Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

To gore kod kamere i kod mene se cuje,kontam da tako treba.
Nego koliko vredi ova garancija,stvarno imam zelju da potopim tel u vodu i da ga testiram? [emoji2]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja sam ga topio, dzaba kada ekran registruje kao saku da si stavio preko njega. Jedino mozes mozda da uspes da ukljucis kameru, udjes u bazen i slikas sa volume dugmicima

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

To gore kod kamere i kod mene se cuje,kontam da tako treba.
Nego koliko vredi ova garancija,stvarno imam zelju da potopim tel u vodu i da ga testiram? [emoji2]

Nemas garanciju na ostecenja od vode.

Kod nas izgleda nema garancije ni na sta.. crkao displej danas iz cista mira, videcemo sta ce strucnjaci da kazu. Sta god sam imao od ovih korejskih poluproizvoda zveknulo je pre ili kasnije ovom je trebalo 5 nedelja.

@ method

Obican S7 ili Edge?

Sent from my D6503

Kod nas izgleda nema garancije ni na sta.. crkao displej danas iz cista mira, videcemo sta ce strucnjaci da kazu. Sta god sam imao od ovih korejskih poluproizvoda zveknulo je pre ili kasnije ovom je trebalo 5 nedelja.

Mora da ti priznaju ako nema fizickih ostecenja.
Ali to jeste nikad nisam voleo samsung dosta iz tog razloga. Imam bre kuci nokie koje guraju vec 5+ godina. Lumie od 4+ i 2+ rade ko nove.
Ovo sve ako pregura garanciju 2 god da pevas :D

Razočarao sam se kad sam povezao slušalice sa S7.... S5 mi je davao mnogo bolji ton na izlazu... Naravno, sve bez EQ-a i bilo čega, sve flat.

Sent from S7

Edge. Videcemo.. :smash:
Bedak..
Pitam jer je na jednom domacem forumu nedavno pokrenuta polemika gde se tvrdi da na nekim Edge primercima iznenada crkavaju displeji.
Neko je cak napisao da je problem potvrdjen u zvanicnom servisu.

Srecno sa garancijom i zamenom..

Sent from my D6503

Ima razlika u procesoru.
A znam da je samsung uvek pravio razliku i u kameri.

Ove godine nema razlika. Osim u velicini ekrana. I velicini baterije. Nema apsolutno nikakavih razlika u specifikacijama.

Nema cak razlika ni u odnusu na Note 7 . Svi imaju potpuno isti procesor , kameru i sve ostalo osim baterije.

Pa tehnički i dalje važi isti odgovor, kamera je ista, jer ne zavisi od toga da li je model ovaj ili onaj i korisnik ne može uticati na to koju je dobio.

Sony senzor je nesto bolji kao i uvek ali zanemarljivo.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Prema onom testu što je @Vojkan kačio gore, bolji je Samsung senzor.

Ne znam koji je senzor ali je kamera predobra. Ja sam napravio neke neverovatne fotke na auto modu, naravno bitni su i objekti i uslovi. Brutalno je brza, otvara se u deliću sekunde. Slike po mraku su isto fenomenalne. Bolje nema, ne znam jel iPhone može da parira, verovatno će moći sa 7icom kad izađe.

Pa sta sad, obe rade odlican posao.

Коначно :D
12f6e5e034d2fd8b71bdf5b7019a9e89.jpg

Треба ми мала помоћ, како да угасим knox? Подесио сам га када сам први пут упалио фон, али видим да ми не треба уопште па желим да га онеспособом одмах.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Pre par strana sam postavio pitanje kako da resim problem sa potrosnjom android system-a, i stvarno baterija nikad bolja, 6h sot bez problema za ceo dan.
Odkad sam update-ovao ovaj avgustovski patch pojavio mi se mobile radio active bug, srce 2% baterije po satu...Nervira me jako, postoji li nacin da se i to resi ?

1708313ba6a6c4156fb4c311c03c40ce.jpg

2c7f3295eb22900001329de3a5090545.jpg

Vratis se na stariji firmware sa kojim si bio zadovoljan

Ja sam isto na avgustovskom softveru i za sada prezadovoljan. Kod mene se u potrošnji uopšte ne pojavljuje stavka 'Mobile radio active'!?

Sent from my SM-G930F

Evo kako to izgleda kod mene na 95% baterije, ekran je radio nešto preko 10 min.

70ed29f7647e93781703e5e000217897.jpg

Moja potrošnja je 29mAh, što je na S7E 0.8%/h. Ako si i na S7 26mAh je isto 0.86%.

E sad, nisam koristio telefon uopšte, pa nemam mobile radio active.

Možda ti bude potrošnja veća vremenom, ali na ovom screesnhotu je sve ok.

Izgleda će meni avgustovski update stići sledećeg avgusta

S7 EDGE

da se javim, zamenjen displej, postojao je i problem sa praznim hodom home buttona, pa je i to reseno, sve pohvale za momke.

Nazad
Vrh Dno