Čekaj, Adhell radi na nerutovanim uređajima i blokira reklame? Ima li nekih negativnih aspekata, baterija npr...
Obrisao proksi u podešavanjima za net? možda to mada lupam iako ja to uvek radim.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Misliš meni da odgovoriš :dPošto ne mogu da izmenim poruku, da odgovorim sam sebi. Kada sam izbrisao proxi podešavanja iz telefona reklame su nestale.
Ajd za nas manje upućene, gde se brišu proxi podešavanja hvala unapred [emoji5]Pošto ne mogu da izmenim poruku, da odgovorim sam sebi. Kada sam izbrisao proxi podešavanja iz telefona reklame su nestale.
Koja od ovih stavki se briše [emoji53]U podešavanjima za apn provajdera
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pronašao hvala , piše not set, znači u mom slučaju nemam sta da brišem[emoji55]Pa skrolovao si ga... Treća stavka s vrha je proxy
Koristi Samsung browser takođe instaliraj neki ad blocks program.Instalirao sam Adhell ali ne vidim da mišta blokira u Chromeu. A išao sam na stranice krcate reklamama i porukama tipa 'Imate viruse toliko i toliko bla bla' Pojma nemam u čemu je problem. Kad pokrenem Adhell dobijem poruku 'Adhell is enabled. You are safe now'
Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока
Svaka čast. To je to! Radi kao sat u Samsungovom browseru.Koristi Samsung browser takođe instaliraj neki ad blocks program.
To pisu svi skoro po defaultu. Ja sam se svadjao jednom sa radnicima u mts jer su napisali telefon ima ostecenja u vidu ogrebotina, a ja doneo telefon posle 20 dana na reklamaciju zbog problema sa touchom, nov nigde tackica.Cime se sve kod nas servisi sluze i kakve lazi pisu to je tacno da ih svaki put prijavis inspekciji dok se ne dovedu u red, citao sam o tome al sve to sa nekom rezervom.
Naime pre nekih mesec dana telefon mi je propustio vodu s7, odnesen u VIP da ga salju u servi, napisano na reklamaciji da telefon nema fizickih ostecenja, i da ima samo sitne ogrebotine na lajsni kod ulaza za punjaca, telefon nosen u original Samsungovoj masci ne moze ni trunka prasine da rodje izmedju, telefon nema nigde vise tackicu, ledja kao nova isto i displey, poslat je u Begram servis i juce da vidim sta su napisali u izvestaju na njihovom sajtu kad ima sta i da procitam, gospoda umetnici iz Begrama su napisali: Telefon izgreban po displeyu i po ledjima, tako da cu ovih dana kad budem bio u prolazu da svratim do njih i da mi pokazu te ogrebotine sto su videli jer su ledja i dalje kao nova i na osnovu cega su to napisali. To je takav bezobrazluk i ljigavost da nemam reci.
Tel je servisiran al cemu pisanje takvih lazi to mi nije jasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari