Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Active spec leak reveals new screen-size, battery details

Galaxy-S7-Active-pics.jpg

U ovoj boji deluje skroz ok, nije za svakoga naravno ali bre ovo je top hardver spakovan u prilicno dobro zasticeno kuciste sa 4k mAh navodno. Samo taj TW da me ne nervira..

Steta sto ce izgleda biti samo snapdragon verzija. Trajace to dosta ali exynos + 4k mah na 5.1 inca bi bilo savrseno

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Prvo punjenje. Od uobičajenog korišćenja razlika je u jedno sat vremena igranja NFS:NL

fb39289d9ae2ea8f4080dd444d7994a9.jpg

8e3f6ac0a4bdfb02254cb53995ea4bc2.jpg

Poslednja izmena:
Jel zna neko da li je s7 edge u mts-u zakljucan na njihovu mrezu ili nije?

Zasto tvrdis kad nema pravila?

Послато са SM-G935F

Ako uzima telefon u nekom paketu/ugovoru, telefon će biti zaključan na njihovoj mreži. Jedino možda postoji mogućnost da ga uzme kao sim free ako iskešira punu cenu telefona kod njih, što je jako mala verovatnoća da će bilo ko to uraditi.

Nije istina! Najcesce su sim free 80% bez obzira dal je za kesh placen ili uz tarifu neku.

Послато са SM-G935F

Nista onda videcemo od ponedeljka kad stigne. Hvala u svakom slucaju.

Hahaha, lepo me nasmejao. Telefoni su zaključani na njihovim mrežama sve dok ne istekne ugovorna obaveza, onda im tražiš kod za deaktivaciju mreže, i ovo tvrdim 100% da je tako. Kod svih operatera je isti slučaj.

Poslednja izmena:
Nema pravila, čak šta više veća je mogućnost da nije zaključan ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Moj S7 kupljen u telenoru nije zaključan na telenor. Kao ni ženin s6..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Moram da kazem da je zelen jos uvek :)

Послато са SM-G935F

Hahaha, lepo me nasmejao. Telefoni su zaključani na njihovim mrežama sve dok ne istekne ugovorna obaveza, onda im tražiš kod za deaktivaciju mreže, i ovo tvrdim 100% da je tako. Kod svih operatera je isti slučaj.
Apsolutno netacno, u zadnje vreme vise je otkljucanih telefona nego zakljucanih...pricam striktno o s7 i edge.

Grešiš - iz vipa su svi bolji otkljucani u zadnje vreme zato što im je skupo da ga zakljucavaju-to ti govorim zato što znam coveka koji radi na tim stvarima
Čak sam imao i imei brojeve nekih flagshipova pre nego što su se pojavili u pre-order
Za mts je slično s i u telenoru u zadnje vreme ima dosta otkljucanih telefona - tako kažu ljudi koji su kupovali i sa paketom i bez

LG V10

ae619c9ad985b3403f33f740851ad5d6.jpg

Poslednja izmena:
Razumeju se oni u telefone kao Marica.....

Послато са SM-G935F

Kakva je sada ovo 'pink' boja što se pojavila u Telenor ponudi za s7 edge? To je isto što i gold? :)

Neki inside info iz telenora, kada će siva, bela?

Moja iskustva, Note 4 iz Telenora otključan, lg g4 iz Vip-a otključan, meizu mx4 iz Telenora otključan. Šta više nisam odavno video da je neki android zaključan. Iphone mislim da je zaključan. Verovatno im je i cimanje da se smaraju sa traženjem koda od proizvođača posle i jeftinije im je...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Lažu oz mts-a. Oni prvi nisu bili zaključani jet je kutija bila sealed

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Maybe. Moj s5 iz mts je bio zaključan ali kutija nije bila zapečaćena. S7 ne verujem a i mrzi me da probam a nemam telesmor ili vip nano sim sve i kad bih hteo

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Svi su otkljucani - ne isplati im se da zakljucavaju

LG V10

G2 iz vipa otkljucan, G2 od brata pola godine kasnije kupljen u vipu istu zakljucan. Nema pravila. A ti u mts podrsci nemaju pojma nista, pricaju kako im je naredjeno.

Note3 телесмор - откључан. Јесте било давно, али свеједно.

Ajde da temu pretvorimo u otključan vs zaključan pa 3-5 godina unazad? :)

Svi legalno uvezeni S7 i S7 edge kod nas su open market code te otključani.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrh Dno