Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ja verujem :) Nece moci jos dugo da razvlace najgori android UI.. morace kad-tad da srede softver a mislim da ce N touchwiz biti bolji od MM verzije.

Da postoji gpe s7 sa samo ostavljenom kamera apk i softwerom samsunga koji je vezan za kameru ne bi postojao bolji telefon na planeti. Bukvalno dominacija bi pala

Iskreno koliko je samsung prosle godine bio dominantan hardverski, mislim da vise nije toliko bolji od drugih. Niti mu je kamera niti ekran vise van konkurencije.

Napraviće oni dobar softver ako budu hteli, ali očigledno im je procena da još mogu na staru foru da mlate pare ...

Isto i za update :)

733279a8b73279eebd348ecc3d593291.jpg

7bab53361d70ff78ad0ac5666260bff9.jpg

Ovo se cekalo.. Raspali s820

G5 se nece lepo provesti..

Edit: nije ni cudno sto samsung ovoga puta nije pokrenuo hajku protiv s820 ,em ga proizvodi em mora da proda uredjaj sa njim :)

Poslednja izmena:
Pricao sam za GPE, nista posebno, bar na HTC-u. Nexus i udri, najbolji OS/UI.

Dokle god odstupa od Nexus-a po pitanju UI elemenata(status bar, recents i slicno) nece biti lag, bug free. Mnogo nepotrebnih opcija(meni licno), to ne moze da bude dobro.

Videli ste system usage? Sta vam onda govori?

I jos nesto. Zaboravljate podrsku. Nece ovaj S7 dobiti Android N pre predstavljanja S8. Da je toliko lak skin zavrsili bi ga za par nedelja posle Nexus-a.

I jos nesto. Zaboravljate podrsku. Nece ovaj S7 dobiti Android N pre predstavljanja S8. Da je toliko lak skin zavrsili bi ga za par nedelja posle Nexus-a.

Cekaj bre, kad ce uopste N android biti zvanicno predstavljen? Zar se nije pricalo da ce biti negde u junu?

Ovo se cekalo.. Raspali s820

G5 se nece lepo provesti..

Nece ni ostali ali G5 je posebno nahebo uz ovaj S820 zbog 5.3'' 2k ekrana i 2800 mAh. Uzas, sto ovaj Samsung ne krene da prodaje Exynose ostalim proizvodjacima..

Poslednja izmena:
Jun?! Wtf mislim da je poslednji preview u junu. Nece pre predstavljanja novih Nexus-a. Negde u septembru :)

@hsv
Mislim da ce N u okt..

Prodaje exynos ali svojoj cerci to jest meizu-u :)

@hsv
Mislim da ce N u okt..

Prodaje exynos ali svojoj cerci to jest meizu-u :)

Onda sam nesto zabagov'o, bio sam ubedjen da N stize u junu.

Znam da prodaju Meizu-u ali zamisli nove Nexuse, htc, sony, motorole.. sa ovim Exynos-om iz S7, pa ti telefoni bi bili bolesno brzi i fluidni.
Mada odlican je i ovaj S820 po brzini ali je ta potrosnja izgleda fail a najavljivali su da ce na tom polju biti dosta bolji od S810.

Vidim samo jedan S820 uredjaj, tj. S7/S7e... Necu da sudim o S820, prerano je. Vidim zakljucali su bootloader za S820. Sammy i njihove optimizacije.

Vidis i drugi mi5.. Za sada je krs za toliku bateriju iako su na gsmareni nekako izvukli 91h onog njihovog endurance rejtinga.. Mada ako su testirali osakacen s820 plus miui u balance modu dodatno radi uc na 1.2ghz onda taj rez nije nista

Exynos dominira, bas mi drago, konkurencije nikad na odmet

Onda sam nesto zabagov'o, bio sam ubedjen da N stize u junu.

Znam da prodaju Meizu-u ali zamisli nove Nexuse, htc, sony, motorole.. sa ovim Exynos-om iz S7, pa ti telefoni bi bili bolesno brzi i fluidni.
Mada odlican je i ovaj S820 po brzini ali je ta potrosnja izgleda fail a najavljivali su da ce na tom polju biti dosta bolji od S810.
Rekao sam ti da autonomije Z2 nece biti ni ove godine. ;)

Pa ima, S7 Edge (Exynos) :)

A od ostalih androida ove godine.. tesko da ce se neki izdvojiti sto se toga tice, sve zbog S820.

Ni on mi ne deluje da moze bas kao Z2. :)
A ostali su tek daleko.

Nosim Mate 8 par dana već kao glavni telefon, eto super je, ali preveliki i ne privlači me na način kao S7 Edge. Hoću da skrenem pažnju da mi je poslednji Samsung bio Note 3, posle njega sam bio na Nexusu 5. Danas, eto, razmišljam o povratku na Samsung. Toliko Samsung ima uticaja na potencijalnog kupca, pa vidite.

Ni on mi ne deluje da moze bas kao Z2. :)
A ostali su tek daleko.

Gresis batace, ubedjen sam da S7E ima bar za 10-15% bolju autonomiju od G2/OPO, Z2/3 i slicnih, od Mate 8 nisam siguran ali od ovih starih telefona mislim da je bolji.

I ja bih pre kupio S7E nego Mate 8, ne zato sto Huawei ne valja vec zato sto je Edge bolji a i laksi za nosenje po dzepovima.

A Danilo P. se zalio sto Srbija zvanicno nece dobiti Snapdragon verziju :D

Exynos feat sony imx260, dobitna kombinacija :)

Normalno ...
Mogli su QC 3.0 da omoguće na S820 kad je toliko lošiji :D

Sve će to samsung da izbalansira kako kamere tako i exynos/snapdragon .

Tako na note 4 exynos nisu omogućili 64bit-a da ne bi bio kao bolji ...

Exynos više nikad !

Poslednja izmena:
Dobar je snep ali ako se igra gta 5 na njemu.. Za normalno koriscenje exynos majka

Uvek biram snapdragon. Exynos vise nikad.

Setio sam se posle njega ali me mrzelo da ispravljam. :D
Gresis batace, ubedjen sam da S7E ima bar za 10-15% bolju autonomiju od G2/OPO, Z2/3 i slicnih, od Mate 8 nisam siguran ali od ovih starih telefona mislim da je bolji.

I ja bih pre kupio S7E nego Mate 8, ne zato sto Huawei ne valja vec zato sto je Edge bolji a i laksi za nosenje po dzepovima.
Nema govora. Mozda jedino u video playback-u, ovako nema sansi. Ali da sacekamo rezultate nekoga sa foruma. :)

Nazad
Vrh Dno