je malo duze.Trenutno sam na note 4 i tice se baterije.Nekoliko dana punim ga sporim punjacom i baterija dulje traje,provereno.E sad da li je s7e bolje puniti brzim punjacem ili iskljuciti opciju brzo punjeje ili preko wiereles punjaca.Sve je to u cilju da baterija traje duze pa koju vrstu punjenja predlazete u svojstvu duzeg trajanja baterije u radu?

Ma cackalicu samo industriski proizvodi domace smo izjeli odavno pa se sad ceka koljevina domace svinjetine.Ajd sad malo opet da se igramo kviza ja pitam a vi odgovarate?U planu mi je wiereles punjac,naravno kvalitetan.Gde ima najpovoljnije a uskoro planiram da posetim i tc usce pa ako su slicne cene uzecu ga tamo ali svaki info dobro dosao.Drugo pitanje je malo duze.Trenutno sam na note 4 i tice se baterije.Nekoliko dana punim ga sporim punjacom i baterija dulje traje,provereno.E sad da li je s7e bolje puniti brzim punjacem ili iskljuciti opciju brzo punjeje ili preko wiereles punjaca.Sve je to u cilju da baterija traje duze pa koju vrstu punjenja predlazete u svojstvu duzeg trajanja baterije u radu?
Imaš u Vip-u wireless punjač - kod mene je isključen fast charging

S7 EDGE

A detetu grafička? :D

A kupljena je i ona :DImao sam neke dodatne prihode pa reko da se evri ne u budjave.Ja mislio da taj punjac kosta vise a ono ni box cigara.

Poslednja izmena:
Beli notification i qs panel[emoji90]

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Vrh Dno