- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
Ne nego mailLako se sazna, koristili ste vip mrezu za komunikaciju pretpostavljam![]()
Na kraju krajeva ovo je nebitna info i da može da izgubi posao ne bi mi rekao
Poslednja izmena:
Ne nego mailLako se sazna, koristili ste vip mrezu za komunikaciju pretpostavljam![]()
^ To znaci da ako uzmem telefon u inostranstvu,ne dobijem ugovor i garanciju? Ajte,molim te. Uvek cu tu garanciju iskoristiti u ovlascenom servisu,gde god uzeo telefon
Navukao te da kažeš kako ste komunicira li. Stani. I dao ti je dobar savet, nije ti sigurno dao da bi širio po netu.Ne nego mail
Na kraju krajeva ovo je nebitna info i da može da izgubi posao ne bi mi rekao
Nebitna je info i mislim da nema potrebe da se raspravlja o tome [emoji1]Navukao te da kažeš kako ste komunicira li. Stani. I dao ti je dobar savet, nije ti sigurno dao da bi širio po netu.
Verovatno se radi o rezonovanju tipa "8 jezgara je 2x jače od 4 jezgra" :d Snapdragon je definitivno jači procesor i to se vidi i na preliminarnim testovima koje su radili na Anandu.Zanimljivo. Samo ne znam ko im je rekao da je S820 slabiji.
Uveliko se prodaje na Aliexpresu.Mi5 ima 820 a biće u prodaji i pre S7 ako se ne varam
Ne znam zasto, meni je i dan danas to odlican telefon. Za 5 inca displej ima vrlo male dimenzije, full hd, dobru kameru i sve ostalo generalno.Mislim da je S4?! Što je meni neshvatljivo, najgori S ikada [emoji58]
Ne znam zasto, meni je i dan danas to odlican telefon. Za 5 inca displej ima vrlo male dimenzije, full hd, dobru kameru i sve ostalo generalno.
^ zato kazem da se S7 isplati da se uzme i sledeće godine, jednostavno sa S8 ne mogu nista revolucionarno da naprave sto ovde vec nisu, eventualno da stave izmenjivu bateriju ili srede tw![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari