Jel ista situacija na S820 verzijama? Mozda su namerno skrljali bateriju na Exynosima zbog Amera...
Pa ovo je tuzno. Ovakvo ponasanje telefona u ovom cenovnom rangu je porazavajuce.
Xperia Z2
Ne nego je samsung to namerno uradio,tj namerno neoptimizovao qualcomm. Da na licnom primeru pokazu kako je s820 djubre i time uzdrmaju konkurenciji koja redom koristi s820 a da sa druge strane exynos trijumfuje u istom telefonu. Stari su to kulovi[emoji3][YOUTUBE]Dh-u7kyyw98[/YOUTUBE]
LG G5 sa S820 odrao S7E sa S820, znaci ipak nije qualcomm-ov soc bas toliko djubre nego je Samsung lose optimizovao TW za snapdragon verziju. Exynos S7/E je verovatno bar malo brzi od G5.
Mozda ce sad sofverski osakatiti i Exynos S7/E, cisto da ih izjednace sa SD, da se ne naljute Ameri :d
13 app ti drzi u ramu? Hajde snimi to molim te da vidimo.Kod mene drzi 10-13 aplikacija bez izbacivanja. Igre ne igram, to nisam probao. Jedino sto ponovo otvara je ebay i to je to.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pa tu ne moze da stane 13 aplikacija, osim ako nisu calculator, kontakti i slicni potrosaci.Bacao sam ranije screen, oko 800-900 mb puni. Snimio bi video, al nemam cime.
Zadrzao je YT u kombinaciji sa svim tim otvorenim aplikacijama? Koliko dugo ga drzi bez reloada?Pa tako nesto, youtube, gmail, tapatalk, viber, galerija, whats, calendar, calculator, chrome, olx pik, onedrive, music, files, itd... Pokretao sam ono sto koristim. Znam da je bilo 800-900 mb.
Ne razumem čemu pljuvanje. Telefon je odličan, a ko misli da je ****** neka lepo izvoli u neku drugu temu. Nama koji ga posedujemo je sjajan.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari