Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa swich služi za prebacivanje raznih sadržaja sa jednog na drugi telefon kad uzmeš novi fon pa prebacuješ sa starog
Idi manualno na proveru

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Poslednja izmena:
Aj ko je instalirao novi update neka pise kako je stanje sa baterijom...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja ga imam par dana, na custom ROM-u doduše, ali nemam nekih promena, pa sumnjam da ćete i vi.

To za bateriju možemo da ti kažemo tek posle par ciklusa. Ovako za par sati teško da bilo ko može da da neku informaciju koja odražava pravo stanje stvari. Za sada je sve ok, jedino sto mogu da ti kažem jeste da ne curi nigde, a koliko će izgurati to ti javljam kroz par dana.

Koliko sam skontao, od promena je tu Samsung cloud, nešto izmenjena galerija, u kameri sad možeš da ideš levo-desno i odeš u meni gde biraš koji mod koristiš odnosno odeš u galeriju. Za always on displej nisam skontao ništa novo od podešavanja. To je to čini mi se. Ako je još neko nesto primetio, neka gukne :D

Sent from my SM-G935F

Opalio sam ga i ja nek' ide zivot. Galerija nova mu je uzas, makar meni. I deluje mi da mnogo fluidnije radi telefon...to su utisci za prvih 15 min koriscenja...

I meni deluje da jako lepse radi tel sa ovim zadnjim updatom,da ga ne ureknem.[emoji4]

Vi koji ste dobili update za koje regione su vam telefoni?
Moj je Nordic i nema još ništa

S7 EDGE

South Eastern Europe

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kod mene je isto SEE,uzet mob u Vip-u.

Ako sam dobro skontao, meni je DE/Germany, ali nema jos update-a.

4a3180233fc65d1e63f3fba9b746c07d.jpg

Ovo 7.0?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Izvinjavam se na glupom pitanju, ali nisam upucen. Koji je to update uopste, 6.0.2 ili neki drugi? Koliko sam do sada citao po netu, 7.0 nece za Samsung jos...

F*ck :D

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

I dalje 6.0.1 samo security izmenjen

Drustvo, postoji li negde neko dobro staklo za S7E , da se lepo zalepi i tako to :)
Bacih 3 komada do sada :-(

Fora je sto je lepljivi deo samo na obodu stakla. To prave kako ne bi bilo "rainbow" efekta tj da se svetlo ne prelama i da ne vidiš sve dužine boje. Postoje dobra stakla, ali je problem što nisu kompatibilna sa kejsovima isto kao što i većina folija nije. Pričam o kejsovima na kojima su zakrivljene strane lako dostupne i koje ne nagrde izgled telefona, a pri tom su kvalitetna i dobra zaštita.
E sad, lepak je na ivici stakla, a futrola dolazi bas dotle dokle staklo dobacuje i postoji u tom nekom delu milimetra preklapanje. Čim futrola sklizne sa stakla/folije, počeće da je podiže i eto ti problema.
Rešenje je ili da zalepiš foliju koja je kompatibilna sa futrolom ili da staviš staklo i foliju pozadi a telefon u neku od "torbica".

Sent from my SM-G935F

Ne znam za s7 edge ali ja imam za moh s6 edge + staklo koje se lepi celom povrsinom i odlicno prijanja za ekran,ne verujem da nema takvo za s7 edge
Jeste da ekran gubi malo na ostrini i da se na suncu tj jakkme svetlu pravi malo duga efekat ali ne utice na rad telefona niti je nesto previse strasno kako se prica
Kada pomislim da stitim bar jedno 250e moguce stete nije strasna cena
Druga varijanta neki flip case i obicna folija nema trece ,stakleni modeli,zakrivljeni ekrani i to je ta famozna mana prelepih telefona

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Fora je sto je lepljivi deo samo na obodu stakla. To prave kako ne bi bilo "rainbow" efekta tj da se svetlo ne prelama i da ne vidiš sve dužine boje. Postoje dobra stakla, ali je problem što nisu kompatibilna sa kejsovima isto kao što i većina folija nije. Pričam o kejsovima na kojima su zakrivljene strane lako dostupne i koje ne nagrde izgled telefona, a pri tom su kvalitetna i dobra zaštita.
E sad, lepak je na ivici stakla, a futrola dolazi bas dotle dokle staklo dobacuje i postoji u tom nekom delu milimetra preklapanje. Čim futrola sklizne sa stakla/folije, počeće da je podiže i eto ti problema.
Rešenje je ili da zalepiš foliju koja je kompatibilna sa futrolom ili da staviš staklo i foliju pozadi a telefon u neku od "torbica".

Sent from my SM-G935F
Upravo to.... :-(
Nilikin stisne sa strane staklo i na sredini 1mm lufta..... uzas.....

Vrh Dno