Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Za bataka jedna avgustovska, Sygic radio 6h:45, ekran preko 7h, sve vreme na putu, Google Music radio preko bluetootha.

20c3d814b97458f89dfe96e1f77734e7.jpg

Sad ovi korisnici što imaju telefon pišu sve NE realno, a ti pišeš realno jer nisi korisnik istog telefona :) :) :)
Bravoooo :)

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
On to tako uvek, ne zameri mu.
Pisao covek "realno" o OP3 na temi a svi mi korisnici istog pisali smo NE realno, to radi i ovde.
Lik...

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Šta se palite na bataka - on u svakoj temi piše i pametuje
Sve je on telefone probao i koristio i neznam šta već
Treba ga ignorisati

S7 EDGE
E to brate, svaki telefon zna i sve ON zna, spamer obican a pritom i hejter.
Ne obazirati se na istog, resicete se problema, ja naucio na svojim greskama.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

14ab18f20c57e0f72f3a3a1b3df20d45.jpg
6c42c2d8764e3fbe5a5eca88be2a80f2.jpg

Prvi put da prebacim preko 5h Sot.
Avgust firmware. Mislim da je čak i battery drain u standby rezimu poboljšan u ovom update. Sve u svemu, zadovoljan [emoji4]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Najmanji problem ubaciti egipatski csc tj firmware...definitivno cu morati neki custom rom da ubacim i exposed; ili da krenem da kacim one ss kada sam izvlacio sot po 8h ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zezam se, mislim da moj sada zbog ROM-a ima italijanski csc. Bio je egipatski, sa sve hard-coded Ramadanom u kalendaru :D

Danilo, pazari pobratime više taj LG G5, vi'š da mu jeftina cena zamene ekrana. :D

Pozdrav svima, danas mi stigla 2 telefona s7 edge. E sad ako može neka preporuka za zaštitnu masku, nov sam ovde a telefoni mi deluju dosta nežni

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Pozdrav svima, danas mi stigla 2 telefona s7 edge. E sad ako može neka preporuka za zaštitnu masku, nov sam ovde a telefoni mi deluju dosta nežni

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Ultimateshield foliju sa obe strane tel i miran si.[emoji2]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
E ja danas zalepio Spigen foliju. Dosta je tanja od Ultimate Shield i nije "gumirana". Bukvalno se ne primećuje na telefonu.
Ono što je razlikuje i zbog čega je case friendly je to što se na oborenim stranama displeja spušta skroz do lajsne. Ako se dobro postavi, tačno se poklapa sa komplet staklom i futrola ide preko nje, zato je ne podiže.

@awaks, pisao sam moja iskustva sa Speck i Spigen futrolama. Speck sam koristio 18 meseci i na iPhone i odlično me je služio, sada na S7 edge imam dva Spigena od kojih jedan koristim i zadovoljan sam. Od mene imaš preporuku za ta dva brenda. Za ovo ostalo što se može naći na netu ne mogu ništa da kažem jer ih nisam koristio i nista od toga mi nije previše zanimljivo, a neću da dajem 20-30$ da bih testirao...

Sent from my SM-G935F

Moj iz mts navodno nije, ali nisam isprobavao sa drugim karticama.

Sent from my SM-G935F

Tih ne postuj to :D juce mi ispadne s7 edge bez futrole bez folije i ulubi se malo sa strane ona lajsna ali bas na ivici do ekrana. Bukvalno u dodiru sa ekranom znaci da je i ekran udario jako. Sreca pa je on preiveo :D

Samo 'naked',.....;) :d

Kreno' na svadbu, neka zurba, nisam zatvorio futrolu, ispade fon direktno na beton, sva sreca, udari na levu donju ivicu, malo se olubila metalna lajsna, valjda fon ima jos 'devet' zivota....:smoke:

Poslednja izmena:
I meni ispade S7 na parket juce. Sva sreca imao plastiku kao zastitu na ledjima. Nista se nije razbilo, jedino se malo cuje neki "visak delova" u gornjem delu telefona oko kamere :D, medjutim, sve radi normalno hvala Bogu. Jeste da me je probilo jedno hiljadu hladnih znojeva.... Dakle ovakvi telefoni su samo za vitrinu......

Poslednja izmena:
To gore kod kamere i kod mene se cuje,kontam da tako treba.
Nego koliko vredi ova garancija,stvarno imam zelju da potopim tel u vodu i da ga testiram? [emoji2]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
I meni ispade S7 na parket juce. Sva sreca imao plastiku kao zastitu na ledjima. Nista se nije razbilo, jedino se malo cuje neki "visak delova" u gornjem delu telefona oko kamere :D, medjutim, sve radi normalno hvala Bogu. Jeste da me je probilo jedno hiljadu hladnih znojeva.... Dakle ovakvi telefoni su samo za vitrinu......

To se cuje OIS nije to nista.

Vrh Dno