Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Sad zamislite glas Morfeusa - welcome... to the Samsung world :smoke:

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1460745422869.jpguploadfromtaptalk1460745428820.jpguploadfromtaptalk1460745434039.jpg
I sta dalje da kazem. Ja sam kriv. Al *** smetalo mi je ovo sa ekranom.

Poslednja izmena:
@hunder obecavam da necu raditi update na note 5 dokle god je kod mene!...ili ne procitam/vidim na netu da svi hvale unapredjenje po pitanju autonomije (citaj nikad).
Btw vec sam javio svim kolegama da ne rade update na 7 seriji niposto!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Rekoh da skace android system sa updateom. Evo kod mene stanje. Auto osvjetljenje i poprilicno terorisanje telefona.
uploadfromtaptalk1460747019166.jpguploadfromtaptalk1460747025590.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel ista situacija na S820 verzijama? Mozda su namerno skrljali bateriju na Exynosima zbog Amera...

Pa sta znam, meni i dalje izvlaci preko 6h sot na nekih 16tak sati usage. Nije toliko srozana, barem mi se tako cini. Mozda nekih 10%, ne vise.

Jel ista situacija na S820 verzijama? Mozda su namerno skrljali bateriju na Exynosima zbog Amera...

Ma daj nema sanse da namerno upropastavaju stanje. Izbacaju ispravke i promene nekad nesto poprave na racun necega drugog itd. Tako to ide.

[YOUTUBE]Dh-u7kyyw98[/YOUTUBE]

LG G5 sa S820 odrao S7E sa S820, znaci ipak nije qualcomm-ov soc bas toliko djubre nego je Samsung lose optimizovao TW za snapdragon verziju. Exynos S7/E je verovatno bar malo brzi od G5.

Mozda ce sad sofverski osakatiti i Exynos S7/E, cisto da ih izjednace sa SD, da se ne naljute Ameri :d

Poslednja izmena:
Kod mene je update iskljucen i na pamet mi ne pada da vise instal update dok ne prodje barem mjesec dva :)

Pa ovo je tuzno. Ovakvo ponasanje telefona u ovom cenovnom rangu je porazavajuce.

Xperia Z2

To sto nije zadrzao nista u memoriji, vec je sve otvarao ponovo.

Xperia Z2

[YOUTUBE]Dh-u7kyyw98[/YOUTUBE]

LG G5 sa S820 odrao S7E sa S820, znaci ipak nije qualcomm-ov soc bas toliko djubre nego je Samsung lose optimizovao TW za snapdragon verziju. Exynos S7/E je verovatno bar malo brzi od G5.

Mozda ce sad sofverski osakatiti i Exynos S7/E, cisto da ih izjednace sa SD, da se ne naljute Ameri :d
Ne nego je samsung to namerno uradio,tj namerno neoptimizovao qualcomm. Da na licnom primeru pokazu kako je s820 djubre i time uzdrmaju konkurenciji koja redom koristi s820 a da sa druge strane exynos trijumfuje u istom telefonu. Stari su to kulovi[emoji3]

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Što se tiče čuvenog mt upravo sam malo analizirao situaciju. Viber i whatsapp startovani juče su ostali otvoreni u kontaktima sa kojima sam se dopisivao i bez problema im šaljem poruke koje uredno stižu. Intesa mobi takođe posle logina radi, ne reload-uje ponovo. Here maps je uredno opet pokazao tačno gde se nalazim, bez reload-a, internet otvorio blic ali refresh-ovao stranicu sa novim vestima. Digitron (ako uopste znači) kucam cifre odmah, i tako dalje. Lično, vrlo sam zadovoljan nemam još nijednu igricu ali proveriću i to pa javljam.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kod mene drzi 10-13 aplikacija bez izbacivanja. Igre ne igram, to nisam probao. Jedino sto ponovo otvara je ebay i to je to.

Svi ste na exynosu :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bacao sam ranije screen, oko 800-900 mb puni. Snimio bi video, al nemam cime.

Pa tako nesto, youtube, gmail, tapatalk, viber, galerija, whats, calendar, calculator, chrome, olx pik, onedrive, music, files, itd... Pokretao sam ono sto koristim. Znam da je bilo 800-900 mb.

Poslednja izmena:
Az Screen recorder ipak ne može da kešira :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Pa recu to ovako, posle 6 promjenjenih telefona od marta 2015te, i cinjenice da se ni jedan nije zadrzao duze od 2 mjeseca, ovaj ne mislim mijenjati.

Pa tako nesto, youtube, gmail, tapatalk, viber, galerija, whats, calendar, calculator, chrome, olx pik, onedrive, music, files, itd... Pokretao sam ono sto koristim. Znam da je bilo 800-900 mb.

Zadrzao je YT u kombinaciji sa svim tim otvorenim aplikacijama? Koliko dugo ga drzi bez reloada?

Xperia Z2

Ne razumem čemu pljuvanje. Telefon je odličan, a ko misli da je ****** neka lepo izvoli u neku drugu temu. Nama koji ga posedujemo je sjajan.

Ne razumem čemu pljuvanje. Telefon je odličan, a ko misli da je ****** neka lepo izvoli u neku drugu temu. Nama koji ga posedujemo je sjajan.

Objasnjenje u 2 recenice. :D

@whiplasher Mislim da nema potrebe da bilo sta snimas i bilo kome dokazujes. Na YT ima mali milion klipova o tome kako Exynos verzija radi i sto se brzine i sto se multitaskinga tice, sve je vec receno i ispricano.

Vrh Dno