-According to PhotoRumors, Samsung is working on a brand new 1/1.7-inch CMOS camera sensor with an aperture as wide as ƒ/1.4. The new sensor could have a resolution of anywhere between 18-24 megapixels. The company is also working on a new compact 1/2.3-inch camera sensor.
-Samsung is really focused to improve the smartphone camera and they have a very aggressive roadmap They are working on a new compact 1/2.3" sensor (the S7 has a Sony 1/2.5" sensor). The goal seems to be a camera phone with 1/1.7" sensor and a lens module with f/1.4 aperture.
-Future smart phone cameras will inherit a new interface based on the NX.
Kako vam se ponasa led indikator sto se tice boje ? Kod mene recimo za Viber i yahoo mail boje su pomesane nije ljubicasta.
I ja se kontam da je skinem...
Ali one edge to edge se odlepljuju
Ovako, bar malo da zastitim, a estetika - neka trpi.
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Delimo misljenje. Skroz si mu narusio estetiku.Iskreno mislim da si unakazio telefon na svaki moguci nacin, no dobro ukusi se razlikuju...
Kakva boja? Kesiranje, kao sto vidis, vise niko ne pominje. U pocetku je bilo price dok nismo potvrdili stanje. A ne vidim sta tebe pogadjaju nasi komentari i to sto smatramo da je covek ubio estetiku futrolom.Batak, LazaNs, keširanje, boja... Moze li neka druga mana da se nadje?
A o ukusima ne vredi raspravljati, ne znam zasto se uopste i potezu te teme.
Imam istu, top je.Stigla mi je kožna futrola Pierre Cardin za S7 Edge.
U pitanju je prava koza, futrola je izuzetno kvalitetna, atraktivna i odlican je grip.
Takodje mi se dopada to sto vise nemam problem sa slucajnim pritiskanjem "edge" dela, kao sto sam imao sa Nillkin Nature.
Tople preporuke!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari