On to tako uvek, ne zameri mu.Sad ovi korisnici što imaju telefon pišu sve NE realno, a ti pišeš realno jer nisi korisnik istog telefona![]()
![]()
![]()
Bravoooo![]()
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
E to brate, svaki telefon zna i sve ON zna, spamer obican a pritom i hejter.Šta se palite na bataka - on u svakoj temi piše i pametuje
Sve je on telefone probao i koristio i neznam šta već
Treba ga ignorisati
S7 EDGE
Ha ha ha, kralju, svaka čast [emoji1]Ne postoji dzabe na drugom forumu pojam "batakovanje"...![]()
Tacno mi dodje da kupim od tebe taj edgeZa bataka jedna avgustovska, Sygic radio 6h:45, ekran preko 7h, sve vreme na putu, Google Music radio preko bluetootha.
![]()
Tacno mi dodje da kupim od tebe taj edge![]()
Display broken? Galaxy Note 7/S7/edge, LG G5, HTC 10, iPhone 6s/Plus/SE official screen replacement prices
http://www.phonearena.com/news/Disp...SE-official-screen-replacement-prices_id80207
Ultimateshield foliju sa obe strane tel i miran si.[emoji2]Pozdrav svima, danas mi stigla 2 telefona s7 edge. E sad ako može neka preporuka za zaštitnu masku, nov sam ovde a telefoni mi deluju dosta nežni
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Svi su sim freemala pomoc,da li su telefoni uzeti kod operatera bili sim free?
Ćuti imao si sreče
Kupuj odmah kože i silikone![]()
Tih ne postuj tojuce mi ispadne s7 edge bez futrole bez folije i ulubi se malo sa strane ona lajsna ali bas na ivici do ekrana. Bukvalno u dodiru sa ekranom znaci da je i ekran udario jako. Sreca pa je on preiveo
![]()
I meni ispade S7 na parket juce. Sva sreca imao plastiku kao zastitu na ledjima. Nista se nije razbilo, jedino se malo cuje neki "visak delova" u gornjem delu telefona oko kamere, medjutim, sve radi normalno hvala Bogu. Jeste da me je probilo jedno hiljadu hladnih znojeva.... Dakle ovakvi telefoni su samo za vitrinu......
To se cuje OIS nije to nista.
Mozda nisi primetio, ali da, OIS zveckaNisam primetio to "zveckanje" ranije, nego tek juce, prilikom provere da li je telefon ostao citav odnosno da li ce, eventualno, nesto poceti "spontano da otpada" sa njega...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari