Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Moj izbor je Dark Mint.
Probaću pronaći i ove koje ste spomenuli.
A kad zoveš nekog pojavi se ogromna ona drecava (default) zelena koja je užas, i zbog toga mi ta tema otpada, inače je ostalo uglavnom OK.

Sent from S7

Jel zna neko posto je zamena ekrana za obican S7?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Provalio sam da mi je Yahoo! Edge koji uopšte ne koristim skinuo 40+ MB prošli mesec. Ima li neko rešenje za blokiranje te/takvih gluposti?

Šta skini ga?
Niti ga koristim, niti sam ga ikad koristio, nije aktiviran, nema opcije za gašenje background korišćenja net-a...

Poslednja izmena:
Jel imaš disable u podešavanjima za tu aplikaciju?

Šta skini ga?
Niti ga koristim, niti sam ga ikad koristio, nije aktiviran, nema opcije za gašenje background korišćenja net-a...
Imaš u podešavanju edge ekrana

S7 EDGE
2069e04caad2efaa0253a98c1bf8038b.jpg

Poslednja izmena:
Da se ponovim i pojasnim, ugašen mi je Yahoo! Edge od fabrike još (ako misliš na kvadrat štiklom).

Disable i force stop.
Ideš u aplikacije, pa gore desno ideš na sistemske i onda ovako
24ace776ab27de6c55e16dc8d02fea13.jpg

Sent from my SM-G935F

Disable ti je osenčeno. Ne može da se pritisne.
To je druga stvar koju sam probao (prva je gašenje background net-a za tu app, isto ne može).
82231a7c343fe30910be5b630d4b3659.jpg

Poslednja izmena:
Root, titanium backup, uninstall ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kao što sam predpostavio kada je google ubacio usb C na nexus. Meni lično se sviđa, jedan punjač za sve, mogu da stave i na četkicu za zube isto takav priključak što se mene tiče, bolje jedan punjač u torbi nego pet, jedan za telefon, drugi za drugi telefon, treći za bežićne sluške, četvrti za eksternu bateriju... apsolutno sam za jedan univerzelni ulaz. Da li moraju li da izbacuju 3.5mm... to mi ne smeta jer sam prešao na bežične, mnogo mi je lakše za trening, ali i za zazgovor u kolima, nema kabla i gledanja kako da ga ubodem, da li sam se zamrsio.

Vidim da fotke na S7 sada imaju drugačija, tj. nelogična imena fajlova. Ima li načina da se to podesi da bude kao što sam imao na S3, godina-mesec-dan-sat ili slično?

Kod mene je neki zbrlj zbog ImageShrinka izgleda, moram da pogledam o čemu se tačno radi.

Poslednja izmena:
Jel ce pasti neki update uskoro? Bas su se ulenjili ovi iz Samsunga... :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Što? Ne radi ti telefon? :)

M2 Note

Zanimljivo, meni je stigao paket za 6 dana.

Može. Samsung ima akciju trenutno. Prepun ebay i amazon njihovih kartica. 64gb za oko 20€. Inače SanDisk ima najbolje tj najkvalitetnije kartice trenutno. Većina profi fotografa baš njih i koristi, ali su zato cene da padneš na dupe.
Ja sam uzeo kod nas za 3000 Transcend od 64gb, ok radi ali nema tu brzinu pisanja i čitanja kao Samsung. Ovu sam uzeo samo zbog 5 godina garancije i zato što sam je odmah turio u telefon.

Sent from my SM-G935F

Ja sam hteo preko ebay ili amazona al im je transport skup tako da sam kupio ovde evo+ 128gb za oko 50e

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrh Dno