Ako hoces dobru bateriju onda kupis neki skromniji relefon kome je glavni adut baterija. Xiaomi Redmi Note 4 sa Snapdragon 625 procesorom na primer. Nikad mi nece biti jasno zašto ovi vodeći modeli imaju problema sa baterijom. Neka ugrade baterije malo većeg kapiceta i rešen problem. Par milimetara deblji ili tanji telefon -koga briga? Ovaj fon nema tako mali kapacitet baterije ali je verovatnono opterećen svakakvim glupostima. Kad bi radio na čistom Androidu sigurno bi guran bar 50% duže.Sjajna baterija kad sam napolju. Ja ne znam koji telefon treba da kupim da bi dočekao 18h sa bar 40%?!
Kad sam na wifi unutra ide 5-6h SoT za 24h.
![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sjajna baterija kad sam napolju. Ja ne znam koji telefon treba da kupim da bi dočekao 18h sa bar 40%?!
Samsung A9 ProSjajna baterija kad sam napolju. Ja ne znam koji telefon treba da kupim da bi dočekao 18h sa bar 40%?!
![]()
Šta to znači da nešto drlja u pozadini?Neki na kom nećeš imati 3:20h awake [emoji16]
Vrlo moguće da da. Nema kako da prenese tu toplotu preko leđa na vazduh oko sebe nego je praktično zarobljena.Snimao sam film, nekih 40-ak minuta, ito na manju rezoliciju i tel se baš ugrije. Dal mu silikon smrta pri hladjenu?
Nemam je na Playu ali svejedno -našao sam verziju koja mi radi. 74 blokirane reklame za par minuta! Hvala ljudi na pomoći!Play store npr!? Moraš da imaš i adblocker u samom samsung exploreru
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari