Konacno neko razuman..Meni accubattery pokazuje 82% na bateriji a SOT mi je 7+ sati, jednostavno to treba deinstalirati i ne biti rob bateriji, telefonu i aplikacijama. Dok sve radi kako treba, ako ne radi tek onda servis.
A ako ne verujes aplikaciji, a sot sve manji i manji, ti jednostavno okrivis da je to do azuriranih drugih aplikacija, do signala, do osvetljenja, kineskog pasulja iz Irana, jer je nemoguce da ti aplikacija da pribliznu vrednost...Meni accubattery pokazuje 82% na bateriji a SOT mi je 7+ sati, jednostavno to treba deinstalirati i ne biti rob bateriji, telefonu i aplikacijama. Dok sve radi kako treba, ako ne radi tek onda servis.
U pravu si, bio bi zaslon, a ne ekran. Verovatno je bosanski onda![]()
3360mAh ili 93%koliko sada pokazuje ACCU posle zamene???
from komsa's edge
Konacno neko razuman..
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Hvala brt, stavljam ovih dana pa javljam. Buni me par stvari, tj neki novi pojmovi kao sto su magist, neka nova verzija SuperSU?@nidzakv ako već ideš na custom rom onda svakako SuperMan prije Alexndr.
U aromi izabereš šta ti treba i da...AdAway radi odlično.
Magisk... Da to si dobro rekao.Hvala brt, stavljam ovih dana pa javljam. Buni me par stvari, tj neki novi pojmovi kao sto su magist, neka nova verzija SuperSU?
Takodje gde ima stock rom da se skine u slucaju da ne vidim neku veliku razliku?
Sto se tice kernela, drzacu se stock varijante..
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Po prvi put sam happy sa update-om Google Services!
Mogu da zamislim koliko ce Djilkosh imati![]()
11.9.51?
Cudno mi je da je google bacio na betu, nigde se nisam prijavio?
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-11-9-51-release/
Taj imam i ja448-177350961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari