Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ne mora da znači da je hardverski problem. Kažem, ja bih sa sammobile skinuo i onda sve polagano. Nikakvi drugi sajtovi, isključivo odande. Ako i posle toga budeš imao problem, onda u servis.

Sent from my SM-G935F

Ne mora da znači da je hardverski problem. Kažem, ja bih sa sammobile skinuo i onda sve polagano. Nikakvi drugi sajtovi, isključivo odande. Ako i posle toga budeš imao problem, onda u servis.

Sent from my SM-G935F
99% sam siguran da je hardverski problem u pitanju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

I ja isto mislim, obzirom da se greje oko power tastera kada se zamrzne.
Ima još jedna čudna stvar, kada ga ostavim ugašenog posle zamrzavanja/resart loopa ( nema pravila , nekada se restartuje, nekada ostane zamrznut beskonačno dugo) nekih par sati, telefon radi normalno i ceo dan,
ali je dovoljno da ga restartujete jednom i opet se javi isti problem.
Radio sam flash preko smart switch-a ( downlodovao je firware, pretpostavljam sa samsung servera). Pretpostavlljam da je to isti flash kao kada bih to uradio sa Odin-om.

Onoliki хajп oko Qualcommovog QuickChargea i kako ga nema na Exynosu, već samo na SD-u, a niko nije spomenuo da Exynos ima Adaptive Fast Charging.

http://www.samsung.com/ie/support/skp/faq/1074414

Sve hoću da pogledam kako se tačno zove i da li me oči varaju ili mi se telefon zaista puni mnogo brže od prethodnog, i sad vidim da obrni okreni svaki S7, nebitno na procesor, ima ustvari fast/quick charging.

Da ali koliko znam xposed ne moze na stock kernel, a nemam vremena ni volje da flesujem sve iz pocetka.

Nikad nije trebao custom kernel za xposed. To si nesto pomesao.

Nista, ako samo treba da fleshujem neki zip iz recoverija to je najmanji problem onda. Bio sam ubedjen da treba specijalni kernel.

Onoliki хajп oko Qualcommovog QuickChargea i kako ga nema na Exynosu, već samo na SD-u, a niko nije spomenuo da Exynos ima Adaptive Fast Charging.

http://www.samsung.com/ie/support/skp/faq/1074414

Sve hoću da pogledam kako se tačno zove i da li me oči varaju ili mi se telefon zaista puni mnogo brže od prethodnog, i sad vidim da obrni okreni svaki S7, nebitno na procesor, ima ustvari fast/quick charging.

Ne znam koji su te izvori zbunjivali povodom te priče, ali mi smo davno u ovoj temi konstatovali da većina nas ima Exynos i komentarisali oko isključenja te opcije, eventualne štetnosti po bateriju... Dakle, podrazumevalo se da postoji... :)

Bili su u fazonu Exynos malo brži, malo štedljiviji, ali nema quick charge, pa ja tako prihvatio da nema kad sam ga uzeo.

Ako se na brzom punjenju napuni za skoro 2h, koliko mu treba na normalnom?

^ Ja sam brzo punjenje nakon par dana od nabavke telefona isključio, nije mi baš nužno, pa se ne sećam kakvi su bili "rezultati", ali mislim da je 2 sata puno, zapravo adekvatno za redovno punjenje.

Biće sigurno - pustili su u USA, Italiju i Indiju zasad

S7 EDGE

Bili su u fazonu Exynos malo brži, malo štedljiviji, ali nema quick charge, pa ja tako prihvatio da nema kad sam ga uzeo.

Ako se na brzom punjenju napuni za skoro 2h, koliko mu treba na normalnom?

Upravo sam imao priliku da ispratim - potpuno istrošena baterija, telefon ugašen, "normalno" punjenje > 105 minuta do 100%

Na fast cable charging to bi svakako trebalo da ide brže.

Hmm, onda sam ja nešto pogrešno izračunao, hvala :)
1h:45min, ne treba mi brže, isključiću i ja sada fast.

Jel moze neko da okači svoj setup, šta je disable - ovao sa EZ package disabler?

Sent from S7

Ja nista tu nisam dirao :)

Nisam ni ja. Niti vidim neku preveliku potrebu da se tu nešto čačka, osim ako baš imaš problem sa baterijom.

Sent from my SM-G935F

Stigao avgustovski firmwarw

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Da, stigao je i meni jutros ota, na mts-u sam. Pre dva dana se mogao skinuti sa sammobile za see. Na telenoru je stigao par dana ranije, samo ne znam koji je fw tj region na njihovim telefonima.

Sent from my SM-G935F

Meni na telenoru još nije stigao.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja jos nemam-jel ide samo OTA?
Ili može i preko Samsung Switch?

S7 EDGE

Stiglo stiglo. [emoji2]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

OTA ili Kies. Switch ne služi za ažuriranje

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Ja se sećam od prošle godine kada sam imao s6 edge da nije moglo preko KIES i da me stalno prebacivao na SWITCH

S7 EDGE

Vrh Dno