A nije los.Učlanih se i ja u 'družinu crne sedmice' (al' obične, pošto mi je edge, pa onako... [emoji133] [emoji130]) [emoji1]
P.S. LG G4 ide brzo u oglase, pa koga interesuje...
Sent from my SM-G930F
Kupio sam tri telefona u telenoru zakljucno sa s6 nijedan nije bio zakljucanHahaha, lepo me nasmejao. Telefoni su zaključani na njihovim mrežama sve dok ne istekne ugovorna obaveza, onda im tražiš kod za deaktivaciju mreže, i ovo tvrdim 100% da je tako. Kod svih operatera je isti slučaj.
A za koje ti je trziste fon? Moj je SEE ne znam jel sme da se ubacuje drugi fw za neko drugo trziste?Otkad sam ubacio onog Meksikanca na moj edge, telefon se preporodio, u smisli baterije, pre nedelju dana mi stigla jos neka sigurnosna zakrpa, uglavnom nemam nikakvih primedbi.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Isto see, Telenor telefon, samo ostavis tvoj css, vrti 20-30 strana u nazad videces da je nas par diskutovalo, imas link na xda i sve ti pise tuA za koje ti je trziste fon? Moj je SEE ne znam jel sme da se ubacuje drugi fw za neko drugo trziste?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Aha znam kako treba...nego moja jedina greska je sto nisam backup uradio telenorovog fw pre nego sto sam se poigrao sa Odinom i sad se kajem...onaj fw je radio toliko dobro da to nije normalno i onda sam se pravio pametan hocu ja da se igram i ubacim clen april sad radi sve full ali nije kao onaj fw kad sam uzeo fon u telenoru...[emoji1] [emoji1] [emoji1]Isto see, Telenor telefon, samo ostavis tvoj css, vrti 20-30 strana u nazad videces da je nas par diskutovalo, imas link na xda i sve ti pise tu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Danas mi stigao s7 edge iz vipa. Lik koji radi u radnji mi je rekao da vip od ove godine ne zakljucava vise telefone i da je to sada takav stav te kompanije bez obzira da li su to flagsip telefoni ili ne. Za svaku pohvalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari