Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Samo da proverim, ovo ti je S7/E?:)

• Like
Reagovanja: M J
Instalirao sam Adhell ali ne vidim da mišta blokira u Chromeu. A išao sam na stranice krcate reklamama i porukama tipa 'Imate viruse toliko i toliko bla bla' Pojma nemam u čemu je problem. Kad pokrenem Adhell dobijem poruku 'Adhell is enabled. You are safe now'

Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока

Ideš preko mobile data?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne. Preko wifi mreže

U podešavanjima za apn provajdera

U podešavanjima za apn provajdera

Koja od ovih stavki se briše [emoji53]
2adb9697ed71e5ad430d25dac6ba69d6.jpg
bc3df9539b5664c2b6bd96e04a32bd74.jpg

Preko Tetrapaka sa S7 poslato

Pa skrolovao si ga... Treća stavka s vrha je proxy

Pozdrav, interesuje me da li postoji Note 7 tema, tj za ovu refabrikovanu verziju, ne mogu nigde da nađem listanjem unazad ili googlovanjem. Hvala. :)

Instalirao sam Adhell ali ne vidim da mišta blokira u Chromeu. A išao sam na stranice krcate reklamama i porukama tipa 'Imate viruse toliko i toliko bla bla' Pojma nemam u čemu je problem. Kad pokrenem Adhell dobijem poruku 'Adhell is enabled. You are safe now'

Koristi Samsung browser takođe instaliraj neki ad blocks program.

Već duže vreme imam battery drain. Sa njim sastavim oko tri sata SOT-a. Pre dva dana sam telefon vraćao na fabrička podešavanja i situacija se nije promenila. Telefon sam uzeo nov u Martu i prvih mesec dva nisam imao problem sa curenjem baterije. Ovo je situacija od jutros.
Koristim jedan Google mail, Viber, lokacije su mi uključene kao i AOD. Međutim situacija se ne menja ni kada lokaciju isključim. Vidim da mi je Sistem Android glavni potrošač njega treba obuzdati ali ne znam kako?
cf6e7c17f89fe766560472cfdd45a96f.jpg

instaliraj wakelock detector ili sl. možeš i CPUspy pa vidi šta ga drži budnim..... pretpostavljam da ne ide u deep sleep uopšte....

from komsa's edge

946f794067d66e417b974932226117cc.jpg

a41a2f8e80c4da2c1bbb2007f9285381.jpg

Poslednja izmena:
Probaj da prebacis lociranje na gps only

Hmmm i meni se na s5d cini zadnjih nedelju dana da manje drzi baterija. Kao da je bio neki opet piglu Google Services update :(

Što je najgore i ja sa s8 isto kontam!! :(

Nije prvi put da se to desava zbog GOogle Services.
Kod mene je trenutno 8.2.38.T-all, pre neki dan je bas bio update cini mi se. Danas sam opet dobio onaj "By using Google Services you agree to eat dirt".... koji se obicno dobija kada se updateuje GS.

Nista novo od Google-a i njihovih servisa :D

Cime se sve kod nas servisi sluze i kakve lazi pisu to je tacno da ih svaki put prijavis inspekciji dok se ne dovedu u red, citao sam o tome al sve to sa nekom rezervom.
Naime pre nekih mesec dana telefon mi je propustio vodu s7, odnesen u VIP da ga salju u servi, napisano na reklamaciji da telefon nema fizickih ostecenja, i da ima samo sitne ogrebotine na lajsni kod ulaza za punjaca, telefon nosen u original Samsungovoj masci ne moze ni trunka prasine da rodje izmedju, telefon nema nigde vise tackicu, ledja kao nova isto i displey, poslat je u Begram servis i juce da vidim sta su napisali u izvestaju na njihovom sajtu kad ima sta i da procitam, gospoda umetnici iz Begrama su napisali: Telefon izgreban po displeyu i po ledjima, tako da cu ovih dana kad budem bio u prolazu da svratim do njih i da mi pokazu te ogrebotine sto su videli jer su ledja i dalje kao nova i na osnovu cega su to napisali. To je takav bezobrazluk i ljigavost da nemam reci.
Tel je servisiran al cemu pisanje takvih lazi to mi nije jasno.

Poslednja izmena:
Cime se sve kod nas servisi sluze i kakve lazi pisu to je tacno da ih svaki put prijavis inspekciji dok se ne dovedu u red, citao sam o tome al sve to sa nekom rezervom.
Naime pre nekih mesec dana telefon mi je propustio vodu s7, odnesen u VIP da ga salju u servi, napisano na reklamaciji da telefon nema fizickih ostecenja, i da ima samo sitne ogrebotine na lajsni kod ulaza za punjaca, telefon nosen u original Samsungovoj masci ne moze ni trunka prasine da rodje izmedju, telefon nema nigde vise tackicu, ledja kao nova isto i displey, poslat je u Begram servis i juce da vidim sta su napisali u izvestaju na njihovom sajtu kad ima sta i da procitam, gospoda umetnici iz Begrama su napisali: Telefon izgreban po displeyu i po ledjima, tako da cu ovih dana kad budem bio u prolazu da svratim do njih i da mi pokazu te ogrebotine sto su videli jer su ledja i dalje kao nova i na osnovu cega su to napisali. To je takav bezobrazluk i ljigavost da nemam reci.
Tel je servisiran al cemu pisanje takvih lazi to mi nije jasno.
To pisu svi skoro po defaultu. Ja sam se svadjao jednom sa radnicima u mts jer su napisali telefon ima ostecenja u vidu ogrebotina, a ja doneo telefon posle 20 dana na reklamaciju zbog problema sa touchom, nov nigde tackica.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pa naravno da pisu da se osiguraju ako ga oni sjebu (ostete, ogrebu), a desavalo se, da im ne mozes nista. Zato treba odmah intervenisati i skrenuti paznju slepcima.

To ocigledno pisu tako jer ako ga oni izgrebu posle mogu da kazu da im je takav stigao pa ti vidi sa kurirskom sluzbom il provajderom.
Od sad nosim tel uvek direktno u servis da vidim dal ce smeti to da napisu pred mojim ocima, istog momenta zovem inspekciju a i lepo bi im grmelo u servisu.

Poslednja izmena:
Pre davanja telefona servisu ili kod operatera, fotkati iz svih uglova i da se napravi zapisnik da je u savrsenom stanju. Ako se takav ne vrati, traziti novi uredjaj. Simple as that.

Sve to uradjeno, slikao tel na VIP-ovom pultu pre nego sto su ga uzeli, uzapisniku VIP-a napisano da ima sitne ogrebotine samo kod ulaza za punjac i da nema nigde fizickih ostecenja.
A ovi iz Begrema napisali drugaciji zapisnik, tako da ako ne daj boze imate posla sa njima da znate na sta su sve spremni.

I posle neko pise kako je bitno da ima domacu "garanciju" ;)

Vrh Dno