Taj rad ...nedao bog da pocnu da nam ispadaju iz ruke hehe da ne cuje zloNajzad, pronadjena je mana telefonu S7 edge... BOJA
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Jel vam se dopada ovaj stil videa što smo krenuli da radimo? Peglaćemo sve ovo kako se i ja uvežbavam vremenom sa snimanjem, ali me zanima generalni utisakZnam da gledate profesionalnije produkcije, pa da vidim gde se kotiramo otprilike.
[YOUTUBE]IdyZlaP68yQ[/YOUTUBE]
Moramo pod hitno da rešimo odjek, isto kao što je nedavno crnja Marques uzeo onaj ogroman studio pa treba to da reši izolovanjem i unošenjem stvari, tako i mi u našem skromnom studiju to pitanje moramo da rešimoIdeja jeste da se ozbiljinije bacimo na video. Ja sam još uvek relativno svež u video poslu, sa zvukom tek pre toga uopšte nisam imao dodira, biće to bolje, mora od nečega da se krene
edit:
Eto i pisane verzije na sajtu koga zanima, jeste da se sve već sad zna, ali šta da radimo, nije do nas.
Jel snimate video iz delova?
Pošto na kraju je greška, kaže Peca: "... telefon nikad ne dočeka kraj dana"
Pa ako radite mogli ste ponoviti to.
Ima tu jos nekih sitnica "dramske pauze" onda zastajkivanja, pogrešno izgovorenih reči...
Za početak generalno je dobro. Ostatak su ljudi rekli za audio kvalitet.
Pošto se video klip sadrži iz slike i zvuka, jedno uz drugo idu zajedno, ako jedno ne valja kvari opšti utisak, ali verujem da će biti sve bolje i bolje kako bude vreme odmicalo.
@Gizmo najveca primedba na rezultate trajanja baterije pored vec navedenih primedbi gore...zasto pobogu test nije odradjen u identicnim uslovima za oba telefona (s7 i s7e)?! I shvatili smo jos na sajmu da vam je edge bolji, nema potrebe jos ko zna koliko puta posle da se favorizuje i ponavlja to misljenje; gubite na objektivnosti a ne dele svi vase (opet) misljenje.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Valjano bi u tom slucaju bilo da uradi jos jednom i test sa s6 na poslednjem 6.0.1 da se ima nakrealnije stanje...znaci sva tri jedan pored drugog i sa istim podesavanjima.@ Gizmo
Jel mozes jos jednom ovih dana da izvrtis te testove autonomije, bar na S7E?
Ocekivao sam da ce pokidati npr za S7E sam mislio da ce @250 nitsa izvuci preko 8h a ono na auto osvetljenju 6h 15min (zasto na auto?) dok obican S7 jedva da je malo bolji od proslogodisnjeg S6 sa 2550 mAh?
A sto je jos cudnije Exynos verzije su u pitanju.
Iskreno ne znam kako je to moguce kada su u ogromnoj vecini drugih testova (@200-250 cd/m2) pokidali, posebno Edge a videli smo i u temi sjajne SS autonomije..
Jedino sto mi pada na pamet je taj vec pomenuti poslednji samsungov apdejt posle kog su se neki zalili da baterija traje (nesto) krace. Pa nisu valjda toliki slepci da i dalje sakate vodece modele na taj nacin.
Ako si u mogucnosti odradi jos jedan test (na 250 nitsa kao do sada, ne na auto), mozda je to sada tesko izvodljivo al'..
@ Gizmo
Jel mozes jos jednom ovih dana da izvrtis te testove autonomije, bar na S7E?
Ocekivao sam da ce pokidati npr za S7E sam mislio da ce @250 nitsa izvuci preko 8h a ono na auto osvetljenju 6h 15min (zasto na auto?) dok obican S7 jedva da je malo bolji od proslogodisnjeg S6 sa 2550 mAh?
A sto je jos cudnije Exynos verzije su u pitanju.
Iskreno ne znam kako je to moguce kada su u ogromnoj vecini drugih testova (@200-250 cd/m2) pokidali, posebno Edge a videli smo i u temi sjajne SS autonomije..
Jedino sto mi pada na pamet je taj vec pomenuti poslednji samsungov apdejt posle kog su se neki zalili da baterija traje (nesto) krace. Pa nisu valjda toliki slepci da i dalje sakate vodece modele na taj nacin.
Ako si u mogucnosti odradi jos jedan test (na 250 nitsa kao do sada, ne na auto), mozda je to sada tesko izvodljivo al'..
Skoro svi od važnijih youtubera su rekli da treba da skočimo u bunar i oni preporučuju taj sport. OMG.Skoro svi od vaznijih youtubera su rekli da je edge bolji i da ga preporucuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari