Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Po slikama se vidi ko je strucnjak :)
Opet te pitam ali da ne trolujes kao sad. Pogledaj slike koje u loše sa oba telefona i kazi da mi je telefon zacaran, defektan... po 100x ponavljam genije da su na auto.

sent from tractor

Poslednja izmena:
Evo malo baterije kod mene na oktobarskom
Malo sam redosled sj..... [emoji27]
521ae4c55eb8c124d98c92d71c438f6f.jpg
6db1b747c20583af621c582062a8d426.jpg
31069ca72385f640b709c025d3471488.jpg
6c25cf1c361bb4fcf792c37a132b9f12.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Koji wireless punjač preporučujete, skoknu bi danas da uzmem neki?

Sent from my S7 Edge
Sad je izasao pravi fast charge samsung wireless. MADA ja punim kinezima.I svaki puni ok. Qi generalno radi dobro.imao sam problem sa par futrola jer mi jedan nije lezeci i ima predvidneo leziste za tel...

Nov sistem. Nisam podesavao potpis. Kao da je bitno...promenicu ako ti znaci..Cesto si komentarisao potpis..Pa eto da ti udovoljim.

Sent from tractor.[/QUOTE]
Bio par strana link ka ebay za orginal samsung fast wireless charger sto je dolazio sa s7 generacijom za neke smesne pare...tipa 18 dolara a kod nas u radnji je ~8000 (po oglasima 40e).
Drugari danas sam slucajno svratio do Samsung prodavnice i zapazio neke nove sluske "Samsung lvl u pro anc" 9600din.Jel je imao neko iskustva sa njima,ja bi ih pazario ali prvo moram malo vise da se informisem. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne znam sta je anc u oznaci, ali ovo ostalo sugerise na drugu generaciju koju je crnja Flossy svojevremeno prilicno nahvalio

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Drugari danas sam slucajno svratio do Samsung prodavnice i zapazio neke nove sluske "Samsung lvl u pro anc" 9600din.Jel je imao neko iskustva sa njima,ja bi ih pazario ali prvo moram malo vise da se informisem. :)

Ja nisam imao iskustvo bas sa tim modelom, ali jesam sa Level U i Level U Pro, koji je potpuno isti kao i Level Pro U ANC (bez te dodatne Active Noise Cancelling funkcije). I vrlo sam zadovoljan njima. Pro pruza neke vece mogucnosti u interakciji sa droid aplikacijom - postoji audio obavestenje o stanju baterije, vise podesavanja, muzika prestaje kada se slusalice spoje i nastavlja kada se ponovo odspoje. To "obicne" nemaju. Pro su i nesto glasnije, jer su in-ear, dok su obicne ear-bud, pa kako kome odgovara.

Rekao bih da Pro ima nesto krtiju plastiku i mislim da bi lakse pukle pod nekim opterecenjem, a takodje je i ugao od "zadnjeg ka bocnom" delu vrata kod tih slusalica veci, pa su mozda malo nezgodnije za prenos u nekoj torbi, futroli i sl.

Cenu od 9600 rsd za tu ANC verziju bih cak mogao nazvati korektnom, imajuci u vidu kolike su inace cene na nasem trzistu, pa i u konkretnoj radnji.

Dolaze ljudi ovde i preko PC-a na forum, kacite kao attachment screenshotove ili u spoiler.

Pogotovo citiranje nekog ko je kacio tako slike. Tri dana skrolovanja dok ne prodjes dva posta.

Vip member je napisao, bolje da poslusate... ;)

Ljudi, gde kupiti dobar auto punjač i neki dobar držač za upotrebu u autu?

Izem ti prevodioce... s i za sate i za sekunde.
Pre nisam mogao da smislim Srpski jezik na telefonu a sad mi je već svejedno - u pravu si

Tebi je malko slab SOT Mada sam posekao bloatware i instalirao Nova L. MOzda to ima uticaja..
f72fc5826b726c2a8da0ad6e5d884ac6.jpg

sent from tractor
Ja nisam nista dirao sem onesposobljavanja jedno 10-15 app
Ostalo mi je je još 20 i neki posto i skoro 2 dana upotrebe bez gašenja BT pošto koristim GEAR
bar još sat vremena bi izdržao neprestanog korišćenja

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Ja nisam imao iskustvo bas sa tim modelom, ali jesam sa Level U i Level U Pro, koji je potpuno isti kao i Level Pro U ANC (bez te dodatne Active Noise Cancelling funkcije). I vrlo sam zadovoljan njima. Pro pruza neke vece mogucnosti u interakciji sa droid aplikacijom - postoji audio obavestenje o stanju baterije, vise podesavanja, muzika prestaje kada se slusalice spoje i nastavlja kada se ponovo odspoje. To "obicne" nemaju. Pro su i nesto glasnije, jer su in-ear, dok su obicne ear-bud, pa kako kome odgovara.

Rekao bih da Pro ima nesto krtiju plastiku i mislim da bi lakse pukle pod nekim opterecenjem, a takodje je i ugao od "zadnjeg ka bocnom" delu vrata kod tih slusalica veci, pa su mozda malo nezgodnije za prenos u nekoj torbi, futroli i sl.

Cenu od 9600 rsd za tu ANC verziju bih cak mogao nazvati korektnom, imajuci u vidu kolike su inace cene na nasem trzistu, pa i u konkretnoj radnji.
Thanks bro za info!
Koliko jede bateriju bluetooth tipa za 1h slusanja?

< PROBLEM >

Posle 4 meseca koriscenja s7e primetio sam da na suncu imam neku straftu na sredini ekrana.Da pojasnim,to je blago zatamnjenje koje moze da se primeti napolju direktno kada sunce udari u ekran...drugacije nikako ne moze da se primeti.U unutrasnjim uslovima na max osvetljenju sve je ok,dok napolju kada udari sunce direktno na ekran primecujem na sredini ekrana tipa kao kada bi na belom listu papira kapnuli vodu i onaj trag sto ostaje i tako nekih 5cm odozgo na dole.Telefon skoro nikada nije bio na 100% osvetljenja cak prva 2 meseca je bio na max 65% tek sam skoro stavio na auto i u toku dana dize na 100% i onda sam primetio ovu straftu ili kako vec da je nazovem...Mozda je neki odsjaj ili prljav displej sa unutrasnje strane? Jel treba da se brinem sto se ovoga tice,taj trag se ne primecuje bas lako...da se konsultujem sa servisom i slicno,sta mi predlazete drugari?

Pozdrav!!!

Poslednja izmena:
Pa garancija ako imas, sta bi drugo

Odma servis...ako nosis operateru samo gubis vreme na posrednika.

Stigao mi danas ultimateshield glass za s7.... Prvo sto je fabricki izgreban gusto na jednom mestu, a drugo, sad imam osećaj da kad kucam moram malo jače za nijansu da pritisnem display.... Jednom rečju : njesra.

Sent from S7

< PROBLEM >

Posle 4 meseca koriscenja s7e primetio sam da na suncu imam neku straftu na sredini ekrana.Da pojasnim,to je blago zatamnjenje koje moze da se primeti napolju direktno kada sunce udari u ekran...drugacije nikako ne moze da se primeti.U unutrasnjim uslovima na max osvetljenju sve je ok,dok napolju kada udari sunce direktno na ekran primecujem na sredini ekrana tipa kao kada bi na belom listu papira kapnuli vodu i onaj trag sto ostaje i tako nekih 5cm odozgo na dole.Telefon skoro nikada nije bio na 100% osvetljenja cak prva 2 meseca je bio na max 65% tek sam skoro stavio na auto i u toku dana dize na 100% i onda sam primetio ovu straftu ili kako vec da je nazovem...Mozda je neki odsjaj ili prljav displej sa unutrasnje strane? Jel treba da se brinem sto se ovoga tice,taj trag se ne primecuje bas lako...da se konsultujem sa servisom i slicno,sta mi predlazete drugari?

Pozdrav!!!

Tesko da ce ti oni pomoci oni ce da pogledaju u servisu nece da vide to o cemu pricas i reci ce da je sve uredu.
Moraces da cekas da se stanje pogorsa pa da ti urade nesto.

Da li neko ima s7 edge kupljen u malim radnjama u Beogradu. Nije mi jasno kako je kod njih oko 560€, a kod drugih po 850€. I kod jednih i drugih je garancija 24mes. O čemu se tu radi? Ja hoću da budem siguran da sam kupio ne refurbished model..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Da li neko ima s7 edge kupljen u malim radnjama u Beogradu. Nije mi jasno kako je kod njih oko 560€, a kod drugih po 850€. I kod jednih i drugih je garancija 24mes. O čemu se tu radi? Ja hoću da budem siguran da sam kupio ne refurbished model..

Negde je ušao legalno i plaćen porez a negde ne [emoji1]

S7 EDGE

Male radnje i kupujem prodajem - Mađarska šverc komerc = obućarska garancija (koja može da važi, a i ne mora)
Operateri - 2 godine prave garancije (mada i to je relativno u Srbiji)

To može da važi a i ne mora, pretpostavljam nema načina da se proveri. A to sve znači Samsung radnja ili operateri..

Nije lako naći s7 od operatera da neko prodaje nov..

Ja sam kupio u bg , mala radnja. 2god garancije 570e. Posle nedelju dana tel se poceo da gasi. Odneo ,covek dao bez problema drugi tel. Naravno full pakovanje

S7 Edge

Hvala, ajde proveri sa phone info app da li je refurbished, baš me zanima..

Ja kupio fon pre nedelju dana. Hoćeš kontakt? Nije refurbished, garancija dve godine...

Sad je izasao pravi fast charge samsung wireless. MADA ja punim kinezima.I svaki puni ok. Qi generalno radi dobro.imao sam problem sa par futrola jer mi jedan nije lezeci i ima predvidneo leziste za tel...

Nov sistem. Nisam podesavao potpis. Kao da je bitno...promenicu ako ti znaci..Cesto si komentarisao potpis..Pa eto da ti udovoljim.

Sent from tractor.
Bio par strana link ka ebay za orginal samsung fast wireless charger sto je dolazio sa s7 generacijom za neke smesne pare...tipa 18 dolara a kod nas u radnji je ~8000 (po oglasima 40e).

Ne znam sta je anc u oznaci, ali ovo ostalo sugerise na drugu generaciju koju je crnja Flossy svojevremeno prilicno nahvalio

Sent from my SM-G930F using Tapatalk[/QUOTE]
IMG_20161031_194041.jpg
Stigao mi danas odličan Samsungov... Brže puni od standardnog kineza..Nisam merio vreme ali definitivno je dosta brži... 2 ampera..Preporuka stvarno..

Vrh Dno