Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Definitivno 24h posle novog update-a telefon drasticno fluidniji i brzi, ako je to ikako bilo moguce [emoji4]
Bateriju ne smem jos da komentarisem [emoji16]

Kod mene jos uvek ništa
Jel još neko ima Nordic?

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Sad sam i ja proverio, stigo i meni, ja sam isključio auto check pa mi zato nije stiglo dok nisam sam proverio... Bogami, 212MB, to je dosta izmena.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja uzeh od druga koji i radi preko,sa neke je mreze.Hteo bi da mu ubacim cist rom, da mi se ne pali sa logom te mreze.Bojim se da ne izgubim imei kao na s3 sto mi se desilo jednom.Jeel imao ko problema na forumu,na s7/s7 edge konkretno?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kad ga rutujem kojim programom radite bekap imei broja?

Imaš više aplikacija, ja obično sa TWRP iz recovery-a

Poslednja izmena:
I ja cu sa njim :).Hvala

Sa root-om je sve lako :) Resenje se pojavilo posle dva dana, a mi sto cuvamo garanciju moramo da cekamo da to resi ili Samsung ili Google...

Biće da je to izuzetak a ne pravilo. Njima je u interesu da prvo provere Knox i ako je okinuo da ti naplate servisiranje tj da ne uvaže garanciju.

Sent from my SM-G935F

Nisam siguran da toliko gledaju, a ako ga ubiješ ne verujem da će videti...
Da je samsung hteo da ga zaključa bez čačkanja, zaključao bi, ne bi ni mogli da okinete knox, root ne bi ni postojao kao za neke modele sa mreže, jednostavno nemoguće iako su ljudi davali silnu lovu ako neko uspe da razbije. Samsung je ostavio izbor da okine knox ko želi.

Sinoć ugasim telefon, i jutros kad sam ga upalio opet pokrene onu optimizaciju aplikacija , doduše samo za njih 7, kao što radi na kraju procesa ažuriranja. Što se tiče avgustovskog firmera čini mi se da su sredili neke stvari. Sad su mi i android sistem (19%) i Android OS (14%) koliko toliko normalni. Ove vrednosti nisam imao od aprila. Na julskom firmeru Android OS mi se kretao od 35% do 50℅ što se odražava i na bateriju. Što se brzine i fluidnosti tiče nisam ništa primetio jer je i pre apdejta bio brz.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Poslednja izmena:
Ono što sam ja zapazio je da nakon update-a telefon više ne hvata LTE u stanu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nova stock galerija mi se nikako ne svidja.

Sent from S7

995bedc22f08b3ef79757cf7d7729794.jpg

I ispod su slike [emoji3]

By the way sinoc dva puta fail preko odina i zakuca na download modu nista nije radilo. Srećom prethodno urađen full backup preko switch-a, odrađen emergency firmware recovery i još dobijem nov update.

Poslednja izmena:
Sinoć ugasim telefon, i jutros kad sam ga upalio opet pokrene onu optimizaciju aplikacija , doduše samo za njih 7, kao što radi na kraju procesa ažuriranja. Što se tiče avgustovskog firmera čini mi se da su sredili neke stvari. Sad su mi i android sistem (19%) i Android OS (14%) koliko toliko normalni. Ove vrednosti nisam imao od aprila. Na julskom firmeru Android OS mi se kretao od 35% do 50℅ što se odražava i na bateriju. Što se brzine i fluidnosti tiče nisam ništa primetio jer je i pre apdejta bio brz.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka
Urekoh ga. Opet su podivljali...oba

Meni android system uvek bude oko 25-30% ali na kraju Sot oko 5h bude uvek nekad i 6.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Android sistem 22 a os android 30

Na trece punjenje baterija po meni slabija nego na julskom, ali praticu jos...

Nikada nece update doneti boljitak kod njih, uvek ima neka muka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

^reče onaj koji ne koristi duže vreme Samsung :D
Kod mene posle par dana deluje kao da je bolje stanje sa baterijom. Telefon radi jednako dobro ili možda za nijansu bolje u odnosu na julski (nisam od onih koji vide frejmove pa ne mogu da kažem da li ima ili nema gubitak istih).
Nego, čini mi se da brže otvara kameru na dvoklik gde god da se nalazim.
Čekam da mi stigne ovih dana memorijska kartica pa da vidim kakvo će stanje sa njom biti.

Sent from my SM-G935F

Ne koristim ali imam kontakt vrlo cesto. :)
Poznat je Samsung po dobrim update-ovima. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno