Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Mrzi me, cekam iducu betu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ljidi ovaj 7.0 beta kod mene licno leti bukvalno sve otvara u sec ma i manje od sekunde brz je nenormalno ali sam primetio da je kamera zivi ocaj ma odnosu na 6.0.1 i to bas losa...ostalo sve full ja prezadovoljan stim da jos jos beta sta ce tek biti kad sve lepo udegnu i ispeglaju ima i kafu ujutru sam da kufa

OCe tuki da poprave kameru, moraju da vas nateraju da kupite S8.
Tako je bilo sa svakom generacijom Sljamsung Galaxy S

Ja koristim twilight na nexusu posto su na 7.1 beti izbacili ugradjen blue light filter, i twilight daje drugaciji prikaz nego sto je to radio ugradjen filter, ali kao alternativa nije losa aplikacija. Koristim free verziju

cf.lumen ima baš gomilu podešavanja, probaj njega

OCe tuki da poprave kameru, moraju da vas nateraju da kupite S8.
Tako je bilo sa svakom generacijom Sljamsung Galaxy S

Sa kojom je bilo tako?

Baterija da, kamera ne. Uostalom, tako rade svi pa i oni. iP5 posle iOS9 vise nije isti telefom, iOS10 necu ni da spominjem.

Sa galaxy s5 i note 4 je bilo sigurno!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kod mene je kamera ista ili nešto bolja u odnosu na 6.0.1. Nisam je previše testirao, ali čim ugrabim malo vremena okinuću par fotki na automatici i sa manualnim podešavanjima.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Gde mogu da nadjem original rom za s7 edge telenor, nasao sam vip top.

AP_G935FXXU1BPH6_CL8888212_QB10596660_REV00_user_low_ship.tar
BL_G935FXXU1BPH6_CL8888212_QB10596660_REV00_user_low_ship.tar
CP_G935FXXU1BPH1_CL8888212_QB10531448_REV00_user_low_ship.tar
CSC_TOP_G935FTOP1BPH1_CL8921866_QB10562555_REV00_user_low_ship.tar
HOME_CSC_TOP_G935FTOP1BPH1_CL8921866_QB10562555_REV00_user_low_ship.tar

Sta da radim sa ova dva zadnja file:
CSC_TOP_G935FTOP1BPH1_CL8921866_QB10562555_REV00_user_low_ship.tar
HOME_CSC_TOP_G935FTOP1BPH1_CL8921866_QB10562555_REV00_user_low_ship.tar

Hvala.

Place the extracted files (including YOUR HOME_CSC in the designated slots of Odin)

Aha znaci home ne?

Ja koristim twilight na nexusu posto su na 7.1 beti izbacili ugradjen blue light filter, i twilight daje drugaciji prikaz nego sto je to radio ugradjen filter, ali kao alternativa nije losa aplikacija. Koristim free verziju

I meni se svidja Twilight, najvise mi se svidja zbog schedule profile opcije - uvece neki blag profil podesis a za sitne sate napravis jaci...

Kod mene je kamera ista ili nešto bolja u odnosu na 6.0.1. Nisam je previše testirao, ali čim ugrabim malo vremena okinuću par fotki na automatici i sa manualnim podešavanjima.

Ukoliko na auto modu ne radi prekomernu ekspoziciju i postprocessing, onda je bolja nego na 6

sent from tractor

Poslednja izmena:
^ *** nemam psa u stanu pa da ga slikam u mraku dok se pomera :D

Šalu na stranu, za sada sve odlično radi, nemam zamerki. Iznenađujuće lepo, zaista. Npr na iOS-u su znali da puste prvu betu i da očajno radi, ovde sve radi kao dao je oficijelna verzija. Baterija gura ništa lošije nego na 6.0.1. Trenutno sam na 31% i imam oko 5h sot, a ceo dan sam na 4g pa ga prebacuje u zavisnosti od jačine signala, wifi nisam palio.
Jedini bug koji sam primetio je vezan za predikciju koja mi i inače malo čudno radi. Naime, kada napišem neku reč, pa mi predikcija ispravi, pa kliknem na tu ispravljenu reč, tada otvori padajući meni i on zna da bude prazan tj da nema napisane reči koju sam napisao pre ispravljanja. A predikcija mi čudno radi jer često moram da kliknem na ispravnu ponuđenu reč umesto da sam to odradi. Mada je moguće da je to to samog rečnika tj da nije još uvek dovoljno reči naučio.

Nota je keva za burn... Ovo ko zna šta je..

sent from tractor
Slazem se ali ovo je samo dokaz svim jabucarima da se takve stvari desavaju i na njihovim telefonima posto su gospoda oplela po samsungu zestoko,btw ni ios vise nije toliko stabilan koliko su tvrdili,sami polako priznaju to

Ma stabilan je, osim sto ti se ponekad zamrzne kamera ili jednostavno dobijes hot reboot, ponekad se desi i da ne mozes da prekines razgovor ili ti izostane prikaz tastature kad treba da kucas nesto ili jos nesto cega ne mogu da se setim trenutno a sto me je snaslo za god dana koriscenja 6S ( znaci ne 4S, vec 6S, tzv. flagship) ali to je sve normalno.. na reklamaciju o zamrzavanju kamere i nemogucnosti njenog koriscenja po 20-30sec od startovanja, dobijes odgovor da Apple nije tacno definisao vreme paljenja kamere, te da kao takav problem je nemoguce dijagnostikovati i resavati.. ali sve je to normalno..

Sent from my S7 Edge

Ma stabilan je, osim sto ti se ponekad zamrzne kamera ili jednostavno dobijes hot reboot, ponekad se desi i da ne mozes da prekines razgovor ili ti izostane prikaz tastature kad treba da kucas nesto ili jos nesto cega ne mogu da se setim trenutno a sto me je snaslo za god dana koriscenja 6S ( znaci ne 4S, vec 6S, tzv. flagship) ali to je sve normalno.. na reklamaciju o zamrzavanju kamere i nemogucnosti njenog koriscenja po 20-30sec od startovanja, dobijes odgovor da Apple nije tacno definisao vreme paljenja kamere, te da kao takav problem je nemoguce dijagnostikovati i resavati.. ali sve je to normalno..

Sent from my S7 Edge
Normalno im je da za 800 modernih kamera pali pola minuta?
Tresnuo bih ga o zemlju

S7 EDGE

Upravo da bih izbegao to, prodat je nedavno.. Upropastio mi je letovanje, bukvalno..

Upravo da bih izbegao to, prodat je nedavno.. Upropastio mi je letovanje, bukvalno..
Blago tebi. ja sam osuđen na šugavi, poludovršeni ios, jer je supruga apple fan. Stalno neki problemi. dobijem iphone 7 na poklon.. Nisam ga ni otvorio. Odmah na oglase prodao..... Hardware je ok iako nema Wireless charge i fast charge... Ali OS je *****an

sent from tractor

Poslednja izmena:
Blago tebi. ja sam osuđen na šugavi, poludovršeni ios, jer je supruga apple fan. Stalno neki problemi. dobijem iphone 7 na poklon.. Nisam ga ni otvorio. Odmah na oglase prodao..... Hardware je ok iako nema Wireless charge i fast charge... Ali OS je *****an

sent from tractor
Momentalno bih se razveo [emoji1] [emoji1]

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Kako brišete ekran? Da li koristite neka sredstva?

Svakim updejtom sve bolje i bolje. Fon sabija :)
1912d6583a30198f5781df128718257e.jpg

f4252c7f5360ab3a59a0dd49d90a7ea7.jpg

Sent from my SM-G935F

Zvekni mu 7 slobodno. Baterija gura možda čak i bolje nego na 6.0.1.
Eno juče sam pisao baš o tome. Prvo punjenje i imao sam 5h sot i još 30% baterije. Svo vreme na 4g.

Nazad
Vrh Dno