Ja koristim twilight na nexusu posto su na 7.1 beti izbacili ugradjen blue light filter, i twilight daje drugaciji prikaz nego sto je to radio ugradjen filter, ali kao alternativa nije losa aplikacija. Koristim free verziju
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
OCe tuki da poprave kameru, moraju da vas nateraju da kupite S8.
Tako je bilo sa svakom generacijom Sljamsung Galaxy S
Ja koristim twilight na nexusu posto su na 7.1 beti izbacili ugradjen blue light filter, i twilight daje drugaciji prikaz nego sto je to radio ugradjen filter, ali kao alternativa nije losa aplikacija. Koristim free verziju
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ukoliko na auto modu ne radi prekomernu ekspoziciju i postprocessing, onda je bolja nego na 6Kod mene je kamera ista ili nešto bolja u odnosu na 6.0.1. Nisam je previše testirao, ali čim ugrabim malo vremena okinuću par fotki na automatici i sa manualnim podešavanjima.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nota je keva za burn... Ovo ko zna šta je..http://pocketnow.com/2016/11/12/dro...l&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Niko nije savrsen
Slazem se ali ovo je samo dokaz svim jabucarima da se takve stvari desavaju i na njihovim telefonima posto su gospoda oplela po samsungu zestoko,btw ni ios vise nije toliko stabilan koliko su tvrdili,sami polako priznaju toNota je keva za burn... Ovo ko zna šta je..
sent from tractor
Normalno im je da za 800 modernih kamera pali pola minuta?Ma stabilan je, osim sto ti se ponekad zamrzne kamera ili jednostavno dobijes hot reboot, ponekad se desi i da ne mozes da prekines razgovor ili ti izostane prikaz tastature kad treba da kucas nesto ili jos nesto cega ne mogu da se setim trenutno a sto me je snaslo za god dana koriscenja 6S ( znaci ne 4S, vec 6S, tzv. flagship) ali to je sve normalno.. na reklamaciju o zamrzavanju kamere i nemogucnosti njenog koriscenja po 20-30sec od startovanja, dobijes odgovor da Apple nije tacno definisao vreme paljenja kamere, te da kao takav problem je nemoguce dijagnostikovati i resavati.. ali sve je to normalno..
Sent from my S7 Edge
Blago tebi. ja sam osuđen na šugavi, poludovršeni ios, jer je supruga apple fan. Stalno neki problemi. dobijem iphone 7 na poklon.. Nisam ga ni otvorio. Odmah na oglase prodao..... Hardware je ok iako nema Wireless charge i fast charge... Ali OS je *****anUpravo da bih izbegao to, prodat je nedavno.. Upropastio mi je letovanje, bukvalno..
Momentalno bih se razveo [emoji1] [emoji1]Blago tebi. ja sam osuđen na šugavi, poludovršeni ios, jer je supruga apple fan. Stalno neki problemi. dobijem iphone 7 na poklon.. Nisam ga ni otvorio. Odmah na oglase prodao..... Hardware je ok iako nema Wireless charge i fast charge... Ali OS je *****an
sent from tractor
Ja ga bacim u mašinu za sudove [emoji1]Kako brišete ekran? Da li koristite neka sredstva?
O duks ili šta do'vatimKako brišete ekran? Da li koristite neka sredstva?
Momentalno bih se razveo [emoji1] [emoji1]
S7 EDGE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari