Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Za bataka jedna avgustovska, Sygic radio 6h:45, ekran preko 7h, sve vreme na putu, Google Music radio preko bluetootha.

20c3d814b97458f89dfe96e1f77734e7.jpg

Sad ovi korisnici što imaju telefon pišu sve NE realno, a ti pišeš realno jer nisi korisnik istog telefona :) :) :)
Bravoooo :)

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
On to tako uvek, ne zameri mu.
Pisao covek "realno" o OP3 na temi a svi mi korisnici istog pisali smo NE realno, to radi i ovde.
Lik...

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Šta se palite na bataka - on u svakoj temi piše i pametuje
Sve je on telefone probao i koristio i neznam šta već
Treba ga ignorisati

S7 EDGE
E to brate, svaki telefon zna i sve ON zna, spamer obican a pritom i hejter.
Ne obazirati se na istog, resicete se problema, ja naucio na svojim greskama.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

14ab18f20c57e0f72f3a3a1b3df20d45.jpg
6c42c2d8764e3fbe5a5eca88be2a80f2.jpg

Prvi put da prebacim preko 5h Sot.
Avgust firmware. Mislim da je čak i battery drain u standby rezimu poboljšan u ovom update. Sve u svemu, zadovoljan [emoji4]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Najmanji problem ubaciti egipatski csc tj firmware...definitivno cu morati neki custom rom da ubacim i exposed; ili da krenem da kacim one ss kada sam izvlacio sot po 8h ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zezam se, mislim da moj sada zbog ROM-a ima italijanski csc. Bio je egipatski, sa sve hard-coded Ramadanom u kalendaru :D

Danilo, pazari pobratime više taj LG G5, vi'š da mu jeftina cena zamene ekrana. :D

Pozdrav svima, danas mi stigla 2 telefona s7 edge. E sad ako može neka preporuka za zaštitnu masku, nov sam ovde a telefoni mi deluju dosta nežni

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Pozdrav svima, danas mi stigla 2 telefona s7 edge. E sad ako može neka preporuka za zaštitnu masku, nov sam ovde a telefoni mi deluju dosta nežni

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Ultimateshield foliju sa obe strane tel i miran si.[emoji2]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
E ja danas zalepio Spigen foliju. Dosta je tanja od Ultimate Shield i nije "gumirana". Bukvalno se ne primećuje na telefonu.
Ono što je razlikuje i zbog čega je case friendly je to što se na oborenim stranama displeja spušta skroz do lajsne. Ako se dobro postavi, tačno se poklapa sa komplet staklom i futrola ide preko nje, zato je ne podiže.

@awaks, pisao sam moja iskustva sa Speck i Spigen futrolama. Speck sam koristio 18 meseci i na iPhone i odlično me je služio, sada na S7 edge imam dva Spigena od kojih jedan koristim i zadovoljan sam. Od mene imaš preporuku za ta dva brenda. Za ovo ostalo što se može naći na netu ne mogu ništa da kažem jer ih nisam koristio i nista od toga mi nije previše zanimljivo, a neću da dajem 20-30$ da bih testirao...

Sent from my SM-G935F

Moj iz mts navodno nije, ali nisam isprobavao sa drugim karticama.

Sent from my SM-G935F

Tih ne postuj to :D juce mi ispadne s7 edge bez futrole bez folije i ulubi se malo sa strane ona lajsna ali bas na ivici do ekrana. Bukvalno u dodiru sa ekranom znaci da je i ekran udario jako. Sreca pa je on preiveo :D

Samo 'naked',.....;) :d

Kreno' na svadbu, neka zurba, nisam zatvorio futrolu, ispade fon direktno na beton, sva sreca, udari na levu donju ivicu, malo se olubila metalna lajsna, valjda fon ima jos 'devet' zivota....:smoke:

Poslednja izmena:
I meni ispade S7 na parket juce. Sva sreca imao plastiku kao zastitu na ledjima. Nista se nije razbilo, jedino se malo cuje neki "visak delova" u gornjem delu telefona oko kamere :D, medjutim, sve radi normalno hvala Bogu. Jeste da me je probilo jedno hiljadu hladnih znojeva.... Dakle ovakvi telefoni su samo za vitrinu......

Poslednja izmena:
To gore kod kamere i kod mene se cuje,kontam da tako treba.
Nego koliko vredi ova garancija,stvarno imam zelju da potopim tel u vodu i da ga testiram? [emoji2]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
I meni ispade S7 na parket juce. Sva sreca imao plastiku kao zastitu na ledjima. Nista se nije razbilo, jedino se malo cuje neki "visak delova" u gornjem delu telefona oko kamere :D, medjutim, sve radi normalno hvala Bogu. Jeste da me je probilo jedno hiljadu hladnih znojeva.... Dakle ovakvi telefoni su samo za vitrinu......

To se cuje OIS nije to nista.

Nazad
Vrh Dno