Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Zadrzao je YT u kombinaciji sa svim tim otvorenim aplikacijama? Koliko dugo ga drzi bez reloada?

Xperia Z2
Da, drzao je youtube. Pa nisam probao koliko dugo, znam da sam provrtio dva kruga sa 13 aplikacija i jedinu koju je reloadovo je ebay, sve ostalo je drzao.

@ Emix - Ma ja najvise pljujem onaj telefon koji imam, ako za to imam razloga ;) Za ovaj stvarno nemam zamjerki. Brzina, kamera, baterija, izrada, ekran, sve je super.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zna li neko gde se moze kod nas kupiti originalni Leather cover?

http://techbox.dennikn.sk/wp-content/uploads/2016/03/Samsung-Galaxy-S7-Leather-Cover-03.jpg

Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Ja uzeo ovaj na ebay, odlican je :)
719381e766a0c2d864459dd18a6b9e01.jpg

Objasnjenje u 2 recenice. :D

@whiplasher Mislim da nema potrebe da bilo sta snimas i bilo kome dokazujes. Na YT ima mali milion klipova o tome kako Exynos verzija radi i sto se brzine i sto se multitaskinga tice, sve je vec receno i ispricano.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

^ Bas je Primal, steta sto nije dlakava, bas bi mu legle.

Jedina baterija koju nisam uspeo da s****m za 10-12 sati sta je radjeno na njemu... drkanje oko opcija sta sve kako i gde *** imam ga drugi dan znate o cemu pricam

9bf42f157feef17e0e445983bb1e3557.jpg

Malio igrice malo yt malo slusanja muzike na netu vecim delom dana team viewer wifi konstantno sve vreme ....ja sam odusevljen

Napominjem nije bilo ukljuceno brzo punjenje stavljen je pre koriscenja preko noci da se puni na normalno osvetljenje je bilo na auto

Poslednja izmena:
Koliko sota imaš? Sjajnu stvar su uradili sa s7/e...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

6:58

Mobilni net jako malo jer sam vecim delom bio kuci na wifi prikacen osvetljenje na auto

f129178732dc3778639f6ec2ed20ab49.jpg

6af617283aa32b62aae78b373d484a74.jpg

Poslednja izmena:
Kapa dole još jednom :) ispravili su sve što su sje6ali na s6/e....

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ovo je nezamislivo sa xperia sp koji sam imao pre edge koji ima jako solidnu bateriju mislim da bese 2600mah sam kao i sa svakim drugim telefonom viseo na punjacu smejale se kolege ubica za bateriju jer zbog mininga moram *** da nadgledam masine preko tv jurim po oglasima kartice non stop ako iskrsne nesto povoljno da ugrabim itd mislio da ga utopim za par gpu- a da pojacam malo snagu ali definitivno necu ovo je vrh :)

Baterija je odlicna, tu nema govora. Bitno je da moze da izdrzi cjelodnevno terorisanje telefona, navece svejedno ide na punjac. Ovo je prvi fon posle duzeg perioda da je izdrzao cjelodnevni boravak na vikendici. Ni Note 4, S6, P8 nisu mogli, a o V10 i Flex 2 da ne pricam. Znaci 100% osvjetljenje, 100njak slika, video, mobile data uz tapatalk viber sat facebook-a preko chrome-a itd. I nisam juce uspio da ga ubijem, oko ponoci je ostalo 17%. Prije njega to mi je uspjelo sa Z3 i 1520 lumia. Po autonomiji rekao bih da su tu negdje.

Poslednja izmena:
Baterija je odlicna, tu nema govora. Bitno je da moze da izdrzi cjelodnevno terorisanje telefona, navece svejedno ide na punjac. Ovo je prvi fon posle duzeg perioda da je izdrzao cjelodnevni boravak na vikendici. Ni Note 4, S6, P8 nisu mogli, a o V10 i Flex 2 da ne pricam. Znaci 100% osvjetljenje, 100njak slika, video, mobile data uz tapatalk viber sat facebook-a preko chrome-a itd. I nisam juce uspio da ga ubijem, oko ponoci je ostalo 17%. Prije njega to mi je uspjelo sa Z3 i 1520 lumia. Po autonomiji rekao bih da su tu negdje.

Kako poredis Lumiu sa ovim telom ovako u celini?

Ja sam vec godinama bio na Windowsu i sada na S7 edge. Iskreno , android ima prednosti sa aplikacijama i jos nekim stvarima ali imam i nekih zaljenja za windowsom i sto nisam ostao pri Lumia 950 kad sam se odlucivao za novi telefon sada.

Sta ti nedostaje na Androidu u poredjenju sa Windows-om?

I navika tu igra bitnu ulogu, neki OS ti prosto "legne" i naviknes se na isti sa svim njegovim nedostacima i prednostima koje ima. Posebno nakon duzeg perioda koriscenja.

Poslednja izmena:
@ MICRO V91 - Pa sad vec nista. U to vrijeme 1520 je nudio mnogo dobru kameru i bateriju broj 1. WM kao os meni licno je neuporediv sa novijim androidima. Sto se tice stabilnosti i rada je super, samo podrska nula bodova. Viber i whats su se gasili sa gasenjem ekrana i tako sto nekih gluposti i bug-ova. Android je mnogo lakse za optimizovat za licnu upotrebu. Pogotovo S7 koji je krem ;)
Posle V10 malo sam gledao review 950 (XL) ali sta znam, nisam se pronasao.

Sto se tice stabilnosti i rada je super, samo podrska nula bodova

WP je izuzetno stabilan OS, W10m je raspad prepun bagova i problema.

Ja kad sam uzeo 950xl mislio sa da ce mi se raspasti u ruci. A mogao sam ga uzeti za 350e nov.

Nije april update bas upropastio exynos. Evo posle pola dana poprilicnog koristenja telefona. Baterija je i dalje odlicna.
uploadfromtaptalk1460922804531.jpguploadfromtaptalk1460922809833.jpg

3c7085a9a26397484bcf98e4aea65988.jpg

fcb3d5b2810d7ad40db1d2848885bec4.jpg

Obicno ne idem ispod 15% ali sam bio na navigaciji a nisam imao punjac.
E sad koliko je dobra procenite. Zadnja 2 dana mobile data,osim uvece wifi.

Obzirom da si bio na mobile data, mislim da je ovo suoer. Dva dana koristenja, pri tome koliko vidim chrome, viber, pretpostavljam da imas jos nekoliko sinhornizacija. Jos ako je bilo upotrebe napolju po danu, na auto osvjetljenju, mislim da rijetko koji tel moze danas toliko.
Meni je taj poslednji update vise u ocima nabio sliku lose baterije, iako u praksi nije. Cini mi se da je to samo zbog toga sto pise da za android system ide preko 15% usage, mada ja konstantno ostvarujem iste rezultate od pocetka.

Poslednja izmena:
Skupo, preterase ga! Zato im i ostaje neprodato, kao slucaj skoro u Vipu bilo ciscenje, rasprodaja originalnih futrola za relativno starije modele, tipa note4, note3, s5 itd - po 100-200din!

Inace, vrlo zadovoljan baterijom na S7 Edge!
09ef75b45635df7e66815f9e8b6b6e9c.jpg

8b46e8a256bd4d605da07ca6b3733483.jpg

99d667907d99b1fc216c01801520e07b.jpg

a7c28165038d2d981184fc6343eba873.jpg

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Ja sam futrolu nabavio na mobilefun.uk
Imaju bas veliki izbor.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

S7 EDGE brutalnu bateriju ima kao i kameru,jedino mi smeta staklo pozadi tačnije otisci se jako vide ponovo.

Sent from my D6503 using Tapatalk

S7 EDGE brutalnu bateriju ima kao i kameru,jedino mi smeta staklo pozadi tačnije otisci se jako vide ponovo.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Neznam koju si boju uzeo ali na crnoj se ne poznaje nesto mnogo .kad sam isao u telekom da vidim zlatni ono je nedaj boze nikom ko da imas ogledalo u ruci svaki otisak se primecuje ma kilometar

Vrh Dno